Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte babenky, chystam sa zajtra zavarat leco, prosim vas, mate nejaky dobry receptik??? Na internete je ich vela, takze neviem, ktory je dobry... Dakujem
na večeru som dnes spravila domáci parížsky šalátik a k tomu chlebík
peciem pizzu 🙂
dnes uvaril mm 🙂 karfiolovu polievku a sekanu so zemiakmi, a aj bedle obalil v trojobale... mnam 🙂
vďaka sprostému štrajkujúcemu šporáku ešte teraz sterilizujem, zajtra som si zakázala variť 🙄
ale nejaký dobrý koláčik si upečiem 😵
dievčence prosím vás, poraďte mi, viem, že eistuje aj závin alebo štrúdla, kde sa do cesta dáva aj pochúťková smotana, no na nete som nič nenašla, ak niekto poznáte, dajte prosím čo najskôr vedieť 😉 dík
dnes som rozmrazila privarok zo skorej kapusty z minuleho tyzdna,dovarila zemiaky a urobila volske oka.zajtra idem varit hrachovu polievku s parkom a vyprazany syr so zemiakmi.
@slamienka tak my robime taketo "rychle" leco: ziadna cibula a ziadne prazenie, iba si do nadoby pokrajame paradajky a papriku, ktoru zasolime, dokladne premiesame, nechame odstat, aby pustila zeleninka stavu a potom nakladame do flias a nakoniec podolievame tou zeleninovou stavou, co nam ostala v hrnci a sterilizujeme. Tiez sme niekedy leco prazili, ale uz dlhe roky ho robime takto a je naozaj vyborne, chuti nasej celej rodinke. Ved vyskusaj, posudis sama 😉
dnes bude zeleninové rizoto 🙂 nemusi byť stále Mäsooo 😀
vyprazany karfiol, zemiaky a uhorkovy salat.. 🙂
dnes kura na ryzi a bud cicerova polievka alebo kuracia 🙂
sójové mäso v kôprovej omáčke a ryža s mrkvou 😉
u nas to dnes budu langose a zrejme vecer tzv. zbytkova pizza, musim vyrabovat chladnicku, za dva dni odchadzame na 3 tyzdne prec. Ak viete este o nejakych receptoch zo zbytkov, tak sem s nimi. Uvitam kazdy jeden 😀
dnes vajickova polievka s mrkvou,a druhe budu zapekane brokolicove cestoviny s kukuricou a syrom...mnam dlho sme nemali...pekny dnik zienky
zemiakova polievka na kyselo a segedinsky s knedlou 😀
inak zienky nemate dobry osvedceny recept na velkonocny kolac-pasku? mam strasnu chut nato,ale v obchode je to strasne drahe a to si radsej upeciem,ved som doma a mam cas....viete take cesto s hrozienkami ...mnam ak mate dajte ....dakujem pekne 🙂
@nikulqa taky nepoznam ja robim na velku noc trnovu korunu a to je vlastne vianocka len je ako veniec 😉
@titkovamiriam aha tak to asi preto nepoznas ,ze ja som z vychodu a ty zo zapadu a mame ine zvyky ....ale ono to je tiez podobne vianocke len je to vacsie...
u nas dnes bude plnene pecene kura a ryza 🙂
Poraďte čo navariť, aby aspoň niečo s toho zjedol aj 8 a pol mesačný synček ??
no dievčence, napíšte mi niektorá recept na to cesto z kyslou smotanou ☹

šošovicová polievka a lečo s klobáskou a slaninkou. dnes len taká rýchlovka, nebol čas 😉