icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mykky
7. sep 2011

Čo mám zajtra uvariť!? Poraďte mi prosím nejakú dobrú polievočku, tak aby sa napapala aj moja 1,5 ročná dcérka. Ona je totiž polievková a mne už dochádzajú nápady. Ona by najradšej len vývar s rezancami.... 😒

babulka123
7. sep 2011

@mykky u nas bude zajtra paradajkova.. ninka sa za nou ide aj zabit..
zboznuje brokolicovu kremovu, sosovicovu, robim aj taku zeleninovu { ze za 10 min hotovka} mrazena zelenina povaris, osolis, prichutis, spravis do toho halusky a je hotoovo, vajickova, karfiolova.... toto su u nas najcastejsie..

ajca123
7. sep 2011

Kuk na www.mimibazar.sk recepty ,aj su tam jedla pre male deti

sisanka
8. sep 2011

vecer som urobila langose..teda len cesto..cize oddychuje pekne v chladnicke a caka kedy pride jeho cas 😉 a rozmyslam ze urobim aj nejaku polievku...asi zeleninovu,podla toho co najdem v chladnicke 😀

smejkoh
8. sep 2011

fazulova polievka na kyslo, dusena zajačinka s ryžou

dankamat
8. sep 2011

dnes mám chuť na kuracie prsia - ale neviem na aký spôsob ☹

lucka1987
8. sep 2011

@dankamat plnene nivou a sunkou, alebo naprirodno so syrom a broskynou, alebo nakrajane na rezanceky v cine k ryzi, alebo obalene v trojobale, alebo len napacovane v nejakom paci a naprirodno vysmazene...... 😉

lydia22
8. sep 2011

Brokolicova polievka,pizza

dena
8. sep 2011

dnes bude ryba a zemiakova kasa 🙂

gianni
8. sep 2011

zo včera kurací vývar a zapekaná zelenina

nelynka18
8. sep 2011

ja dnes neake kuracie sote s ryzou.....no kuknem niekde nieco 🙂

sniperka
8. sep 2011

Pečené kuriatko s ryžou, paradajkový šalát.

kralicica
8. sep 2011

polievka zo záhradky, rybie prsty so zem. kašou a tatarkou. dnes som beriem easy

mika1979
8. sep 2011

my sme si dnes urobili vianocnu kapustnicu a zapekany syr so sunkou,zemiakova kasa..mnam

denka_k
8. sep 2011

sosovicova polievka a palacinky 🙂

ivetah
8. sep 2011

vcera som urobila bravcove rezne na prirodno so zemiakmi. dnes si dam na obed tvarohove cestoviny 🙂

firstbaby
8. sep 2011

dnes u nas hraskova polievocka s krupicovymi haluskami, zo vcera jablkovo-tvarohova zemlovka a poobede este uvarim kuracie pecienky s ryzou a k tomu kysla uhorka 🙂

libka1
8. sep 2011

kapustnica

jarunka111
8. sep 2011

pri tej kapustnici ma napadol segedínsky guláš 🙂 Zajtra (ak nebude pršať) pôjdeme kopať zemiaky, tak to by chutilo všetkým 🙂

gucz
8. sep 2011

hmmm... segedínsky, dobrý nápad, spravím aj ja 🙂

maculik
8. sep 2011

my dnes mrkvovo-hraskova polievka s krupic.haluskami a francuzske zemiaciky 🙂

babullka1
8. sep 2011

my kapustnicu a malemu som robila lečo z cerstvej zeleniny 😉

dankamat
8. sep 2011

nakoniec vyhralo bravčové na mexický spôsob - kukurica, fazuľa, kápia a trošku chilli 🙂 k tomu ryža

daniz
8. sep 2011

bravčový perkelt s cestovinou - pre nedostatok času... 😎 😎 😎

mimi21mimi
8. sep 2011

kelový prívarok so zemiakmi, párkami a vajíčkom.

katushka16
8. sep 2011

zeleninova polievka s haluškami a peč.kuriatko-navrch šunka a syr s ryžou a uhorkou

eva7780
8. sep 2011

halušky zo syrom a slaninkou

zajo79
8. sep 2011

tarhona a rostenka na prirodno

mimikett
8. sep 2011

brokolicovo-mrkvovy krem - teda polievocka, moja najoblubenejsia a makarony s tofu. Vecer este spravim daku cinu, nech mame zajtra s varenim pokoj....

mariana0915
8. sep 2011

špenatova kremova polievka,cestoviny so syrovovcou omackou a bylinkami a este aj robim mliecnu sladku ryžu 🙂