icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
26. aug 2011

ahojte dnes gulas na husto s kolienkami a polievku zatial neviem,mozno ziadna alebo hrstkova 🙂

titkovamiriam
26. aug 2011

granatír so syrom a s uhorkovým salatom 🙂

lienka1
26. aug 2011

špenátovú polievku a rybie filé v syrovom cestíčku so zemiakmi

00vladka00
26. aug 2011

DNES BUDU LANGOSE

nickyma
26. aug 2011

gulášovú polievku a parené buchty

bibi1711
26. aug 2011

sosovicova polievka, sojovy gulas, spagety

adelaida33
26. aug 2011

my si dáme na obed len studené: šunkovo-syrovo-zeleninové obložené chlebíčky, vanilkový a čokoládový mliečny koktail a večer si objednáme pizzu, lebo ja sa strašne potím 😝 😔

vlasticka185
26. aug 2011

@martuska75 cestovinovy salat na studeno mam tiez rada,a teraz fakt osviezi 🙂
,ja este poobede budem robit tvarohovu tortu,kedze moj druhorodeny ma meninky,tak nieco na osviezenie

kibuk
26. aug 2011

aaa nakoniec to vyhrala fazulova polievka 😉

katkapapacova
26. aug 2011

pre chlapov ryzovy nakyp a hraskovo-zeleninova polievka s vajickom a ja ako buduca maminka a velka maskrtnica mam jablkovu zemlovku s tvarohom a hrozienkami

ilona3
26. aug 2011

Moje deti si dnes rozkazali hranolky a rybie prsty takze žiadne veľké varenie 🙂 a raz za cas prečo nie? A malicky ma od včera telacie masko a zemiacky.

ilona3
26. aug 2011

@monkap mne sa pár krát zavarene mäso pokazilo ( asi som to malo sterilizovala alebo čo) tak teraz si ho radšej zarmrazim a v prenosnej chladničke mi vydrží kým neprideme a potom ho znova supnem do mraznicky alebo vyparniku. Ak sa mi rozmrazi tak do dám do olejoveho pacu a tam ešte tak zo dva dni vydrží.
Ale tiež uvitam nejake recepty na zaváranie masa, lebo predsa je to istejsie hlavne teraz v lete 🙂

petusko
26. aug 2011

mm griluje na dvore kapra a ja zapekam cestoviny pre deti 🙂

dominika2727
26. aug 2011

U nas sa podavaju dnes mäsove gulky s paradajkovou omackou. Recept som si vylepsila a do vnutra guliek som dala kocku ementalu a do omacky hrasok 🙂
http://www.kuechengoetter.de/rezepte/verschiede...

lussy23
26. aug 2011

my máme dnes len zemiakovu kašu. Je veľmi teplo na zdlhave varenie.

eva7780
26. aug 2011

zapekané cestoviny

l.lara
26. aug 2011

mam doma obrovsku tekvicu. tak dnes tekvicova kremova polievka a vyprazana tekvica s uhorkovym salatom a varenymi zemiakmi. 🙂 bodla by aj tatarka, ale nechce sa mi ist do obchodu 🙂 a doma nerobim lebo nejeme surove vajicka :(

kucharocky mrazili ste niekedy tekvicu? ja by som chcela zamrazit na kolieska nakrajanu a postruhanu na polievku. je to ok?

kibuk
26. aug 2011

@l.lara ano kludne sa moze nasuchat aj na kolieska,podkovicky naukladat do sacika a sup do mraziaka 😉

miriamr
26. aug 2011

plnená paprika s knedľou, alebo zemiakmi (kto na čo bude mať chuť 😀 ) a od včera ostali pečené parené buchty, tak budú namiesto sladkého 😉

l.lara
26. aug 2011

@kibuk dakujem 🙂

sisanka
26. aug 2011

takze dnes cestovinovy salat s krabimi tycinkami, zeleninovy salat s balkanskym syrom,vyprazana cuketa so zemiakmi..zajtra asi spagety s morcadellou alebo prazene cinske rezance,uvidim co si bude zelat mm a vecer sa chystam upiect cuketovy kolac...a v nedelu ideme na obed k nasim,netusim co sa mama chysta varit ale aspon varit nemusim 😉

sisanka
26. aug 2011

@l.lara tak si urob domacu tatarku z jogurtu...biely jogurt,cibulka nadrobno,kysla uhorka nadrobno,horcica,sol,vegeta,korenie,citronova stava a praskovy cukor...je mozno este lepsia ako kupovana a osviezi 😉

libka1
26. aug 2011

dnes som uvarila 2x caj, na ranajky a teraz poobede 😀

attena
26. aug 2011

francuzske zemiaky uhorkovy salat

attena
26. aug 2011

@l.lara no neviem co urobi tekvica,ale ja som takto dala zamrazit cuketu a ked som to vybrala nech sa rozmrazi bola ako blato ,nikdy viac

attena
26. aug 2011

@ilona3 ano zavarane masko treba sterilizovat,inak sa pokazi

titkovamiriam
26. aug 2011

@l.lara ja mrazim len struhanu,ono to dost ztecie z vody,tak si neviem predstavit ju rozmrazenu obalovat 😒

zajo79
26. aug 2011

@l.lara ja ju mrazim nastruhanu, inak to myslim ani nejde.

l.lara
26. aug 2011

@attena @titkovamiriam @zajo79 uz som dala nakrajanu na platky. uvidim, nabuduce budem vediet 🙂

@sisanka dakujem 🙂 no ja tatarku alebo dresingy bez cesnaku ani nezjem a cesnak nemozem, lebo kojim. ale mozno niekedy vyskusam. 🙂