Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bubinko83 😀 😀 😀 😀 mojmu chuti všetko kde je mäso a zajtra potrebujem niečo rychle lebo cez obed idem s kamoškou na kavu tak sa mi nechce stať pri hrncoch 😝
a tto jedine sa nevyhodi 😅 všetko stale ostane a psa nemame 🙄 ked navarim menej je mu malo a ked viac tak vela..jaaaaaaaaaaaaaj 😖
Dojedli sme polievku zo včera, robila som pirohy s lekvárom, tvarohom, makom, s opraženou strúhankou - len "stratila som vône a chuť" od nádchy 🙂 , neviem, či sa mi podarilo ochutiť tak fajne ako od mamy - vraj bolo dobré 🙂
Zajtra spenatovu polievku s opekanym chlebikom.... bryndzove halusky so slaninkou, pre manzela vajickove halusky so zavaranymi uhorkami...
Máme zo včera,dnes sme kúpili tradične čínu a mekáč sme tiež nevynechali 😀 ale idem k téme zo včera tam máme slepačiu polievku a kuracie stehná s ryžou 🙂
dnes len zemiaky s kyslym mliekom 😔
sosovicova omacka a asi sa to moc nehodi k tomu,ale zeleninove rizoto 🙂
@kvietocek7 - ja mam tlakovy hrniec tescoma 4 l, ale kupim asi este aj vacsi ... a varim v tom vsetko, ono to funguje ako normalny hrniec, ale sa ti skrati cas pripravy, napr. zemiaky mam za 4 minuty uvarene 😉 robim v tom od dusenej kuraciny, cez hovadziu roztenku, prilohy ... no fakt skoro vsetko 🙂
@kvietocek7 Ahoj, my mame tlakovy znacky Alza 6 litrovy. Je z tych lacnejsich, z klasickych domacich potrieb, ale sluzi perfektne. Aj ja v nom varim skoro vsetko, je to svela pomocka do kuchyne na velke urychlenie varenia. Cas pripravy jednotlivych potravin bol prilozeny k hrncu.
@kvietocek7 - ja to skor tak odhadom, nepouzivam casovac 😉
Ja mám polievku od včera,dnes varím slivkové gule zo zemiakového cesta s makom. 🙂
tak ja idem dnes likvidovat hubove zasoby 😀 urobim hubove fasirky so zemiakmi a spenatovu polievku asi... 😉
dnes cicerova polievka a lecky s kapustou 🙂
baklazany plnene maskom a zapecene so syrom, zemiaky, salat
nakoniec som uvarila aj špenátový prívarok zahustený ovsenými vločkami 😝 mňám 😝
cesnaková polievka s chrumkavymi rozkami (opražené rozky na kocky nakrájané) a postruhany syr
a druhé kuracie na sampionoch ryza
dnes nechavam varenie na svokra 🙂
kare na sampionoch zo zemiakmi a vajickova polievka 🙂
kuracie stehná na par.pretlaku + špagety... u nás veľmi obľúbené, večera neviem...
kuracie kari na bananoch a ananase s ryzou 😉
zapecene sunkofleky so syrom a uhorka k tomu mnam
Zemiakové placky 😀
zeleninova polievka a zapekane hubove tortelliny s brokolicou a syrom

VARITE V TLAKOVYCH HRNCOCH? VIETE MI PORADIT NEJAKY DOBRY TLAKOVY HRNIEC? ALEBO RECEPTY AKO VARIT V TLAKOVOM HRNCI? 😕