icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sonka31
27. aug 2011

Ja som robila spenatove rizoto s parmezanom a prave peciem pizza listkove slimaky na vecer ku telke. A chystame sa na zmrzku do McDonaldu, juj, to sa mamina tesi. Ozaj, kocky, odkedy moze dieta papat zmrzlinovy kornutok? Obsahuje to aj vajce?

gianni
27. aug 2011
akika722
27. aug 2011

@gianni jeej vdaka..isto skusim 😉

akika722
27. aug 2011

@sonka31 oj na taky vek už papal kurnutky.ja nie som taka tabulkova 😅 moj už papa uuuplne všetko.to čo varim..okrem hub a horenia

sonka31
27. aug 2011

Ja sa tiez neriadim tabulkami, len toto som mu este nedala, tak sa pytam. A nema este zubok, ale to asi nevadi 🙂 Rozmoci tu oplatku snad.

gab
27. aug 2011

@sonka31 obycajne rozky z jednoty tiez obsahuju vajcia a deti ich spokojne zmolia v puse, myslim, ze v tom kornutku tolko toho nie je

jarunka111
27. aug 2011

@tinuskaha dobrá si 🙂 , no možno mu dám druhú šancu 😉

lussy23
27. aug 2011

@chanae - tak to ste mi narobili teraz chute =D dali by ste receptík?

chanae
27. aug 2011

@lussy23 ak myslite na tie cestoviny.. tak kuracinku len jemne orestujem pridam nadrobenu nivu kym sa nerozpusti potom pridam smotanu a trochu povarim.. uvarim cestoviny dam do misky na nich vylej tu nivu so smotanou a nahadzem tam co mi pod ruky pride 😅 😉

aduskatt
27. aug 2011

ja prave peciem brownies s cviklou, co mi tu doporucili pred par tyzdnami🙂) skvele to vonia, uvidime, ci to bude aj chutit🙂

lussy23
27. aug 2011

@chanae - dakujem.

chanae
27. aug 2011

@lussy23 nie je zaco nech chuti 🙂

gianni
27. aug 2011

dnes pri mame na obed plnenú papriku a na večeru filé z aljašskej tresky podusené na slaninke,cibulke a cesnaku a zapečené so syrom,zeleninový šalát

monalisatko
27. aug 2011

ahojte kucháročky. neviete niektorá recept na smotanovo špenátovú omáčku? Boli sme na salaši Krajinka a tam som jedla opekané zemiaky so slaninkou a smotanovo špenátovou omáčkou a stráááááášne mi chutili. Rada by som to spravila doma, len neviem ako na tú omáčku ☹ tá omáčka bola z listového a nie mletého špenátu.
Ďakujem vopred za receptíky

chanae
27. aug 2011

@monalisatko:
na oleji oprazit cesnak cibulku, pridat spenat , korenie (bazalka,oregano,sol,vegeta,cierne korenie, pripadne tzaziki), dusi sa to cca 10miň pridat smotanu (pripadne aj nivu) a povarit kym trochu nezhustne...
takto robim spenatovo smotanovu omacku ja .. ale slaninku pouzivame extremne maloekdy tak s tym ti neporadim 😔

aduskatt
27. aug 2011

@lucikan dakujem, skusala som cviklove brownies.....skutocne zaujimavy receptik a velmi dobry......akurat nabuduce dam menej cukru🙂)

maca793
27. aug 2011

ahojte dnes som po dlhom čase varila pre 8 ľudí 🙂 🙂 🙂 rozkázali si kapustnicu, klobásku so zemiakmi a dusenou kapustou. asi príprava na jarmok 😀 😀 😀 😀 langoše a hrnčekový koláč. všetko som zvládla za 3 hodiny. 😀 😀 😀

monalisatko
27. aug 2011

@chanae ďakujem ti. dávaš smotanu na šlahanie, alebo kyslú?

chanae
27. aug 2011

@monalisatko ja pouzivam smotanu na varenie taku pollitrovu od rajo..

monalisatko
27. aug 2011

@chanae super, ďakujem, tú používam bežne aj ja, tak možno zajtra vyskúšam. ráno idem nakúpiť, lebo mám prázdnu chladničku 😀 podvečer sme sa vrátili z dovolenky.

akika722
27. aug 2011

@sonka31 aj moj mal dosť neskoro prvy zubok.. 😉 na 10m 😉 a už ich ma 6..pomaličky rastu 😅

chanae
27. aug 2011

@monalisatko nie je zaco 🙂 kde ste boli dovolenkovaT?

monalisatko
28. aug 2011

@chanae boli sme týždeň na Liptove v jednej chatke. bolo super 🙂 🙂 🙂

natalii6
28. aug 2011

@tinuskaha ahoj prosim ta posles mi recept na ten tvoj kolac? dik

mata71
28. aug 2011

dobre ranko,,,,tak smotanova torta je v chladničke-urobena večer,,,,,faširky,zemiaky bud pečene alebo pyre,,,uhorkovy šalat,,,polievku nechcu,večer na rybniku si robia hašiči- halaszle,,-rybacia polievka tak ideme tam,,,

kaara1980
28. aug 2011

pečené rybie filety,zemiaky
včera boli bravčové rolky pečené na kyslej kapuste+zemiaky a syrové pagáče

sisanka
28. aug 2011

ideme dnes na jarmok k nasim tak sme pozvani aj na obed...pravdepodobne budu jogurtove rezne,americke zemiaky a zelerovy salat...a klasicky vyvar-hovadzo-kuraci 🙂

happy8051
28. aug 2011

dnes mame rajcinovu polievku z cerstvych rajcin zo sklenika so syrom a sirokymi rezancami, bravcove v cesticku, zemiakova kasa, zeleninovy salat

titkovamiriam
28. aug 2011

dneska pecene napacovane rezne na leči,polievka zo vcera a kedze po vetrisku,burke a lejaku popadalo vela jablk tak jablkove pité a jablkovo hroznový kolačik

eva7780
28. aug 2011

brav.rezne vyprážané,zemiaková kaša,paradajkový šalát,polievku nevarím