Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
granatír so syrom a s uhorkovým salatom 🙂
špenátovú polievku a rybie filé v syrovom cestíčku so zemiakmi
DNES BUDU LANGOSE
gulášovú polievku a parené buchty
sosovicova polievka, sojovy gulas, spagety
my si dáme na obed len studené: šunkovo-syrovo-zeleninové obložené chlebíčky, vanilkový a čokoládový mliečny koktail a večer si objednáme pizzu, lebo ja sa strašne potím 😝 😔
@martuska75 cestovinovy salat na studeno mam tiez rada,a teraz fakt osviezi 🙂
,ja este poobede budem robit tvarohovu tortu,kedze moj druhorodeny ma meninky,tak nieco na osviezenie
aaa nakoniec to vyhrala fazulova polievka 😉
pre chlapov ryzovy nakyp a hraskovo-zeleninova polievka s vajickom a ja ako buduca maminka a velka maskrtnica mam jablkovu zemlovku s tvarohom a hrozienkami
Moje deti si dnes rozkazali hranolky a rybie prsty takze žiadne veľké varenie 🙂 a raz za cas prečo nie? A malicky ma od včera telacie masko a zemiacky.
my mame dnes toto http://www.gurman.rimava.sk/vyskusane-recepty/n...
@monkap mne sa pár krát zavarene mäso pokazilo ( asi som to malo sterilizovala alebo čo) tak teraz si ho radšej zarmrazim a v prenosnej chladničke mi vydrží kým neprideme a potom ho znova supnem do mraznicky alebo vyparniku. Ak sa mi rozmrazi tak do dám do olejoveho pacu a tam ešte tak zo dva dni vydrží.
Ale tiež uvitam nejake recepty na zaváranie masa, lebo predsa je to istejsie hlavne teraz v lete 🙂
mm griluje na dvore kapra a ja zapekam cestoviny pre deti 🙂
U nas sa podavaju dnes mäsove gulky s paradajkovou omackou. Recept som si vylepsila a do vnutra guliek som dala kocku ementalu a do omacky hrasok 🙂
http://www.kuechengoetter.de/rezepte/verschiede...
my máme dnes len zemiakovu kašu. Je veľmi teplo na zdlhave varenie.
zapekané cestoviny
mam doma obrovsku tekvicu. tak dnes tekvicova kremova polievka a vyprazana tekvica s uhorkovym salatom a varenymi zemiakmi. 🙂 bodla by aj tatarka, ale nechce sa mi ist do obchodu 🙂 a doma nerobim lebo nejeme surove vajicka :(
kucharocky mrazili ste niekedy tekvicu? ja by som chcela zamrazit na kolieska nakrajanu a postruhanu na polievku. je to ok?
plnená paprika s knedľou, alebo zemiakmi (kto na čo bude mať chuť 😀 ) a od včera ostali pečené parené buchty, tak budú namiesto sladkého 😉
takze dnes cestovinovy salat s krabimi tycinkami, zeleninovy salat s balkanskym syrom,vyprazana cuketa so zemiakmi..zajtra asi spagety s morcadellou alebo prazene cinske rezance,uvidim co si bude zelat mm a vecer sa chystam upiect cuketovy kolac...a v nedelu ideme na obed k nasim,netusim co sa mama chysta varit ale aspon varit nemusim 😉
dnes som uvarila 2x caj, na ranajky a teraz poobede 😀
francuzske zemiaky uhorkovy salat
@l.lara ja mrazim len struhanu,ono to dost ztecie z vody,tak si neviem predstavit ju rozmrazenu obalovat 😒
@attena @titkovamiriam @zajo79 uz som dala nakrajanu na platky. uvidim, nabuduce budem vediet 🙂
@sisanka dakujem 🙂 no ja tatarku alebo dresingy bez cesnaku ani nezjem a cesnak nemozem, lebo kojim. ale mozno niekedy vyskusam. 🙂

ahojte dnes gulas na husto s kolienkami a polievku zatial neviem,mozno ziadna alebo hrstkova 🙂