Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mykky u nas bude zajtra paradajkova.. ninka sa za nou ide aj zabit..
zboznuje brokolicovu kremovu, sosovicovu, robim aj taku zeleninovu { ze za 10 min hotovka} mrazena zelenina povaris, osolis, prichutis, spravis do toho halusky a je hotoovo, vajickova, karfiolova.... toto su u nas najcastejsie..
Kuk na www.mimibazar.sk recepty ,aj su tam jedla pre male deti
vecer som urobila langose..teda len cesto..cize oddychuje pekne v chladnicke a caka kedy pride jeho cas 😉 a rozmyslam ze urobim aj nejaku polievku...asi zeleninovu,podla toho co najdem v chladnicke 😀
fazulova polievka na kyslo, dusena zajačinka s ryžou
dnes mám chuť na kuracie prsia - ale neviem na aký spôsob ☹
Brokolicova polievka,pizza
dnes bude ryba a zemiakova kasa 🙂
zo včera kurací vývar a zapekaná zelenina
ja dnes neake kuracie sote s ryzou.....no kuknem niekde nieco 🙂
Pečené kuriatko s ryžou, paradajkový šalát.
polievka zo záhradky, rybie prsty so zem. kašou a tatarkou. dnes som beriem easy
my sme si dnes urobili vianocnu kapustnicu a zapekany syr so sunkou,zemiakova kasa..mnam
sosovicova polievka a palacinky 🙂
vcera som urobila bravcove rezne na prirodno so zemiakmi. dnes si dam na obed tvarohove cestoviny 🙂
dnes u nas hraskova polievocka s krupicovymi haluskami, zo vcera jablkovo-tvarohova zemlovka a poobede este uvarim kuracie pecienky s ryzou a k tomu kysla uhorka 🙂
kapustnica
pri tej kapustnici ma napadol segedínsky guláš 🙂 Zajtra (ak nebude pršať) pôjdeme kopať zemiaky, tak to by chutilo všetkým 🙂
hmmm... segedínsky, dobrý nápad, spravím aj ja 🙂
my dnes mrkvovo-hraskova polievka s krupic.haluskami a francuzske zemiaciky 🙂
my kapustnicu a malemu som robila lečo z cerstvej zeleniny 😉
nakoniec vyhralo bravčové na mexický spôsob - kukurica, fazuľa, kápia a trošku chilli 🙂 k tomu ryža
bravčový perkelt s cestovinou - pre nedostatok času... 😎 😎 😎
kelový prívarok so zemiakmi, párkami a vajíčkom.
zeleninova polievka s haluškami a peč.kuriatko-navrch šunka a syr s ryžou a uhorkou
halušky zo syrom a slaninkou
tarhona a rostenka na prirodno
brokolicovo-mrkvovy krem - teda polievocka, moja najoblubenejsia a makarony s tofu. Vecer este spravim daku cinu, nech mame zajtra s varenim pokoj....
špenatova kremova polievka,cestoviny so syrovovcou omackou a bylinkami a este aj robim mliecnu sladku ryžu 🙂

Čo mám zajtra uvariť!? Poraďte mi prosím nejakú dobrú polievočku, tak aby sa napapala aj moja 1,5 ročná dcérka. Ona je totiž polievková a mne už dochádzajú nápady. Ona by najradšej len vývar s rezancami.... 😒