Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mariana0915 ahoj, ako robis tu mliecnu ryzu ? spravila by som dcerke 🙂 🙂 🙂
@nicky182 normalne uvarim ako cestovinu len miesto vody mlieko a osladim im to 🙂
paradajkova polievka a kur. perkelt s haluskami
@ilona3 ahoj, skus toto - baklazan nakrajaj na kolieska, riadne osusit, uplne do sucha, potri cesnakom a olivovym olejom a hod na palacinkar, riadne do hneda poopekat ...ked je to hotove, daj si na to koliesko paradajky a mozzarelu ..... alebo pre oboch kuracie prsicka na rezance, pokrajat na drobno baklazan a k tomu ryza...balazan sa dlho nevari - zhruba ako cuketa 🙂
@mariana0915 aha, a to varis sackovu ryzu ? vyborny napad malej na veceru 🙂 dakujem !
dnes špagety & palacinky 🙂
dnes som nevarila nic boli sme u svokry 😉 urobila som len jablkovu nepecenu tortu na zajtra keby nahodou prisiel niekto zablahozelat 😉 😎 😵
ja som robila granatiersky pochod a este bude sosovicova polievka
včera sme mali vyprážaný syr so šunkou a vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a domáci dressing,
a dnes hovädzie varené, horčicová omáčka a dojeme k tomu zemiakovú kašu.
caute baby neviete poradit kde sa daju vyuzit psenicne otruby...do akeho jedla to supnut alebo co s tym vykuzlit?
aj u nás bol dnes granatir a k tomu hribova polievka
rýchly, jednoduchý príkrm pre deti.....slivky s jablkami rozvarené...trochu škoricového cukru, vanilkového aj trošku kryštálového...povariť a zahustiť dvomi lyžičkami pudingu rozmiešaného vo vode...do mysiek piškóty.. mňam dá sa to robiť z hociajakého ovocia mne najviac chutilo doteraz hroznovo mangovo jablkové 🙂 najlepšie je prezreté ovocie aby sa nemuselo dávať moc cukru
@mrkvakatka ja robím podobnú jablkovú tortu, jablká s cukrom a van. cukrom rozvarím, pridám zlatý klas a striedavo dávam do formy vrstvu piškót a vrstvu jabĺk. Nechám dobre zachladiť, navrch dám šľahačku a je to mňam-mňam 😎
@tinuskaha to je asi tá torta, co som písala vyššie
Linia nelinia, dnes budu palacinky!
http://varecha.pravda.sk/recepty/krkovicka-pod-... ja som dnes varila toto a vrelo odporucam mnamka 😉 hlavne rýchle....a chutné jedlo! Dobru chut
Ahojte dievcata, mate nejaky dobry napad na recept, kde by som mohla pouzit: kuracie prsia, slahacku, nivu a hriby? 🙂 Dakujem vopred.
@nicky182 nie nie normalnu jas ackovu neuznavam 🙂 normalnem uvarim rzžu s mliekom ja robim hustejjsiu osladim a je to manmak my sme to jedavali ked som bola mala 🙂
tento tyzden:
dojedanie slepacej polievky, hrachova polievka
spenatove halusky, nivova omacka,
zapekane kuracie prsia so sparglou, hranolky
granatir
pecena treska, varene zemiaky, salat
madarsky gulas, knedla
tasticky z listkoveho cesta, plnene nektarinkami, krupicova kasa
tak dnes sa varenie nekonalo.boli sme na meninovej vecery.my s priatelom sme mali ,,misu pre dvoch/aj traja by sa najedli/-starsi rezen z hranolkami a Marek zapečenu brokolicu so šunkou a hranolky 🙂 🙂
zajtra asi bryndzové halušky

Ahojte, ja som mala od vcera brokolicovu kremovu polievocku, dnes som si k nej spravila leco, no fajne 😀 pocujte,, poradte mi dobry recept na zemiakove placky alebo harulu, lebo ta moja sa uz vecer neda jest, nejako vyschne ci co... 😝 😝