Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irsina83 no musim sa priznat, ze som chcela kupit, ale moc sa mi to dnes nepodarilo... takze bola len omacka s maskom nakoniec... 😵 Robit to uz vobec nie - nie, ze by sa mi nechcelo, ale cas... Este som rozmyslala nad rychlou knedlou z mikrovlnky, co som nasla recept na MMB, ale zas rohliky nam chybali, takze tiez sa nekonala... 😅
@nikinka008 ahojky já dělávám tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10009 a dávám heru, nechávám si ji cca hodinku předem venku z ledničky a je to v pohodě 🙂
sójové mäso s údenou šunkou v jemnej horčicovej omáčke, ryža
hovädzí perkelt s cestovinou a na chalupe budú špeky so zeleninovým šalátom a možno aj grilovaná cuketa ked ešte dačo najdeme v záhradke
dnes dojem hovadzie v paradajkovej omacke so zemiakmi...a vecer sa chystam urobit zemlovku s jablkami a tvarohom 🙂
@trdielko149 ja mam tri z kapra v mrazaku a neviem co snimi 😀
ja dnes sa chystam na gulas ale podla mojej upravy a prilohy ryzu, a malej urobim masko na prirodno trosku stavicky a tiez ryzku 😉 polievka zo vcera 🙂
my dnes francuzske zemiaky
my dnes špenátové palacinky...
Kalerabova polievka a strapačky.
Zeleninové karbonátky so zemiakovou kašou, pre muža cigánsku.
my mame dnes taky sedliacky obed drahy si zelal jaternicku a klobasku pecenu samozrejme pre Emmku zapekane zemiacky 😉
dnes pokacujeme v talianskej kuchyni kedze mi ostalo kopec mnam mnam omacky zo vcerajsich cestovin-spravim pizzu a mam oravske korbaciky tak to bude super pizza 🙂 polievka tiez zo vcera 😉 vyvar s rezancami a kopou maska
špenátové halušky so syrovou omáčkou rychlovka a každý sa oblíže, aj tí čo nemajú radi špenát 😝
@mimi21mimi tie zeleninkové karbonátky hneď zajtra spravím také chute si mi narobila s tým 😝 😀
@trdielko149 Ja som šla pôvodne variť polievku z mrazenej zeleniny, ale ako som ju dala variť, napadlo mi toto 🙂 A už sa robia v rúre, nech ich môže aj malá 🙂
srnčí guľáš na víne 😝
@mimi21mimi normalne obalis v struhanke ale namiesto opekania na panvici das piect? lebo niektore takto robia aj fasirky ale ja som to este neskusala este 😅 preto sa pytam olej na plech sup do rury prikryte ci nie?kolko v tej rure? 😝 dakujeeem
@trdielko149 No ja ich robím v rúre prvý krát, ale robila som tak aj syrové, tak snáď to vyjde 😀
Ja som ich obalila v strúhanke dala na plech a po nejakých 15 - 20 minútach otočila.. nezakryté... tak o dvanástej ti napíšem, či sa to podarilo .-D
heeeeeeej šunkafleky 😀 😀 😀
Zemiakové pyré, kurací rezeň v pivnom cestíčku, zeleninový šalát, kelová polievka od včera.
Polievka so strúhanej zeleniny a neviem....dcéra má diétu tak naozaj netuším..
granadíííír 😉 a uhorkový šalát k nemu, no a mala by som niečo upiecť. len ešte neviem čo
segedin, knedla
poradte, na aky sposob,alebo ako mam pripravit kuracie prsia k ryzi? dakujem
my dnes zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a ryžový nákyp a mm mal jaterničku s uhorkou a čerstvým chlebíkom

@sniperka @marcovka1 @irsina83 @adelaida33 diky baby za podporu! Ale musim sa pochvalit, ze aj manzel ma pochvalil... mnam mnam! 😉 😀