Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
od víkendu pečené prasa so šalátom
ahojte, ja si idem ku vám po radu.. dnes sa chystám prvý krát v živote zavárať (uncle bens). vlastne už mám všetko nakrájané, už to len zmiešať a variť. len sa chcem pre istotu spýtať: to potom musím dať ešte horúce do pohárov alebo môžem čakať, kým to vychladne?? a keď to budem sterilizovať, tak potom, keď to vytiahnem, tak mám poháre otočiť hore dnom?? prosím rýchlo mi dakto odpíšte, nech to nezmrvím, lebo sa mi svokra vysmeje 😝 🙄
@raza toto ti pomoze http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40404
My dnes robime sunkovo syrove palacinky a zeleninovy salat s olivami a dressigom.
dnes kyslu zemiakovu polievku pre mna a pecene makrely pre draheho
tak mi mame želvičky z mleteho mäska so zemiackami 🙂
dnes len rybie file a zemiacky ..
zienky..co s divinou?? drahy mi volal ze donesie domkov nejaku divinu nech nieco vymyslim a mna nic nenapada.. len s cervenym vinom a chcem to bez alkoholu..dakujeem
špagety bolognese
my mame od vcera paprikas s cestovinami. na veceru bude asi sardinkova natierka.
Od včera mi zostal zemiakový šalát,tak som k nemu dnes upiekla kuracie stehná.
Dnes prívarok zo strukovej fazuľky, varené vajíčko a klobáska k tomu 😉
ahojte, nemáte niektorá nejaký dobrý recept na zaváranú papriku? myslím takú v oleji. strašne to s mm lúbime, tak by som mu chcela spraviť radosť 🙂
ja dnes moju oblubenu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42113
dnes bryndzove halusky
pre mm na zajtra zemiakové pirohy s kyslou kapustou a údeným mäsom, opraženou cibulkou a kyslou smotanou
dnes-cestoviny s paradajkovou omačkou a syrom-pre deti-mm je v praci
zajtra:polievka nejaka/ešte netušim aka 😅 / a hamburger-domaci
hovadziu polievocku so slizikmi domacimi a plneny rezen /niva sunka slanina/ vyprazany a ryza
cestovinový šalát a zemiaková polievka

dnes zeleninove rizoto pre mna a fasirky s varenymi zemiaky pre manzela 🙂 tak si rozkazal...