icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nikulqa
15. aug 2011

dnes zeleninove rizoto pre mna a fasirky s varenymi zemiaky pre manzela 🙂 tak si rozkazal...

gianni
15. aug 2011

od víkendu pečené prasa so šalátom

raza
15. aug 2011

ahojte, ja si idem ku vám po radu.. dnes sa chystám prvý krát v živote zavárať (uncle bens). vlastne už mám všetko nakrájané, už to len zmiešať a variť. len sa chcem pre istotu spýtať: to potom musím dať ešte horúce do pohárov alebo môžem čakať, kým to vychladne?? a keď to budem sterilizovať, tak potom, keď to vytiahnem, tak mám poháre otočiť hore dnom?? prosím rýchlo mi dakto odpíšte, nech to nezmrvím, lebo sa mi svokra vysmeje 😝 🙄

sonka31
15. aug 2011

My dnes robime sunkovo syrove palacinky a zeleninovy salat s olivami a dressigom.

cobhan
15. aug 2011

dnes kyslu zemiakovu polievku pre mna a pecene makrely pre draheho

raza
15. aug 2011

@anaxamon ja len že keď už to bude zasterilizované, tak potom mám poháre vybrať a otočiť hore dnom??

nelynka18
15. aug 2011

tak mi mame želvičky z mleteho mäska so zemiackami 🙂

nelynka18
15. aug 2011

@raza my to davame horuce a ano otacame hore dnom....

chanae
15. aug 2011

@sonka31 ja ich robim ako normalne halusky len dam menej soli a namiesto nej praskovy cukor.. mak zomeliem premiesam este s trochou cukru a je to🙂

chanae
15. aug 2011

dnes len rybie file a zemiacky ..

raza
15. aug 2011

@anaxamon
@nelynka18 ďakujem dievčence, tak už sa to sterilizuje, snáď to bude dobré 😅

chanae
15. aug 2011

zienky..co s divinou?? drahy mi volal ze donesie domkov nejaku divinu nech nieco vymyslim a mna nic nenapada.. len s cervenym vinom a chcem to bez alkoholu..dakujeem

bridget
15. aug 2011

@chanae s brusnicovou omackou 🙂 mnaaaam

dankamat
15. aug 2011

@chanae suhlasim s @bridget divina je najlepsia s brusnicami - ja robim len na taky sposob, skusala som aj ine (na kyslo, na zelenine, zapecene), ale s brusnicami je to proste najlepsie 🙂

nickyma
15. aug 2011

špagety bolognese

ivetah
15. aug 2011

@chanae hlavne to treba najprv aspon na noc napacovat, nech ta divinova chut je zoslabne 😉

ivetah
15. aug 2011

my mame od vcera paprikas s cestovinami. na veceru bude asi sardinkova natierka.

sniperka
15. aug 2011

Od včera mi zostal zemiakový šalát,tak som k nemu dnes upiekla kuracie stehná.

claudica
15. aug 2011

Dnes prívarok zo strukovej fazuľky, varené vajíčko a klobáska k tomu 😉

raza
15. aug 2011

ahojte, nemáte niektorá nejaký dobrý recept na zaváranú papriku? myslím takú v oleji. strašne to s mm lúbime, tak by som mu chcela spraviť radosť 🙂

lizatko1009
15. aug 2011
natalii6
15. aug 2011

dnes bryndzove halusky

adelaida33
15. aug 2011

pre mm na zajtra zemiakové pirohy s kyslou kapustou a údeným mäsom, opraženou cibulkou a kyslou smotanou

akika722
15. aug 2011

dnes-cestoviny s paradajkovou omačkou a syrom-pre deti-mm je v praci
zajtra:polievka nejaka/ešte netušim aka 😅 / a hamburger-domaci

danula2
15. aug 2011

hovadziu polievocku so slizikmi domacimi a plneny rezen /niva sunka slanina/ vyprazany a ryza

bubinko83
15. aug 2011

@akika722 a aky je domaci hamburger?

akika722
15. aug 2011

@bubinko83 čo pride to tam dam 😀 žemla-opečena horčica,cibula,meat-prip original mäso-čo maš,kapusta,paradajky,tatarka,kečup-možno blud ale moj muž to miluje 😀 a čo ma rad on tak automaticky aj st.syn 😀 a mamka a mladši bude mať polievočku 😉

bubinko83
15. aug 2011

@akika722 skusim taky hamburger vytvorit,MM ma rad fastfoody 😉

nanulik
15. aug 2011

cestovinový šalát a zemiaková polievka