icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
10. sep 2011

a dnešný šalatik,polievka a masko

nikita308
10. sep 2011

dnes hovädzia polievka, pečená krkovička, kapusta, knedle... 😉

titkovamiriam
10. sep 2011

a slivkáče

dadulkasch
10. sep 2011

ahojte,zajtra sviečkova s kralika,knedla už sa tešim,mnam mnam.

egyptanka
10. sep 2011

Tak na zajtra uz mam uvarene ... slepaci vyvar (este rozmyslam ci vyvarim k nemu mrvenicku alebo spravim krupicove halusky) a perkelt s cestovinou. Zajtra spravim este uhorkovy salat 🙂

titkovamiriam
10. sep 2011

Na zajtra my ostalo este nieco z grilovacky tak len masko opeciem a urobím ryzu 🙂

tosomja
10. sep 2011

Včera kurča na smotane, kolienka (cestovina), červená kyslá kapusta
Dnes rizoto zeleninové, zaváraný karfiol
Zajtra hovädzia polievka, kôprová omáčka, knedľa, mandarinkové želatínové poháre so šľahačkou....

lalus
10. sep 2011

dnes bryndzove halusky

zajtra segedin + knedla

tinuskaha
11. sep 2011

dnes mrkvova polievka s krupicovymi haluskami(uz navarena)a cestoviny so spenatovo-nivovou omackou mnamky 😉

mariana0915
11. sep 2011

@lalus aj my mame segedinak 😉

prahaxx
11. sep 2011

hovadzia polievka a bravcove pecene na cesnaku + zemiakovy salat

azuz
11. sep 2011

paradajkova polievka, segedinsky a domaca knedla, cesto sa uz robi v pekarnicke 🙂

azuz
11. sep 2011

@mariana0915
@lalus aj my segedinak 🙂

vivusika
11. sep 2011

paradajková polievka so syrom, http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36799 k nim zemiakovú kašu a ku kávičke máme od včera tvarohový koláč 😀

lalus
11. sep 2011

@azuz @mariana0915 😀 😉

attena
11. sep 2011

manzelik navaril gulasik

sisanka
11. sep 2011

taak dnes morcaco-kuraci vyvar s rezancami alebo pismenkami 🙂 jogurtove rezne so zemiakovou kasou a salat...poobede asi urobim smotanovo-pudingovy kolac..aj ked mam od sestrinej svokry v chladnicke cuketu tak by som mohla spravit aj cuketovy kolac,ale ten asi zajtra alebo kedy... 😉

sisanka
11. sep 2011

a vcera sme mali taku fajnu papkanicu na gulasovke...trojake opekane maso(morcacie, bravcove a sojove) v marinade, dva druhy salatu - jeden na sposob zemiakoveho ale bola tam aj parka a druhy ovocno-zeleninovy zaliaty jogurtom-no mnaaaam...dalej samozrejme gulas a kolace...domaci kysnuty s tvarohom a slivkovym lekvarom a taka zmeska z cukrarne a ako vrchol dezertu bola smotanova torta s ovocim kupovana niekde v Rakusku,uplne nebicko v papuli 😀 😀 😀 ako jedina som zjedla tri kusky,ze ked kojim nech aj malemu doprajem 😉 😀 😀 😀

sonka31
11. sep 2011

Ja robim miesanu zeleninovu polievku s halustickami a rezne so zemiakovym pyre. Klasika nedelny obed, ale my to mavame zriedka )

tadotami
11. sep 2011

knedlo,vepro,zelo a kachna 😵

atreyu
11. sep 2011

Cibuľová polievka a lasagne 😵

lussy23
11. sep 2011

kurací perkelt s haluškami alebo knedlou, ešte neviem.

nadhera
11. sep 2011

@atreyu ako pripravujes lasagne? zaujima ma , cim to prekladas, dakujem 🙂

teress
11. sep 2011

sviečkovú na smotane a šošovicovú polievku na sladkokyslo 🙂

mariana0915
11. sep 2011

@azuz 😀

katushka16
11. sep 2011

fazuľová polievka so slížikmi a pečená krkovička so žemlovou knedlou a kapustou

mata71
11. sep 2011

pečene kura,varene zemiaky, domaci hruškovy kompot,,jogurtova torta,čerešnovy kolač,,,,,,

kralicica
11. sep 2011

dnes v reštike fajny kuraci rezen s hranolkami, este k tomu kusok pizze, biely caj a ladova kava.

martuska75
11. sep 2011

My sme dnes mali ešte fajnejší rezník so zemiakovým šalátok a aj kura s ryžou a čo je najlepšie - svokra varila 😉 a aby som nezabudla ja som robila parížsku tortu, nechcem sa chváliť 😉 ale bola jedna báseň

atreyu
11. sep 2011

@nadhera kalasika cestoviny,bešamel,mleté mäso,bešamel,cestoviny,bešamel,mäso,bešamel atď.či som ťa nepochopila?