icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janka256
6. aug 2011

@titkovamiriam miri porad jak sa robi struckova polievka este som ju nevarila pls...

janka256
6. aug 2011

@denne73 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432 ja robim tieto su perfektneeee 🙂

nikus5
6. aug 2011

karfiolovú polievku a lekvárové pirohy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15223

chrobulka
6. aug 2011

privarok z luskovej fazulky a zemiakov + vajicko
a jablkovy zavin

denne73
6. aug 2011

@titkovamiriam jasne nemusia byť zemiakove .´dakovala

chrobulka
6. aug 2011

az teraz som si vsimla, ze ste to tu uz preberali 😉

janka256
6. aug 2011

@titkovamiriam velka vdaka nemohla som to najst uz aj idem varit 🙂

kralicica
6. aug 2011

hrášková polievka krémová, patizónový nákyp, uhorkový šalát

katka888
6. aug 2011

harula, podla tohto receptu, nas najoblubenejsi na zem placky : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22079

eva7780
6. aug 2011

zeleninová polievka a rezance s tvarohom

terrs
6. aug 2011

Slivkové gule a prisahám, že dnes ich do drahého natlačim aj keby traktory z neba padali 😀 alebo bude hladný 😀

jankalac
6. aug 2011

slepačia polievka so sližikmi (aj na zajtra) a žemlovka s jablkami a tvarohom

babullka1
6. aug 2011

Dnes lečo s cerstvej zeleniny ,polievku klasika vyvar so slizkami a smotanovy kolac s ovocim.

nelynka18
6. aug 2011

kočky dajte recept na natierku kde sa nenachadza tekuty syr,smotana,maslo,tatarska,tvaroh a podobne biele vyrobky...ja poznam len oskvarkovu....viete este neaku? 🙂

egyptanka
6. aug 2011

@nelynka18 hmm a co tak natriet na chleba len avokado? 🙂

nelynka18
6. aug 2011

@egyptanka no neviem ci by to mm zjedol.....este ma napadla kacacia,len neviem kde kupim tu kacaciu pecienku...asi len niekde na salasi,ci? 😕

egyptanka
6. aug 2011

@nelynka18 ale aj do tej ide maslo, ktore to vsetko spoji. A kacacia pecienka, podla mna v dobrom masiarstve urcite.

nelynka18
6. aug 2011

@egyptanka no mozno aj maslo ale ten recept co mam ja,tak tam ide kacacia mast.....myslim si aj ja,ze v neakom dobrom mäsiarstve...... 🙂

tigri
6. aug 2011

zeleninova polievocka s krupicovymi haluskami, tekvicovy privarok, zemiacky na paprike a dusene bravcove kocky z kare na cibulke

ivetah
6. aug 2011

@nelynka18 baklazanova, guacamole z avokada, pecenova - aj z kuracich pecienok sa da, citala som aj o fazulovej - ale este som ju nerobila.
inak mrkvova je super, len tam ide bambino... preco nechces davat ani syr? manzel nemoze?

ducci
6. aug 2011

@nelynka18 tak daj recept na oskvarkovu 🙂 ten nemam 🙂))
inak dnes nevarim nic 🙂 babka teda vlastne uz prababka urobi bryndzaky mnaaaam 🙂 tie ja neviem :(

nelynka18
6. aug 2011

@ducci oskvarkova: oskvarky rozmixujem(nie uplne nadrobno),pridam nakrajanu cibulu,zavarane uhorky a vajicko uvarene,nakrajne na vacsie kusky,pridam tak 2 lyzice horcice,sol a mlete cierne korenie....neviem presne kolko coho robim odoka....ale asi zhruba kilo oskavriek,jedna stredna cibula,2-3 väcsie zavar.uhorky,2 vajcia na tvrdo, 2 lyzice horcice,sol a mck podla chuti.... a tie bryndzaky to je co? 😕
@ivetah dakujem,ja skor take neake mäsove a plody mora kde nejde nic "biele"....nedavam muzovi preto lebo nic biele mu nechuti,natahuje ho z toho neviem co to ma za "defekt" 😀

romanelka2
6. aug 2011

Dnes kuracie lečo s ryžov a kuracie medailoniky 🙂 a na veceru slivkove gule 😀

ianitka
6. aug 2011

zeleninova polievka, vyprazany karfiol a zemiaky s cibulkou, uhorkovo-paradajkovy salat...(na dezert nezvysila energia - tak bude zmrzlina 😉 )

chanae
6. aug 2011

Dnes ma sokoval drahy- 3dni som bola u rodicov dnes som sa vratila znechutena ze este i doma budem varit a doma boli palacinky- kvalitne presladene ale zjest sa dali 😀
a od rodicov som doniesla kusok rebarboroveho kolaca s cernicami a drahemu zachutil tak peciem 🙂

kralicica
6. aug 2011

my sme si na večeru urobili drožďovú nátierku 🙂 mňááám, ešte teplá s čerstvým chlebíkom a uhorkami zo záhrady. len sa tak zaprášilo :D

denne73
6. aug 2011

@kralicica pls recept🙂

denne73
6. aug 2011

@kralicica a zareagujem ti aj na tvoj prispevok v pase🙂 vlastne otázku. fyzické tresty určite niesu zlyhaním rodičov.
ver mi že jedna výchovna po riťke určite neuškodi, ale dieťatko by malo vedieť prečo dostalo. Teda ľapi, ľap🙂))))

aduskatt
6. aug 2011

baby, poradte, co s cerstvou cviklou.nejake zaujimave napady su vitane🙂