Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
aj my mame granatir so salatom 🙂
babyyyy ste ma navnadili s tym granatirom....kebyze nemam navarene do prasknutia chladnicky tak ho asi urobim... 🙂 aj ked u nas to nema nikto rad len ja....
@kvetinqa
@titkovamiriam
ja dnes varim zemiaky na kyslo + volske oko...polievka zatial nie,neviem na aku mame chut 🙂
@ivetah jeeej, super, prave taku slahackovu som myslela - diky moc! 🙂
Snad na takychto cestovinach si aj manzel pochutna, lebo jemu sa cestovinami veru velmi nezavdacim 😅 , aj ked to zje... celom mu chutia spenatovo-fetove, ale moc sa z toho nenaje 🤐 ... ale ja si teda pochutnam urcite! 😀
ešte dopapáme brokolicovú polievku a mäsko s ryžou a zajtra tvarohovo-marhuľový koláč a živánska. Idem experimentovať, tak dúfam, že sa aj nejeme 😀
zo včera roláda z mletého mäsa plnená vajcami no neviem ešte s čím 😉
@jarunka111 ahoj ak sa mozem spytat ten kolac je kysnuty? Nemoha by si dat recept mame vela marhul a s tvarohom by to mohla byt bomba 🙂 dakujem
@mj30 http://varecha.pravda.sk/recepty/marhulovo-tvar...
...tento som si vybrala, tiež sa mi to páči s tým tvarohom, tak dúfam, že 1.pokus bude úspešný a bude chutiť, lebo to vyzerá fakt dobre 😀
@jarunka111 jej dakujem vyzera to velmi dobre a urcite sa podari 😉
u nas dnes "akožezakusok" ryza v mlieku s grankom 😀 .
@gianni Gianni: mohla by som Ta poprosit o recept na tu roladu? Netreba presne, len zhruba, co a ako. Balis ju do alobalu a tak pecies? Vdaka 🙂 .
@titkovamiriam ako robis prosim ta mrkvovou polievku?
@zuzka1. ja robievam takto: tri mrkvy - velke nastrham nahrubo, do hrnca dam maslo, na to dam tu mrkvu, trochu podusim kym pusti stavu, posypem vegetou bez glutamanu a potom zalejem vodou... do toho dam tri kocky syrokremu a necham nech sa rozpusti.. nakoniec do toho urobim halusky z vajicka..
@veronicka1901 robila som z pol kila ml.mäsa,1 cibula,4 stručky cesnaku,3 vajcia,sol,korenie,trochu vymačkaného chleba....hej robila som v alobale(2 ks na sebe pre istotu)ale robia aj bez,alobal som potrela olejom, dala mäsovú zmes,na to 3 na tvrdo uvarené vajcia a zrolovala do alobalu,položila na plech ,podliala vodou a piekla asi 30 min. pri 200 C,potom som alobal roztvorila a dalších 30 min.dopekala
dnes nič...
dnes som si vzala do prace obed paradajka,syr kiri a chlebik ten ryzovy ,,polystyrenovy,, nemusim sa stale prepchavat 😀 dezert melon,banan a hrozno nech mame troska vitaminov a vecer uvidim ked pridem domov mozno si po ceste kupim kebab a vyriesene.vcera som do pol desiatej robila vyprazany karfiol a vseeetko sme zjedli mnam 😀
Bravčové karé na hríbikoch- pre mna so zemiakmi, pre manžela s ryžou + mrkvový šalát
Smotanová torta s jahodami a broskynami
segedinsky gulas 🙂
zapekané cestoviny ... 🙂)
@gianni: Dakujem pekne, v sobotu urcite vyskusam 🙂.
kuskus so zeleninou na kari, celkom sa vydaril 🙂
pečené kuracie stehná so zemiačikmi a mrkvou,paradajkovo kukuricovy salat a pečené papriky s tvarohovo syrovou plnkou.MNAM 🙂
dnes su to zamilovane kuracie prsia so zapecenymi zemiakmi. veceru varime s manzelom u naseho kamarata, tak to bude ina zabava. dufam, ze mu drobec dovtedy nerozobere cely byt 😀
@cestovatelkaandrea co su zamilovane kuracie prsia?
@kvetinqa vyklepes kuracie prsia, posolis, okorenis, trocha posypes kari korenim. das smazit zprudka na panvici. ked sa ti bude zdat, ze uz su prsia takmer hotove, pridas k nim pokrajane na platky: jedno jablcko a 2-3 struciky cesnaku. nechas to trocha prejst a potom zalejes jednou kyslou smotanou a pridas lyzicku horcice. je to dobre aj s ryzou ale manzel ma radsej opekane zemiaky.
@cestovatelkaandrea mnam to vyzera dobre 🙂
@cestovatelkaandrea tak a skoncila som, moj muz nenavidi kari. Ked ho zaciti, odmieta mi to jest 😒 aj tak vdaka

dnes tiež granatír,uhorkový šalát,mrkvičková polievka 😉