icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

stanislavao
23. aug 2011

@womenne
ja robim takto
uvarene cestoviny + tuniak vo vlastnej stave, ale este lepsi je taky tuniakovy salat {mexiko, alebo nieco pod} + uhorka salatova + rajciny + moze ist kukurica a je to fajne, osviezujuce a ziadna majoneza, ani nic. mozete si dat biely jogurt, ale aj bez neho je to super a mozete si tam podla chuti dat, co este chcete.

akika722
23. aug 2011

@kibuk aj ja rada varim ale nie v tych horučavach..do obeda mi pali slnko do kuchyne 🙄 😖 😒

stanislavao
23. aug 2011

@akika722
no prosim vas, napiste mi ,ako toto robite. ja som to este nerobila. a ja ked uvarim fliacky kupene, stale sa mi polepia, aj ked tam dam olej. ine cestoviny nie, ale fliacky sa mi vzdy zlepili.

kibuk
23. aug 2011

@akika722 no ja mam zasa opak 😖 tma ako v rohu zatepluju nam bytovku,zaluzky postahovane taze tak

akika722
23. aug 2011

@stanislavao mne sa nelepia 😅 ale sice je pravda že je vela druhov ... 😒 ja som mala fliačky z kauflandu boli uvarene veeelmi rychlo a nezlepili sa..
k tomu som na cibulke osmahla na jemno nakrajanu šunku a zaliala vajičkami-urobila praženiu-diedšiu a zmiešala+trošku červenej papriky-teda moja mamka to tak vždy robila-či je to spravny postup neviem 😅

akika722
23. aug 2011

@kibuk asi si polepim okna 😀

titkovamiriam
23. aug 2011

@stanislavao ja vsetky cestoviny po uvarení prelejem vodou a potom na ne kvapnem olej ci domace,kupovane,nitovky,spagety -vsetky-nikdy sa nezlepia a samozrejme na 100g cestovin 1l vody pri varení 🙂

kibuk
23. aug 2011

@stanislavao ja mam rada z coopu som spokojna a pridam do vody sol a trocha oleja a uvarene preplachnem studenou vodou a robim dvojake sunkafleky 1. cibulku osmahnem na oleji,pridam sunku alebo aj salam,trocha opeciem posolim,jemne okorenim zmiesam z horucimi fliackami a 2surove vajicka rozslaham v miske a len tak vylejem a vsetko premiesam-rychlovka mnam alebo 2.cibulku osmahnem,pridam sunku-salam,osolim,okorenim,premiesam spolu s fliackami,ktore dam do zapekacej maslom vymastenej misy.Do druhej misky dam kyslu smotanu do nej dva vajcia,troska osolim rozmiesam ak by bola zmes husta tak pridam trocha mliecka vylejem na sunkafleky a dam do rury na cca 25 minut zapiect

kibuk
23. aug 2011

utekam ja mame burkuuu az hroozaaa 😲 😲 😲

akika722
23. aug 2011

@stanislavao taketo-ja mam kaufland hned -nablizku a nakupim všetko pod jednou strechou 😅

akika722
23. aug 2011

@kibuk ošli ju k naaaaaaaaaaaaaam..odkil si?či nepride aj tu 😀

gabuci
23. aug 2011

@kibuk kde máte tú búrku?U nás je horúčava ,ale nijaký dážd sa neukáže.

womenne
23. aug 2011

@nelynka18
@akika722
@nadhera
Kočky díky 😵 😵 😵

janka256
23. aug 2011

kocky poradte chcem spravit domaci jogurt mozem urobit aj z uz ochuteneho? 😒

kibuk
23. aug 2011

@akika722 zo Spisskej Novej Vsi 🙂 @gabuci leje tma ako v rohu az ladovec

kibuk
23. aug 2011

@janka256 ja som pribinacika robila ak chces,jogurt zatial nie

gianni
23. aug 2011

zo včera plnený br. bôčik a idem robiť cuketový prívarok

akika722
23. aug 2011

@kibuk chcem daažd 😒 😅

gabuci
23. aug 2011

@kibuk no to ti nezávidím,ale keby sa to dalo pomiešať vo vreci čo je u nás a u vás.... 🙂 tu je nejak 30-33 stupnov./NZ okres/

effkaa
23. aug 2011

francuzske zemiaky, aj ked chut na kyslu kapustu je velkaaaa 🙂

kibuk
Odpoveď bola odstránená
vvia
23. aug 2011

tekvicovy privarok

gabuci
23. aug 2011

@kibuk no to nám vonkoncom nechýba.U nás pred dvoma rokmi zničilo dosť aj na záhrade aj na domoch,...takže bez toho sa zaobídeme.Hádam prestane a budete mať lepšie počasie do večera.

janka256
23. aug 2011

@kibuk nie ten som uz robila teraz by som chcela vyskusat jogurt ale vdaka 🙂

kibuk
23. aug 2011

@gabuci tak to dufam ale sa bude lepsie dychat

sisanka
23. aug 2011

prave som dorobila peceny caj...bolo to taaak dobreee,som myslela ze vyjem polovicu plechu 😀 😀 😀

raza
23. aug 2011

@kibuk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42035 to som našla tu. práve som domlsala, je mňam 🙂

raza
23. aug 2011

@sisanka a to je čo ?? 😕 😕 😕