Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bubinko83 to korenie tam ani chybat nebude..ja som to dnes skusala prvykrat..tie kuracie prsia som nakrajala na polovicku, aby boli z toho trosku mensie rezniky, ale nie franforce......urobila som k tomu hranolky a kyslu smotanu zmiesala s cesnakom a korenim na tzatziky..no, jedna basen🙂ja to urcite zaradim do jedalnicka a budem to robievat....zdalo sa mi divne majonezu vyprazat, ale fakt to urobilo zaujimavu chut tomu masku....... 🙂
fazulovo- zemiakovo-mrkova polievka, plnena paprika a zemiaky (vsetko zo vcera 🙂 )
kubanska torta (link som tu nasla pred par dnami)
a teraz varena kukurica
aj my sme varili kukuricu 😉
my dnes uplna rychlovka 😀 polievka z cervenej sosovice, spagety s morcadelou
my dnes zeleninová polievka, zeleninové rizoto. Na večeru som k tomu rizotu spravila manželovi a dcére aj rezne a k tomu rajčinovo cibuľový šalát. Poobede bola bábovka.
Zajtra ideme k svokrovcom, tak to budeme mať all inclusive 😉
kremova cesnakova polievka s opecenym chlebom a syrom, grilovana ryba a zelenina, ryzovy nakyp s ceresnami 😉
@veve39 ahoj, prepáč som tu od včera nebola a tak neviem, či už niekto ten link náhodou nehodil... a ak nie, tak tu je 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139
na ranajky lečo,na obed polievka zo vcera a zapekane špagedy s aljašskou treskou 😉
ja dnes mam v dietnom plane tvaroh a sest slanych susienok, inak som varim kapustovu poliebku s masom a slivkami, hovadzie na vine, ryza, rajcinovy salat s olivami
jarná polievka(zo sáčku 😀 ) ,faširky,zemiaková kaša a paradajkovo,paprikovo,cibulový šalát
rezancova polievka a frankfurtske masko s tarhonou 🙂
krupicovo-rascovo-mrkvova polievka, hovadzie burito v zemiakovej placke...zienky nemozte mi napisat ako sa robi granadir?a nahodou nemate recept na paprikovo-paradajkovu pomazanku?taka co sa aj zavara...dakujem pekne pekny dnik
@nikulqa za malicko 🙂 jaaaaj, zabudla som cervenu mletu papriku...ta tam musi ist 🙂))) a niekto robi aj tak, ze len oprazi cibulku a zmiesa to s cestovinou a zemiakmi. je to jednoduhsie. a ked sa robi pre dospelych, tak je tam super mlete cierne korenie. ja nedavam, lebo kojim a jedia to aj decka.. 🙂
my mame dnes gulas z morcacieho stehna. a poobede asi urobim aj ryzovy nakyp, ste ma navnadili 😀 bude na zajtra. na veceru dnes bude nieco s bryndzou, len este neviem ci halusky alebo opekane zemiaky...
u nás bez polievky ... pečie sa kura, k tomu zemiaková kaša a kyslé uhorky ... poobede plánujem puding s piškótami a malinami
dnes kotlikovy gulaš zo včera.vonku robeny na ohni,,,,mnam, 😝 😝 slivkovy kolač,
kuracia polievka a
fazulova polievka s chilli rychla (fazula z konzervy), bravčové stehno dusené na šampiňónoch, petržlene a smotane, ryža a na večeru robím guláš (jelenie a bravčové mäso), príde návšteva
ahojte ak mozem..tak u nas dnes "len" cukinove placky a poto mmaggi bylinkove rezne z rury s opekanymi zemiakmi.. raz za cas treba byt lenivou pri vareni 😅
Dnes som robila mrkvovo-zemiakový nákyp a ku káve cuketový koláč 😵

@aduskatt mnaaaaaaaam to može byt dobre.Mam kuracie prsia a neviem čo zajtra snimi tak asi skusim toto.Tatarku lubim a korenie asi nedam kvoli synčekovi.