Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nakoniec urobím aj kuracie, a to bude naprírodno a z bravčového urobím zvitky plnené údenou šunkou a tvrdým syrom.
po mäsovom týždni je čas zahájiť niečo ľahšie... takže asi urobím len penne s domácim pomodorom a syrom, čo som zavárala pred pár dňami, treba vyskúšať 🙂
Krémovú brokolicovú a langoše 😵
Makarony s hovedzim mesom 😵
slížiková polievka, mňam už tu vonia 😝 a bryndzové halušky si mm nakázal. Potom bude určite karfiol alebo lečo 😉
dnes nevarim nic manzel ma vytocil tak nech je hladny
pecene kuracie stehna so zemiakmi a uhorkovym salatom, rezankova polievka zo vcera a este jablkovy kolac z hnieteneho cesta, mnam uz sa tesim na kolacik 😉
zkouším rajskou z rajčat a ne jen z protlaku, tak uvidíme 🙂 zatím to vypadá dobře
kuraci prsia v smotanovej omacke so sampinonmi a kukuricou,ryza...domaci morcaci vyvar...
Nevarim nic, kuchyn je v rekonstrukci🙂)takze jen prach beton a sut 😀
ze "varene" jedlo: asi kilo paradajok .. nestiiham
Idem este plnit papriku 🙂
spravila som aj zeleninovu polievku - len takú jednoduchú - nastruhana mrkva a petrzlen, zelerova vňat a krupicové haluštičky, také malinké 😔
@lunana kuk tu je 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2422
vajíčkovo-rascová polievka a palacinky s čučoriedkovým lekvárom, šľahačkou a grankom
morčací guláš a moravské koláče, uvarila/upiekla som to už včera večer, lebo mala išla na varovku dneska k dedkovi, tak si zobrala so sebou proviant, takže dnes len jeme a nevarime😉 večer možno zbucham pizzu ak sa mi bude chcieť 😉
dojedáme kuraciu polievočku a na sporáku sa akurát varí zemiakový prívarok (na kyslo) s fašírkou 😉
ja som celý víkend nevarila, dojedali sme a boli papať v reštike, no a dnes budú rezníky s ryžou a jabĺčkovým kompótom, ak sa mi podarí dokončiť to, ryža je uvarená, rezne naklepané, ale ja už nevládzem stáť na nohách, čo ma tak kríže bolia, takže neviem, kedy ich obalím a to deti otravújú, že chcú ísť už von, no som KO...už nech porodím 😀
tak my dnes cuketove placky s hranolkami,rajcinovy salat...vyvar od vcera...ale uz sa musim do toho pustit lebo uz mam nezbednika doma tak aby som to vsetko postihala 😀
my dojedáme hovädziu polievku a druhé budú francúzske zemiaky.
sosovicova polievka na sladko a domaca pizza 🙂
Polievka z cervenej sosovice na sladko a zapekane cestoviny s morcacim mäskom 😉
Šťavnaté kuracie plátky Hellmann’s 🙂 a k tomu opekane zemiaciky a uhorkovy salatik...

@titkovamiriam Pyte je jeden z najlepsich zakuskov, ja ho mam strasne rada, ale robim ho malo, lebo sa mi nedari pekne urobit ten vrch, vzdy sa mi to potrha, resp. nie je to rovnomerne hrube :( Tu vo Fr maju aj vyvalkane cesto, na spodok aj na vrch, skusala som, ale nie je to ono 🙂 Niekedy urobim vrch ako mriezku 🙂 Tvoj je pekny, ako od mojej mamy :DD