icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mata1001
28. júl 2011

dnes mame zeleninovu polievku,grilovane kura a ryzu... 🙂

donalona
28. júl 2011

zeleninovy salatik s tuniakom a kyslou smotanou🙂

crysmile
28. júl 2011

@fomarik ako restujes kuraciu pecienku? mne sa vzdy taka omacka urobi a ja by som ju chcela taku prepecenu..

adelaida33
28. júl 2011

gulášová polievka a obložené šunkovo-syrové sendviče

titkovamiriam
28. júl 2011

@zuzin78 hlivu nakrajam na rezance.opražím cibulku na masti.pridam petrzlenovu vnat,hlivu,mletu papriku,a po osmahnutí podlejem a podusim do makka,pridám smotanu s mukou,posolím a hotovo.k tomu halušky a mnamkova mnamka je na svete.
@fomarik mnam dlho som nerobila asi spravím cez vikend

titkovamiriam
28. júl 2011

@crysmile pečienku osuš a restuj na poriadne horucom oleji alebo masti,,aby sa zavrela,, 😉 ,samozrejme ju predtým nesoľ!!!až ked bude hotová 😉 a bude krasne chrumkava,k tomu opecena cibula,varene zemiaky a volske oko mnam!!!!!!

fomarik
28. júl 2011

@crysmile ja ju robím len na cibulke avobec nepridávam vodu. Stačí ked osmahnem cibulku ( ja ju krájam na kružky, nia na kocičky) a potom pridám pečienku...ono mi to samo pustí šťavu. A je to také fajne, vobec nie ako na vode.

crysmile
28. júl 2011

@titkovamiriam dakujem 😉

libka1
28. júl 2011

zivansku 😉

crysmile
28. júl 2011

@fomarik tak to robim aj ja, ale mam rada ked je aj taka chrumkava a este sa mi taka nepodarila.. ja si myslim ze ta cibula dost pusti stavu a aj ked su mrazene tie pecienky tak z tade vyjde voda..

petra1303
28. júl 2011

Sosovicovy privarok k tomu parok opeceny a volske oko 😉 100rokov sme nemali...

mia258
28. júl 2011

Brokolicová polievka, ratatouille a tri druhy muffiniek (kávové, čučoriedkové, citrónové) 🙂

murinka
28. júl 2011

dnes iba karfiolova polievka...a na veceru netusim... 😕

fomarik
28. júl 2011

@crysmile áno, je to aj tou cibulkou..ona dosť pustí tej šťavy. ale mne mamina poradila, že kým s apečienka restuje, mám ju mať celý čas prikrytu a neotvárať pokrievku. A robím ju v teflonovom hrnci, pretože zo skuseností viem, že v normálnom by sa mi nepodarila tak dobre.

lucire
28. júl 2011

tvarohové slivkové guľky....mňamka 😝

gucz
28. júl 2011

jaterničky s chlebíkom a uhorkami

ewana73
28. júl 2011

baby,je tu niekde recept nejaky na hlivu.ako robite polievku?

lunana
28. júl 2011

Nepočuli ste náhodou niektorá ten detský recept na exprese, čo dávali dnes? Na stránke ešte nie je a ja si nepamätám presne čo tam všetko išlo ☹

viktoria3200
Odpoveď bola odstránená
ankalv1
28. júl 2011

ahojte kucháročky ja dnes nevarím-malý bol celý deň u našich lebo som behala po doktoroch a angličtine-u našich slepačia polievka a kura pečené na kyslej kapuste so zemiakmi 😉 😉 😉

firstbaby
28. júl 2011

dnes zapekane kuracie masko s bylinkovou omackou, k tomu ryza. Zajtra budem experimentovat a chcela by som uvarit kremovu tekvicovu polievocku 😉

michele11
28. júl 2011

Dnes mame minestrone, pecene jahnacie stehno so zemiakmi, uhorkovy salat a pre princeznu domaci pribinacik.

nikulqa
28. júl 2011

no tak pudingos uz je v rure,dufam ze bude tak dobre chutit ako dobre vyzera...mnam uz sa mi slinky zbiehaju 😀

veronicka1901
28. júl 2011

@firstbaby: Napises prosim potom receptik? Tiez by som chcela v sobotu spravit. Dakujem 🙂.

firstbaby
28. júl 2011

@veronicka1901 napisem ked sa podari 🙂

dida38
28. júl 2011

@ewana73 ahoj, ja robim hlivovo-zeleninovu...nakrajam hlivu zalejem vodou a dam varait....pridam sol,korenie,vegeta a po chvilke nakrajanu zeleninu - mrkva,petrzlen, kalerab....nacham uvarit do makka a popripade dochutim....

pancake
28. júl 2011

palacinky, frankfurtská polievka
a zajtra placky plnené hovadzím masom a fazulou, s nastruhanym syrom 🙂

titkovamiriam
28. júl 2011

zmena planu -nevarím !!!!až teraz som sa domov koly tomu lupicovi dostala 😠 😠 😠 😠 😠 do Ivanky sa nedalo dostat....

lyongirl
28. júl 2011

guláš 🙂, akurát sa ešte varí...

ivetah
28. júl 2011

@firstbaby , @veronicka1901 ja som robila tuto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7181
je fantasticka, akurat namiesto kari som dala kurkumu.