Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kuk ja dnes nevarim mame zo včera 🙂 ale idem upiecť jablčkovy kolačik potom hodim postup ak chcete 🙂 🙂 🙂
No teda mukky sa dnes ma 😎 ja dnes varim zemiaky,špenat a vajičko len si ešte musim pozriet pripravu špenatu robim to prvy krat.mukky neporadiš?
womenne, ak chceš poradím 😉
orestuj nadrobno pokrájanú cibuľku, šupni tam špenát, posoľ, zalej mliečkom, nech sa trochu podusí, potom zahusti/ mlieko s múkou/, a nakoniec pretlačený cesnak. My to máme radi cesnakové 😉 a niekto dáva aj smotanu
womenne ahoj,že ta aj vidno 😀
robím presne tak ako ozi,na cibulke,pridať spenát,do mlieka trosku alebo smotany rozhabarkovať muku,posoliť,cesnak...je to vyborné/bez cibulky a cesnaku to neni ono /
ahojte jej tak diky za recepty len mi spadol net som si nevšimla že to zahustujete ja som nezahustila ale nieje to rieke je to normlane huste tak snad nemusim nie?
mukky no veru 😀
zapekanu brokolicu 😝
inus preco? 😝 😀
my mame este vyprazanu a aj placky z nej..
teraz som ochutnala len malinky kuštik z tej baby zemiakovej,je božskaaaá 😀
len je na malom plechu a polovicu nesiem babke a tete 😀 ☹ 😀 sa potešia..
prvý krat nebola taká suprova,teraz ano 😵 ked mám dietu 🙄
womenn nemusíš zahustovať ked uz je neskoro 😀 ale smotanu si dala ci mliečko?to tak zjemní lepšie..
ozi dik za to masko..som zabudla podakovať 😔
ahojte...
ja dnes varim brindzove halusky so slaninkou, cesnakovu polievku
a malemu som varila kuracie masko s cuketkou a zemiakom 🙂
mukky hej dala a muž pochvalil tu zelenu brečku:D on to totižto nikdy nejedaval až pri mne začal:D
mukky, není zač 😉 , ale aj ja mám prosbu, ako robíš brokoli.placky 😵
večer idem robiť tú zemiakovú harmoniku, som zvedavá, čo mi na to povedia chlapi 😉
aj ja si prosim recept na brokolicove placky.... 🙂
jaj ja keby som spravila brokolicove placky tak ma už chlap vyhodi 😀 😀 😀
my sme mali na veceru cestoviny so syrovou omackou a z kuracieho bieleho maska som spravila k tomu nugety v cesticku, maly za oblizoval aj za usami, lebo ma rad aj kuracie, aj cestoviny 😵
karfiolokova polievka s krupicovimi knedlickami a rybku na pare so zemiakmi a kukuricou 😀
ozaj, mate nejake napady co s kapustou, normalnou hlavkovou, surovou? teda okrem kapustnych fliackov? Mam doma hned dve hlavky a raz neviem ako ich pripravit, alebo co s nimi
ahojte,
brokolicové placky su jednoduché..
uvariť 1 brokolicu do makka v osolenej vode,vidličkou popučiť/mozte aj v mixeri/ale ja mám radsej popučenu,pridať vajíčko,/kto má viac času moze dať zltko a vyšlahaný bielok/,osoliť jemne,vytvarovať placky/faširky/obalit do struhanky a vypražiť,hotovo..
mozte aj trosku zahustiť detskou krupicou,alebo hladkou mukou,prípadne pridať taveny syr v črievku,alebo na kocky nakrajanu šunku,fantázii sa medze nekladu
heni ja mám este doma kapustovo mrkvový šalat ...recept je jednoduchy a je super,zatial vsetci chválili,aj tí čo zeleninu velmi nemusia 😀 neviem či jete zeleninove šalaty..
womenne super ze mu chutilo 😀
moj mm je vdačný stravnik,to ja som vyberavá 😀 🤐 a drobec??ha,este nikdy nič nenechal na tanieri,este nikdy neodmietol nejake jedlo,i nove..je vsetko uplne co mu ponuknem..vsetko ma rád,a to ho stravujem zdravo..
a mm kludne chce aj segedinsky guláš so sojovym masom 😝 ,ked ma nieco rad,nemá problem to jest aj 5 dní kym sa to nedoje.. 😀
no to ano, myslela som aj na salat, teraz sme mali kapustove fliacky, raz bude salat a potom este nieco. Tolko kapusty nakupil MM, vraj za dobru cenu, tak ich dovliekol celu tasku 😀 😀 😀 😀
heni 😀
no ano len sa smej 😀 😀 😀 aj ja sa uz len smejem
henikav, ja robim segedinsky gulas so sladkou kapustou, je ovela lahsi ako s kyslou, iba tam davam kyslu smotanu. Prave sme ho dojedli.
ja budem zajtra robit zapekane cestoviny s kuracim masom a s maggi napady omackou../maggi zapekane cestoviny/je to take vyborne ze som tusim este ziadne cestoviny nejedla 3 dni ako prave tieto,mnam,uz sa tesim 😀
milocka, dakujem za napad a ako ho robis? Postruhas uvaris v slanej vode a potom klasicky ako s kyslou kapustou??? A nakoniec to nechas s tou smotanou, alebo tam das aj trosku octu??
čaute, tak včera som robila tie zemiakové harmoniky, boli úžasné, všetci sa oblizovali, dokonca aj môj vyberavý najstarší syn povedal, že super 😉 ,
mukky to máš super takých vďačných jedákov 😉 , placky dík určo urobím, aj cesnak by tam mohol ísť 😕
titkovamiriam, karfiolová, mňam, píšem, čo ešte budem najbližšie robiť 😉 a aj ja rada robím na pare, aj rybu, aj zeleninku, cibuľu zbožňujem 😉
dnes na obed nevarím, idem za chvíľu preč, syn pôjde asi k svokre papať a malej musím dať z kúpeného 🙄
ahojte žienky 🙂 čo dnes navariť,poradte 😅 niečo rychle a aby hlavne etičky boli spokojne viac menej rychlu večeru vdaka
dnes som varila rybacie rizoto, bude aj na zajtra a upiekla som makovy zavin....u nas polievky nie su velmi v oblube. 🙂

ahojte,
ja teraz idem piecť zemiakovu babu iné nič nevarím, poobede ideme do reštaurácie 😵