Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninovy salatik s tuniakom a kyslou smotanou🙂
gulášová polievka a obložené šunkovo-syrové sendviče
@crysmile pečienku osuš a restuj na poriadne horucom oleji alebo masti,,aby sa zavrela,, 😉 ,samozrejme ju predtým nesoľ!!!až ked bude hotová 😉 a bude krasne chrumkava,k tomu opecena cibula,varene zemiaky a volske oko mnam!!!!!!
@titkovamiriam dakujem 😉
zivansku 😉
Sosovicovy privarok k tomu parok opeceny a volske oko 😉 100rokov sme nemali...
Brokolicová polievka, ratatouille a tri druhy muffiniek (kávové, čučoriedkové, citrónové) 🙂
dnes iba karfiolova polievka...a na veceru netusim... 😕
tvarohové slivkové guľky....mňamka 😝
jaterničky s chlebíkom a uhorkami
baby,je tu niekde recept nejaky na hlivu.ako robite polievku?
Nepočuli ste náhodou niektorá ten detský recept na exprese, čo dávali dnes? Na stránke ešte nie je a ja si nepamätám presne čo tam všetko išlo ☹
ahojte kucháročky ja dnes nevarím-malý bol celý deň u našich lebo som behala po doktoroch a angličtine-u našich slepačia polievka a kura pečené na kyslej kapuste so zemiakmi 😉 😉 😉
dnes zapekane kuracie masko s bylinkovou omackou, k tomu ryza. Zajtra budem experimentovat a chcela by som uvarit kremovu tekvicovu polievocku 😉
Dnes mame minestrone, pecene jahnacie stehno so zemiakmi, uhorkovy salat a pre princeznu domaci pribinacik.
no tak pudingos uz je v rure,dufam ze bude tak dobre chutit ako dobre vyzera...mnam uz sa mi slinky zbiehaju 😀
@firstbaby: Napises prosim potom receptik? Tiez by som chcela v sobotu spravit. Dakujem 🙂.
@veronicka1901 napisem ked sa podari 🙂
palacinky, frankfurtská polievka
a zajtra placky plnené hovadzím masom a fazulou, s nastruhanym syrom 🙂
zmena planu -nevarím !!!!až teraz som sa domov koly tomu lupicovi dostala 😠 😠 😠 😠 😠 do Ivanky sa nedalo dostat....
guláš 🙂, akurát sa ešte varí...
@firstbaby , @veronicka1901 ja som robila tuto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7181
je fantasticka, akurat namiesto kari som dala kurkumu.

dnes mame zeleninovu polievku,grilovane kura a ryzu... 🙂