Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@akika722 myslím že je to tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31281
Ja sa tiez neriadim tabulkami, len toto som mu este nedala, tak sa pytam. A nema este zubok, ale to asi nevadi 🙂 Rozmoci tu oplatku snad.
@tinuskaha dobrá si 🙂 , no možno mu dám druhú šancu 😉
ja prave peciem brownies s cviklou, co mi tu doporucili pred par tyzdnami🙂) skvele to vonia, uvidime, ci to bude aj chutit🙂
dnes pri mame na obed plnenú papriku a na večeru filé z aljašskej tresky podusené na slaninke,cibulke a cesnaku a zapečené so syrom,zeleninový šalát
ahojte kucháročky. neviete niektorá recept na smotanovo špenátovú omáčku? Boli sme na salaši Krajinka a tam som jedla opekané zemiaky so slaninkou a smotanovo špenátovou omáčkou a stráááááášne mi chutili. Rada by som to spravila doma, len neviem ako na tú omáčku ☹ tá omáčka bola z listového a nie mletého špenátu.
Ďakujem vopred za receptíky
@monalisatko:
na oleji oprazit cesnak cibulku, pridat spenat , korenie (bazalka,oregano,sol,vegeta,cierne korenie, pripadne tzaziki), dusi sa to cca 10miň pridat smotanu (pripadne aj nivu) a povarit kym trochu nezhustne...
takto robim spenatovo smotanovu omacku ja .. ale slaninku pouzivame extremne maloekdy tak s tym ti neporadim 😔
ahojte dnes som po dlhom čase varila pre 8 ľudí 🙂 🙂 🙂 rozkázali si kapustnicu, klobásku so zemiakmi a dusenou kapustou. asi príprava na jarmok 😀 😀 😀 😀 langoše a hrnčekový koláč. všetko som zvládla za 3 hodiny. 😀 😀 😀
@chanae ďakujem ti. dávaš smotanu na šlahanie, alebo kyslú?
@monalisatko ja pouzivam smotanu na varenie taku pollitrovu od rajo..
@chanae super, ďakujem, tú používam bežne aj ja, tak možno zajtra vyskúšam. ráno idem nakúpiť, lebo mám prázdnu chladničku 😀 podvečer sme sa vrátili z dovolenky.
@monalisatko nie je zaco 🙂 kde ste boli dovolenkovaT?
@chanae boli sme týždeň na Liptove v jednej chatke. bolo super 🙂 🙂 🙂
dobre ranko,,,,tak smotanova torta je v chladničke-urobena večer,,,,,faširky,zemiaky bud pečene alebo pyre,,,uhorkovy šalat,,,polievku nechcu,večer na rybniku si robia hašiči- halaszle,,-rybacia polievka tak ideme tam,,,
pečené rybie filety,zemiaky
včera boli bravčové rolky pečené na kyslej kapuste+zemiaky a syrové pagáče
ideme dnes na jarmok k nasim tak sme pozvani aj na obed...pravdepodobne budu jogurtove rezne,americke zemiaky a zelerovy salat...a klasicky vyvar-hovadzo-kuraci 🙂
dnes mame rajcinovu polievku z cerstvych rajcin zo sklenika so syrom a sirokymi rezancami, bravcove v cesticku, zemiakova kasa, zeleninovy salat
dneska pecene napacovane rezne na leči,polievka zo vcera a kedze po vetrisku,burke a lejaku popadalo vela jablk tak jablkove pité a jablkovo hroznový kolačik
brav.rezne vyprážané,zemiaková kaša,paradajkový šalát,polievku nevarím

Ja som robila spenatove rizoto s parmezanom a prave peciem pizza listkove slimaky na vecer ku telke. A chystame sa na zmrzku do McDonaldu, juj, to sa mamina tesi. Ozaj, kocky, odkedy moze dieta papat zmrzlinovy kornutok? Obsahuje to aj vajce?