icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
18. aug 2011

@libka1 no povedz.. som ja normálna??? 😕 šak sa bavíme o tekvici a ja som myslela cuketu!!! bóóže, som ja trúba 😀 😀 😀 ale inak som v pohode kuchárka 😅

libka1
18. aug 2011

@raza z cukety je dobra kremova polievka, alebo zvyknem ju grilovat a davat ako prilohu k masu 😉 aj tej mam pozehnane 😝 a muz ma rad taku omacku na spagety z nej, ale ta mne pride fadna... a pridavam ju do leca, ked neviem co s nou, alebo ju plnim mletym masom a zapekam, ine ma teraz nenapada 😉

raza
18. aug 2011

@libka1 už som mrkla na mimibazare polievku, určite niekedy vyskúšam, sú tam také jednoduché, rýchle..
ja som z nej teraz robila uncle bens, to som tiež našla recept tu a stráášne nám to s mužom chutí, dávam ju pod mäsko, aj dnes som také robila 🙂

romanelka2
18. aug 2011

Dnes vypražany karfiol a opekane zemiaky zajtra kuraci vyvar a este nieco lahke 😉

titkovamiriam
18. aug 2011

dnešná inšpiracia:
1,vcerajší segedín
2.vajíčkova pomazanka
3,morčacie rezne v smotanovo syrovom cestíčku,kaša,uhorkový šalát
4.kysnutý jablkovo,hroznovo,cernicový koláč
5.k reznom na veceru pribudol patizon
a este sa pochvalim no to som uz nefotila 24 0,7l poharov hrusiek a idem varit 2-4l hrnce kecupu vidim to tak do 01.00 😀 😀 😀 😀

chanae
18. aug 2011

nivova omacka hotova kuracinka opecena a sup na cestoviny🙂

chanae
18. aug 2011

@titkovamiriam 😕 zavidim ti tolko energie na varenie a zavaranie teba to skutocne bavi 🙂ale tvoje jedla naozaj aj jedlo vyzeraju a urcite su aj tak chutne🙂

chanae
18. aug 2011

A este vas chcem poprosit o pomoc pri "malej patracej akcii"..
Cukraren aida kosice.. asi dva tyzdne dozadu zakusok:
na spode je take tmave cesto a nad tym ako keby puding ci co to bolo na vrchu oriesky.. nepametam ani nazov nic.. ale bol celkom chutny neviete ktora co to moze byt? pridavam foto -sice nekvalitne ale snad pomoze🙂

bibi1711
18. aug 2011

kocky, nejaky recept na patizon? okrem vyprazania...dakujem🙂

titkovamiriam
18. aug 2011

@chanae dík to je koníček a už asi uchylka,kolacik je mnamkový no nepoznam

@bibi1711 klasika placky,zapekaný-ako vsetky cukiny ci tekvice 😉

mata71
18. aug 2011

dnes karfiolova polievka,vyprežany karfiol,varene zemiaky,tatarka,,

bibi1711
18. aug 2011

@titkovamiriam , dakujem.aj som si myslela...vidis, tie placky urobim. k nim uhorkovy salat a bude mnamka. mam to robit klasicky ako zo zemiakov? zahustit mukou? a dochutit ako? nemate niekto presny recept?

titkovamiriam
18. aug 2011

zajtra granatír
sobota plnena paprika
nedela grilovane kuriatka na zahrade

titkovamiriam
18. aug 2011

@bibi1711
nastruhas ,posolis ,das cesnak,zemiak-je dobry koly skrobu ,muku,majoranku,cierne korenie,vajicka:

gina333
18. aug 2011

@zuzka1. : ako robis prosim ta tie zapecene baklazany s mletym masom ? dakujem 🙂 😉

bibi1711
18. aug 2011

@titkovamiriam , dakujem🙂

chanae
18. aug 2011

@titkovamiriam uchylka nie lne zabava Si mylsim.. ach kiez by aj mna to tak bavilo...
aten kolacik bol skutocne mnamkovy ale netusim vobec co to je 😔 nikde neviem najst..

zuzka1.
18. aug 2011

@gina333 baklazany umyt, rozpolit, vydlabat-vyrezat vnutro, nasolit, nechat postat, pokial nemusti stavu,m oplachnut, naplnit zmesou mleteho maska so solou, ciernym korenim, horcice, orestovaneho na cibulke a ja davam aj cesnak. naplnit, prikryt syrom, nastuhanym alebo platkovym, dat zapiect do rury cca 25-30minut na 200 stupnov. mnamka je to velika, do misy na zapekanie len pokvapkat olivovym olejom, baklazan pusti kopu stavy.

titkovamiriam
18. aug 2011

@chanae ono teraz cukrari vymyslaju velmi vela kolacikov

chanae
18. aug 2011

@titkovamiriam to viem ale ja nejak na sladke moc nie som 😖 a tento chutil aj mne aj drahemu a hladam a neviem najst... asi najdem tu drzost a pojdem sa opytat priamo do cukrarne 😀

titkovamiriam
18. aug 2011

skus 🙂 mne ked nieco niekde chuti tiez si pytam recept a bud sa stane ze ho dostanem bez problemov alebo je to tajomstvo 😀

chanae
18. aug 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41768
nasla som tento recept prave.. skusala ste niektora fasirky na morsky sposob? oplati sa ich robit? alebo nejaky podobny recept mate?

chanae
18. aug 2011

@titkovamiriam ja som skor hanbliva.. by ma akurat tak vysmiali 😅

titkovamiriam
18. aug 2011

mnam to vyzera dobre no ja by som tam dala rybu bud file tresky,lososa alebo aj tuniaka-teda beriem to tak ze u nas to nieje problem dostat,no aj takto to musi byt vyborne
a este foto kolacika,ktorý mi chutí v Mederi ak už nechcem zmrzku je to taka sopka,vnutry je vynikajuci coko krem,recept som nedostala lebo to si ten cukrar co im vozí kolače-zakusky robí ako rodinný zákusok a veru v okolí Bratislavy som to este nikde nevidela a musi to byt aj babracka tolko vrstiev a chutí a pritom nieje moc sladký skor poctivo horko cokoladový

chanae
18. aug 2011

@titkovamiriam zajtra asi skusim tie fasirky zaujali ma 🙂...

fuuha ten kolacik vyzera dost zlozito.. a cokoladove kolace su najlepsie si myslim..skoda ze nemas recept..

muskam
19. aug 2011

rybacia polievka a vrtulky s tvarohom...
Mamicky, ake ryby kupujete detom?

lucikatn
19. aug 2011

@chanae ja robievam z hocijakej ryby co mam v mrazaku. Robim to presne ako klasicke fasirky akurat miesto bravcoveho masa (alebo neviem ake davas) dam pomletu (alebo na drobno nakrajanu) rybu.

kibuk
19. aug 2011

@denne73 ja robim take cesto na pirohy aj fliacky,rezance a som maximalne spokojna a nie su tvrde 🙂 na dosku nasypem hrubu muku aj pol sacka spravim v strede jamku do ktorej dam bud jedno ale aj dve vajcia a pohar studenej vody.Vsetko dam dokopy klasickym sposobom 🙂 rozvalkam na tenko a potom co uz len chcem-pirohy,fliacky,rezanky alebo siroke rezance... uz som aj mrazila a bolo vyborne 🙂 🙂

kibuk
19. aug 2011

vcera sme "dojedali" 🙂 a dnes asi pirohy alebo spagety so syrom a kecupom

adelaida33
19. aug 2011

dnes zasa bez mäsa - cestoviny so syrovo-tuniakovou omáčkou 😉