Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes hovädzia polievka, pečená krkovička, kapusta, knedle... 😉
ahojte,zajtra sviečkova s kralika,knedla už sa tešim,mnam mnam.
Tak na zajtra uz mam uvarene ... slepaci vyvar (este rozmyslam ci vyvarim k nemu mrvenicku alebo spravim krupicove halusky) a perkelt s cestovinou. Zajtra spravim este uhorkovy salat 🙂
Na zajtra my ostalo este nieco z grilovacky tak len masko opeciem a urobím ryzu 🙂
Včera kurča na smotane, kolienka (cestovina), červená kyslá kapusta
Dnes rizoto zeleninové, zaváraný karfiol
Zajtra hovädzia polievka, kôprová omáčka, knedľa, mandarinkové želatínové poháre so šľahačkou....
dnes bryndzove halusky
zajtra segedin + knedla
dnes mrkvova polievka s krupicovymi haluskami(uz navarena)a cestoviny so spenatovo-nivovou omackou mnamky 😉
@lalus aj my mame segedinak 😉
hovadzia polievka a bravcove pecene na cesnaku + zemiakovy salat
paradajkova polievka, segedinsky a domaca knedla, cesto sa uz robi v pekarnicke 🙂
@mariana0915
@lalus aj my segedinak 🙂
paradajková polievka so syrom, http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36799 k nim zemiakovú kašu a ku kávičke máme od včera tvarohový koláč 😀
@azuz @mariana0915 😀 😉
manzelik navaril gulasik
taak dnes morcaco-kuraci vyvar s rezancami alebo pismenkami 🙂 jogurtove rezne so zemiakovou kasou a salat...poobede asi urobim smotanovo-pudingovy kolac..aj ked mam od sestrinej svokry v chladnicke cuketu tak by som mohla spravit aj cuketovy kolac,ale ten asi zajtra alebo kedy... 😉
a vcera sme mali taku fajnu papkanicu na gulasovke...trojake opekane maso(morcacie, bravcove a sojove) v marinade, dva druhy salatu - jeden na sposob zemiakoveho ale bola tam aj parka a druhy ovocno-zeleninovy zaliaty jogurtom-no mnaaaam...dalej samozrejme gulas a kolace...domaci kysnuty s tvarohom a slivkovym lekvarom a taka zmeska z cukrarne a ako vrchol dezertu bola smotanova torta s ovocim kupovana niekde v Rakusku,uplne nebicko v papuli 😀 😀 😀 ako jedina som zjedla tri kusky,ze ked kojim nech aj malemu doprajem 😉 😀 😀 😀
Ja robim miesanu zeleninovu polievku s halustickami a rezne so zemiakovym pyre. Klasika nedelny obed, ale my to mavame zriedka )
knedlo,vepro,zelo a kachna 😵
Cibuľová polievka a lasagne 😵
kurací perkelt s haluškami alebo knedlou, ešte neviem.
sviečkovú na smotane a šošovicovú polievku na sladkokyslo 🙂
@azuz 😀
fazuľová polievka so slížikmi a pečená krkovička so žemlovou knedlou a kapustou
pečene kura,varene zemiaky, domaci hruškovy kompot,,jogurtova torta,čerešnovy kolač,,,,,,
dnes v reštike fajny kuraci rezen s hranolkami, este k tomu kusok pizze, biely caj a ladova kava.
My sme dnes mali ešte fajnejší rezník so zemiakovým šalátok a aj kura s ryžou a čo je najlepšie - svokra varila 😉 a aby som nezabudla ja som robila parížsku tortu, nechcem sa chváliť 😉 ale bola jedna báseň

a dnešný šalatik,polievka a masko