icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kvietocek7
15. aug 2011

VARITE V TLAKOVYCH HRNCOCH? VIETE MI PORADIT NEJAKY DOBRY TLAKOVY HRNIEC? ALEBO RECEPTY AKO VARIT V TLAKOVOM HRNCI? 😕

akika722
15. aug 2011

@bubinko83 😀 😀 😀 😀 mojmu chuti všetko kde je mäso a zajtra potrebujem niečo rychle lebo cez obed idem s kamoškou na kavu tak sa mi nechce stať pri hrncoch 😝
a tto jedine sa nevyhodi 😅 všetko stale ostane a psa nemame 🙄 ked navarim menej je mu malo a ked viac tak vela..jaaaaaaaaaaaaaj 😖

lenocka23
15. aug 2011

@bubinko83 moj mm robieva taketo, z kaiseriek. 😀 mnamka, hlavne v lete na terase.. 🙂

bubinko83
15. aug 2011

@akika722 jasne treba si aj kavičku vychutnat 🙂

lenocka23
15. aug 2011

@akika722 tak mu vytiahni pizzu z mrazaka... 😉 😝 😉

akika722
15. aug 2011

@lenocka23 pizzu si objednava často v praci-na nočnej 😖 😀

tosomja
15. aug 2011

Dojedli sme polievku zo včera, robila som pirohy s lekvárom, tvarohom, makom, s opraženou strúhankou - len "stratila som vône a chuť" od nádchy 🙂 , neviem, či sa mi podarilo ochutiť tak fajne ako od mamy - vraj bolo dobré 🙂

mimi21mimi
15. aug 2011

Zajtra spenatovu polievku s opekanym chlebikom.... bryndzove halusky so slaninkou, pre manzela vajickove halusky so zavaranymi uhorkami...

nelicefo
15. aug 2011

Máme zo včera,dnes sme kúpili tradične čínu a mekáč sme tiež nevynechali 😀 ale idem k téme zo včera tam máme slepačiu polievku a kuracie stehná s ryžou 🙂

attena
15. aug 2011

@akika722 nic si z toho nerob somna tom tak isto ked navarim vela je zle ,ked malo tak iisto je zle

adelaida33
16. aug 2011

dnes len zemiaky s kyslym mliekom 😔

lenkaks
16. aug 2011

sosovicova omacka a asi sa to moc nehodi k tomu,ale zeleninove rizoto 🙂

minusa
16. aug 2011

@kvietocek7 - ja mam tlakovy hrniec tescoma 4 l, ale kupim asi este aj vacsi ... a varim v tom vsetko, ono to funguje ako normalny hrniec, ale sa ti skrati cas pripravy, napr. zemiaky mam za 4 minuty uvarene 😉 robim v tom od dusenej kuraciny, cez hovadziu roztenku, prilohy ... no fakt skoro vsetko 🙂

smejkoh
16. aug 2011

@kvietocek7 Ahoj, my mame tlakovy znacky Alza 6 litrovy. Je z tych lacnejsich, z klasickych domacich potrieb, ale sluzi perfektne. Aj ja v nom varim skoro vsetko, je to svela pomocka do kuchyne na velke urychlenie varenia. Cas pripravy jednotlivych potravin bol prilozeny k hrncu.

kvietocek7
16. aug 2011

@minusa @smejkoh dakujem, a ako si stopujete cas varenia,teda ako vite ze napr zemiaky su uvarene za 4min alebo tvrdsie masko za 20min? treba na to timer alebo je lepsie mat hrniec s casovacom? dik

minusa
16. aug 2011

@kvietocek7 - ja to skor tak odhadom, nepouzivam casovac 😉

sniperka
16. aug 2011

Ja mám polievku od včera,dnes varím slivkové gule zo zemiakového cesta s makom. 🙂

sisanka
16. aug 2011

tak ja idem dnes likvidovat hubove zasoby 😀 urobim hubove fasirky so zemiakmi a spenatovu polievku asi... 😉

kibuk
16. aug 2011

dnes cicerova polievka a lecky s kapustou 🙂

zuzka1.
16. aug 2011

baklazany plnene maskom a zapecene so syrom, zemiaky, salat

adelaida33
16. aug 2011

nakoniec som uvarila aj špenátový prívarok zahustený ovsenými vločkami 😝 mňám 😝

pancake
16. aug 2011

cesnaková polievka s chrumkavymi rozkami (opražené rozky na kocky nakrájané) a postruhany syr
a druhé kuracie na sampionoch ryza

chanae
16. aug 2011

dnes nechavam varenie na svokra 🙂

katkarv
16. aug 2011

kare na sampionoch zo zemiakmi a vajickova polievka 🙂

chanae
16. aug 2011

@bridget
@ivetah
@dankamat dakujem za rady ale preistotu som tu divinu nechala na svokra..

daniz
16. aug 2011

kuracie stehná na par.pretlaku + špagety... u nás veľmi obľúbené, večera neviem...

bubelko
16. aug 2011

kuracie kari na bananoch a ananase s ryzou 😉

jankalac
16. aug 2011

zapecene sunkofleky so syrom a uhorka k tomu mnam

liviadanova
16. aug 2011

Zemiakové placky 😀

latea1
16. aug 2011

zeleninova polievka a zapekane hubove tortelliny s brokolicou a syrom