icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
16. aug 2011

šošovicová polievka a lečo s klobáskou a slaninkou. dnes len taká rýchlovka, nebol čas 😉

slamienka
16. aug 2011

ahojte babenky, chystam sa zajtra zavarat leco, prosim vas, mate nejaky dobry receptik??? Na internete je ich vela, takze neviem, ktory je dobry... Dakujem

gucz
16. aug 2011

na večeru som dnes spravila domáci parížsky šalátik a k tomu chlebík

effkaa
16. aug 2011

peciem pizzu 🙂

lucka1987
16. aug 2011

dnes uvaril mm 🙂 karfiolovu polievku a sekanu so zemiakmi, a aj bedle obalil v trojobale... mnam 🙂

chanae
16. aug 2011

@slamienka my len poprazime cibulku.. ked je napoly mekka pridame papriku..ked zmeknu tak osupane paradajky kym sa napoly nerozvaria a tot vsetko 🙂

raza
16. aug 2011

vďaka sprostému štrajkujúcemu šporáku ešte teraz sterilizujem, zajtra som si zakázala variť 🙄
ale nejaký dobrý koláčik si upečiem 😵

raza
16. aug 2011

dievčence prosím vás, poraďte mi, viem, že eistuje aj závin alebo štrúdla, kde sa do cesta dáva aj pochúťková smotana, no na nete som nič nenašla, ak niekto poznáte, dajte prosím čo najskôr vedieť 😉 dík

kvietocek7
16. aug 2011

@chanae si zlata, dakujem za link - hrniec uz na ceste,tak uz len nastudovat nejake podrobnosti a horsa do varenia 🙂 @smejkoh @katka888 no uvidim co vsetko bude pribalene pri tomto,ale pomohlo by asi ak by bol priamo namontovany casovac
DAKUJEM ZA RADY 😉

lenuss84
16. aug 2011

dnes som rozmrazila privarok zo skorej kapusty z minuleho tyzdna,dovarila zemiaky a urobila volske oka.zajtra idem varit hrachovu polievku s parkom a vyprazany syr so zemiakmi.

malka
16. aug 2011

@slamienka tak my robime taketo "rychle" leco: ziadna cibula a ziadne prazenie, iba si do nadoby pokrajame paradajky a papriku, ktoru zasolime, dokladne premiesame, nechame odstat, aby pustila zeleninka stavu a potom nakladame do flias a nakoniec podolievame tou zeleninovou stavou, co nam ostala v hrnci a sterilizujeme. Tiez sme niekedy leco prazili, ale uz dlhe roky ho robime takto a je naozaj vyborne, chuti nasej celej rodinke. Ved vyskusaj, posudis sama 😉

gabuci
16. aug 2011

@malka a koľko papriky,paradajky aj soľ dáte?Máte to presne vyvážene či len tak?

vera1132
17. aug 2011

dnes bude zeleninové rizoto 🙂 nemusi byť stále Mäsooo 😀

jenie123
17. aug 2011

vyprazany karfiol, zemiaky a uhorkovy salat.. 🙂

kibuk
17. aug 2011

dnes kura na ryzi a bud cicerova polievka alebo kuracia 🙂

adelaida33
17. aug 2011

sójové mäso v kôprovej omáčke a ryža s mrkvou 😉

daniela1974
17. aug 2011

lievance - dolky

cobhan
17. aug 2011

u nas to dnes budu langose a zrejme vecer tzv. zbytkova pizza, musim vyrabovat chladnicku, za dva dni odchadzame na 3 tyzdne prec. Ak viete este o nejakych receptoch zo zbytkov, tak sem s nimi. Uvitam kazdy jeden 😀

nikulqa
17. aug 2011

dnes vajickova polievka s mrkvou,a druhe budu zapekane brokolicove cestoviny s kukuricou a syrom...mnam dlho sme nemali...pekny dnik zienky

titkovamiriam
17. aug 2011

zemiakova polievka na kyselo a segedinsky s knedlou 😀

nikulqa
17. aug 2011

inak zienky nemate dobry osvedceny recept na velkonocny kolac-pasku? mam strasnu chut nato,ale v obchode je to strasne drahe a to si radsej upeciem,ved som doma a mam cas....viete take cesto s hrozienkami ...mnam ak mate dajte ....dakujem pekne 🙂

titkovamiriam
17. aug 2011

@nikulqa taky nepoznam ja robim na velku noc trnovu korunu a to je vlastne vianocka len je ako veniec 😉

cobhan
17. aug 2011

@nikulqa aky velkonocny kolac mas na mysli? paska??? co to je?

nikulqa
17. aug 2011

@titkovamiriam aha tak to asi preto nepoznas ,ze ja som z vychodu a ty zo zapadu a mame ine zvyky ....ale ono to je tiez podobne vianocke len je to vacsie...

nikulqa
17. aug 2011

@cobhan to je taky sladky kolac,kysnuty a robi sa vacsinou u nas na velku noc,take sladke pecivo ku sunke alebo ku polievke...nieco ako vianocka,ale nie je to vianocka

dena
17. aug 2011

u nas dnes bude plnene pecene kura a ryza 🙂

lenka112
17. aug 2011

Poraďte čo navariť, aby aspoň niečo s toho zjedol aj 8 a pol mesačný synček ??

cobhan
17. aug 2011

@nikulqa ja viem, len ma zarazil ten nazov. Poznam paschalino tsoureki, to je v podstate vianocka povodom z grecka, ale ma trosku inu chut, ako ta nasa. Pokial hladas ten, tak recept mam 🙂

raza
17. aug 2011

no dievčence, napíšte mi niektorá recept na to cesto z kyslou smotanou ☹

nikulqa
17. aug 2011

@cobhan no skus...dakujem