icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mrkvakatka
18. aug 2011

pre inšpiráciu kaša rajská omáčka a fašírka 😀

chanae
18. aug 2011

@kvietocek7 nie je zaco potrom daj vediet ako sa ti vari 🙂

chanae
18. aug 2011

A dnes len rybie prsty s paradajkovym salatom..

womenne
18. aug 2011

Holkýý možem použiť lístkove cesto ke´d mu dnes končí záruka? nejak som naň zabudla, a ja mam strach konzumovať jedla krátko pred dátumom spotreby 😝 😝 😅

jarunka111
18. aug 2011

@womenne kľudne ho použi, veď to budeš piecť 😉 Ja som tiež taká nedôverčivá, ale toto si myslím, že je v pohode. A čo ideš robiť s ním?

dara76
18. aug 2011

@womenne pokial bolo dobre skladovane pravdepodobe je OK. Ja bezne pouzijem na konci zaruky. Ked nesmrdi, nie je zosusene, plesnive.... s kludom pouzi. Ved sa bude piect 🙂

womenne
18. aug 2011

@jarunka111 mala som ho v ladničke je to to chladene. a chcem robiť lístkove pudingoše pre deti a pre mm šneky

@dara76 dík moc je na pohľad ok tak sna´d to bude dobre 🙂

veronicka1901
18. aug 2011

@sniperka: Aha, tento poznam, je to najoblubenejsi kolacik mojho synovca 🙂, my ho nazyvame "liaty tvaroznik", je vyborny 🙂.

eva7780
18. aug 2011

zapekaný karfiol

duplinka
18. aug 2011

koložvárska kapusta 😝 😝 😝

zuzka1.
18. aug 2011

tento tyzden:
slepaci vyvar, franktfurtska pol., hrachova
kapustnica
kuraice zaviny plnene spenatom, opekane zemiaky, uhorkovy salat
zeleninove rezne, zem.pyre, miesany salat
zapekane baklazany, plnene mletym maskom, zemiaky, cibulo-rajcinovy slaat
langose
parene buchty

sniperka
18. aug 2011

@veronicka1901 Ano je, aj my ho zbožňujeme, dnes večer sa mi vráti manželík z cesty, tak preto som ho upiekla. 🙂 🙂 🙂

ellit
18. aug 2011

@mrkvakatka ja tuto kombinaciu vidim prvy krat, super napad 🙂

raza
18. aug 2011

@gabika11 ahoj. no, cesto som robila klasické, kysnuté, všetko od oka 😅 a náplň som robila takto: v 3deci mlieka som rozpustila 100g čokoládky, potom som do toho naliala rozmiešaný pudingový kakaový prášok v malilinkom množstve mlieka, pridala 3lyžice cukru a uvarila ako klasický puding. pri chladnutí treba sem tam miešať. no a vychladnuté už len natieť na rozvalkané cesto.
ja som dala varovú čokoládu, ale trochu som to banovala, bolo to potom horkejšie, ako som chcela. nabudúce by som dala mliečnu. inak celý mi praskol, ale nevytiekla ani kvapka 😉 puding je totiž taký hustý, že nevytečie 😉

gabika11
18. aug 2011

@raza dakujem, tak nabuduce urobim takto plnku, lebo mne to vzdy prasklo tiez ale aj vytielklo 😉

chanae
18. aug 2011

poradite niektora nieco s nivou ? ja vecsinou robim kuriatko so smotanovo nivovou omackou ale nechce sa mi kupit smotanu ist:-/

raza
18. aug 2011

@chanae ja lúbim aj pomazánku : maslo, syr, niva, cesnak, sol, korenie 🙂 ale ak chceš komplet jedlo, tak ja rada robím špenátové halušky - kur. prsa na kocočky, ochutené, osmahnuté, s nivovou omáčkou 🙂 ale to by si musela ísť do obchodu aj tak 🙂

akika722
18. aug 2011

dnes bolo tarhoňové rizotko a zajtr som doma len s deťmi-ocko pracuje tak budu cestoviny so špenatovo-syrovou omačkou 😵

akika722
18. aug 2011

@raza aj ja robim taku pomazanku..noooo..podobnu.ja davam syr v črievku,maslo,cesnak,sol 😅 -to je všetko 😀 ale st.syn ju miluje 😀
a ešte tuniakovu-tuniak-kusky vo vlastnej šťave,syr v črievku,trošičku soli,maslo a jemne vyšlahať 😉

chanae
18. aug 2011

@raza ako robis nivovu omacku?

raza
18. aug 2011

@chanae klasika- cesnak osmahnem na masle, zalejem smotanou, osolím, okorením a pridám nivu, miešam, kým sa nerozpustí. ak chceš, pridaj aj syr v črievku, alebo aj nastrúhaný údený syr, ale to už je potom moc ťažké na žalúdok 😕 á, ešte by som zabudla, ja dávam do každej syrovej omáčky trošičku muškátového orieška, ale len malilinko. 😉

chanae
18. aug 2011

@raza ¨muskatovy oriesok pridavam aj ja🙂..len ja syr v crievku nikdy nevynecham.. asi mam pocit ze do toh oobchodu skutocne len pojdem ach jaj 😢 😀 ... ale dakujem za odpovede🙂

chanae
18. aug 2011

@akika722 presne taku istu tuniakovu robieval moj drahy dlhe obdobie kazdy druhy den az kym od jedneho dna tuniaka nechce v ziadnej podobe😀..ale bola dobra🙂

akika722
18. aug 2011

@chanae 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tortelinka
18. aug 2011

karfiol na paradajkach a tmava ryza k tomu

lucikatn
18. aug 2011

@cestovatelkaandrea tu je ten recept na muffinky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42039 doma som nemala dost tvrdeho syra tak som dala 1 bambino a bolo to dobre aj tak 😉

libka1
18. aug 2011

slany tekvicovy kolac, paradajkova polievka

raza
18. aug 2011

@libka1 ahoj, prosím, napíš recept na ten slaný tekvicový koláč, svokra ma tekvice toľko, že nevie, čo s ňou, tak by som zamachrovala 😀

libka1
18. aug 2011

@raza som podobny pripad ako tvoja svokra, tiez neviem co s tekvicou 😀 ono to je cosi ako zemiakova baba, nasla som to na nete ked som hladala nejake recepty z tekvice 😉
http://www.dobre-recepty.sk/detail/4847-slany-t...

raza
18. aug 2011

@libka1 ďakujem 🙂 hej, vyzerá to ako zeiaková baba. ja ju robievam tiež, normálne ako placky to smažím, akurát dávam aj zemiaky, taký mišung. chcem niekedy vyskúšať aj tekvicovú polievku, ale nie prívarok, tak idem pokukať, viem, že to sem už dakto dával..