icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jankapo
23. aug 2011

kalerabova polievka a tiez ryba a zemiacky 😉 😀 😀 (dnes sa tu nejak zrybkovelo) deti rybu asi nebudu, urobim im tvarohove knedlicky, lebo nebudem mat nervy sa s nimi natahovat....dnes veru nie.... 😝

michele11
23. aug 2011

@edit1989 ja robim akurat teraz cibulovu, na oleji opecene 3 velke cibule a par strucikov cesnaku, na pruzky nakrajana mrkva, zaliate vyvarom a ku koncu sa prida mala cestovina.

ianitka
23. aug 2011

nejaky tip na nieco z hrusiek a sliviek? kolac alebo take nieco

tosomja
23. aug 2011

http://receptar.zena.atlas.sk/kuracie-slimaciky... dnes, ryža s hráškom k tomu, večer zmrzlinový pohár s malinami a horkou čokoládou 🙂

attena
23. aug 2011

brokolicova polievka slany cuketovy kolac

sonka31
23. aug 2011

Spenatove cestoviny s parmezanom a pernikovy kolac ;)

attena
23. aug 2011

@edit1989 nastruhaj mrkvu petrzlen zemiaky staci po 2ks ak chces tak najviac 2 l polievky, nie na najmensom ,na struhaku su take vacsie dierky ako slzicky,do hrnca daj lyzicu oleja vsetko tam hod trosk osmaz miesaj aby sa to nepripalilo asi tak 10 minut pridaj 1-1,5 lyzicky cervenej papriky mletej,sol,alebo 1slepaci,kuraci,zeleninovy bujon,vyber si ktory ti vyhovuje, podla chuti a var pokial zeleninka nebude makka,predavaju hotovu mrvenicku v obchode tak ja tam davam za hrst az 2 10 minut pred koncom a ked chces nemusis mozes aj mensiu konzervu hrasku bez nalevu,

babulka123
23. aug 2011

paradajkova polievka s haluskami a bravcove kare so smotanou a syrom { na plech dam cibulu vela vela vela lebo to lubime , na to naklepane kare, necham upiect zakryte a ked je masko make tak na to dam smotanu so syrom} k tomu zemiaky.. mnamka.. jednoduche rychle..

attena
23. aug 2011

@attena jezisi a vodu som zabudla hned po cervenej paprike 1,5-2litre

attena
23. aug 2011

@edit1989 tu vodu ok,to pre teba je ta sprava

kibuk
23. aug 2011

a prapve som dopiekla rafaelo rezy hmmm ale rozvonievajuuu 🙂 😉

raza
23. aug 2011

@babulka123 mňáám, to mäsko znie moc dobre, určite nabudúce vyskúšam 😵 dnes sa mi už mäsko pečie v trúbe 🙂 a tang koláčik sa už chladí v chladničke.

kralicica
23. aug 2011

baby nejaký recept na koláčik na horúce letné dni... niečo nepečené (rúra pokazená), najlepšie chladené, do okrúhlej formy... dík

kibuk
23. aug 2011

@raza aky to je tang kolaciik? das recept? dakujem 🙂

kibuk
23. aug 2011

rafaelo rezy

janka256
23. aug 2011
nickyma
23. aug 2011

granadír posypaný syrom, brokolicová krémová polievka s opraženými rožkami

kibuk
23. aug 2011

@janka256 dakujem 🙂

kibuk
23. aug 2011

@edit1989 ja som dnes uplne jednoduchu 2-3 mrkvy ocistit nakrajat na kolieska,dL do hrnca,pridala karfiol,vodu-podl toho kolko chcem polievky.Necham varit pridala som kocku bujonu lubovolneho a ku koncu som si v miske rozbila jedno vajicka,dala trocha soli a zhruba 2-3lyzice poloh.muky a rozmiesala aby vzniklo take haluskove cesticko,spravila halusticky nechala prevriet,dochutila a hotovo 🙂

akika722
23. aug 2011

dnes heeej šunka fleky 😀 obkukala som z tej trapnej reklamy 😅 no krpcovi chutilo,to je hlavne 😉 síce,jemu chuti všetko 😅

kibuk
23. aug 2011

@akika722 ja sa chystam zajtra na ne uvidim ci deti nezmenia haha 🙂 😉

akika722
23. aug 2011

@kibuk ne sa v tych horučavach nechce vyvarať 😒 mm do prace aby nebol hladny šupnem stehna+zemiaky do rury..najbližšie urobim cestovinovy šalat 😒

nadhera
23. aug 2011

spenatova polievka - ale ta je suprova,na spodok ide nastruhany syr 🙂

kuracie na prirodno a zemiacky

a z mrazaku vytiahnem zopar nanukov 😀

womenne
23. aug 2011

Kočky poraďte mi nejaky fajny studený cestovinový šalát. Zalieva sa bielým jogurtom, či len majonézou??Chce aj pre decká. Dík

nadhera
23. aug 2011

@womenne ak pre decka, daj malinko majonezu /radsej vobec/ skor davam biely jogurt a kyslu smotanu, pridaj trochu uhorkovej stavy , nech to nie je suche. 😉

kibuk
23. aug 2011

@akika722 ja zasa vemli rada varim ale niekedy "dojde aj namna blok" a nik so mnou nepohne 😅 😅 😅 heh ale deti ani mm nie su hladny este aj segry stale neocakavane dojdu 😉

nelynka18
23. aug 2011

@womenne ja robievam takyto a menim zeleninu.....raz dam kukuricu,hrasok,paradajky....inokedy redkovku,postruhanu mrkvu....hocico co mate radi 🙂

akika722
23. aug 2011

@womenne ja davam jogurt,to mm zje len z majonezou 😖 tak odoberam a jemu zvlašť..a davam tam jasné že cestoviny,šunku-nemusi byť,a roznu zeleninu-napr paradajky,papriku,kukuricu,hrašok,..........možeš aj vajička,tuniaka-čo ťa napadne

nelynka18
23. aug 2011

@womenne http://varecha.pravda.sk/recepty/cestovinovo-ze... zabudla som tu mas stranku 😅 😀