icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janefonda
27. sep 2011

@vera1132 ja mám krémové veľmi rada a jedno čo je super na tomto type polievky, ze mi ju malá papá aj keď ju bolia zúbky. Nemusí hrýzť a zasýti sa 😉

gucz
27. sep 2011

zeleninová polievka s kopou hrášku na červeno zapražená a druhé guláš s chlebíkom. Pre deti bude večer vanilkový puding, malá obedovala v škôke a malý dojedal zo včera ryžu a kuracie pečienky na šťave

mayap
27. sep 2011

dnes na večeru len tak naľahko: hliva na smotane s cestovinou... a zajtra na večeru pečené zemiaky so všetkým čo k tomu patrí... veď občas sa môže aj zhrešiť, no nie? nedá sa stále len zdravo stravovať... 😎

lillah
27. sep 2011

@mayap to akoze vazne???? Tebe manzel zje aj nieco bez masa? Stastna si ty zena..... ja ked som navrhla, ze urobim nieco zeleninove pre zmenu .... muzov napad bol vyprazany luncmit.... zelenina ako vysita 😀

ivankaalenka
27. sep 2011

tekvica s paradajkou na grecky sposob, slizikova polievka, hovadzie neviem na aky sposob, to robil manzel s gnocci a posypane syrom.

mayap
27. sep 2011

@lillah
ak nechce byť hladný, tak musí... 😎 😀 😀 😀
ale on zje prakticky čokoľvek až na zeleninové variácie... a hríby ( akékoľvek )má rád... ale teda už odo dnes sa bude tešiť na tie pečené zemiaky so slaninou, klobásou, cibuľou... 😎

latea1
27. sep 2011

my máme zeleninovú polievku s domácou mrveničkou a kuarcie soté na šampiňónoch

sasikas
27. sep 2011

kocky nemate nejake osvedcene tipy na rychle chutovky resp. netradicnu pomazanku pre navstevy?....okrem klasickych jednohubiek, chlebikov, slimakov z listkoveho cesta...dik...

lucikatn
27. sep 2011

zo vcera sme dojedli kuraci paprikas s cestovinou. Zajtra bude segedin s knedlou

gianni
27. sep 2011

dnes na rýchlo(bola som v poradni)bravčové medailonky a zapiekla som na nich syr , so zeleninovým šalátom , na večeru cotage(či ako sa to píše🙂 ) a na zajtra som si urobila bravčové soté dusuné s cuketou a vajíčkom a ryža

zuzanocka11
27. sep 2011

@sasikas
Skús toto: lístkové cesto dás do okrúhlej pizzovej formy,popichás vidlickou,pecies (200 st) cca 5 min. Cottage syr zmiesas s celým vajíckom a vylejes na cesto,pecies 15-20 min. nakrájas na trojuholníky a 😝
toto je základný recept,ja dávam este cierne olivy a sunku-vsetko na mensie kúsky nakrájam,a navrch malické paradajky prepolené.je to dobrota,zatial vsetkým chutila 😉

bv_alexandra
28. sep 2011

u nas dnes hrachová polievka s opečeným chlebom a granadír. 🙂 😉

kibuk
28. sep 2011

dnes kuracie s broskynou,sunkou,syrom zapecene v rure a zemiakove krokety a polievka bud fazulova alebo kuracia 🙂

sisanka
28. sep 2011

dnes peciem marlenku co mi zaberie dost casu tak uvidim co sa mi bude chciet uvarit na obed a ci sa mi vobec nieco bude chciet 😀

adelaida33
28. sep 2011

ja dnes dojem kuracie prirodne na mrkve s jablkami a ryzu a môjmu mm uvarim vytriasané zemiaky a dá si k tomu mlieko, tak to má rád.

adka7755
28. sep 2011

znojemský guláš s cestovinami🙂 , špenátová polievočka a dezert falošné tiramisu 😀 😀 😀 mňam, mňam.. 😀 😀 rýchle, dobré, jednoduché a netreba pri tom hodiny stáť 😉 😉 , čiže mi ostáva čas aj na MK 😉

titkovamiriam
28. sep 2011

😉 francuzske zemiaky ,šošovicová polievka nakyslo
@sasikas hlavne deti by si potesila týmto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40653 mozes tam dat akukolvek pomazanku a oblohu od vymyslu sveta

kibuk
28. sep 2011

@adka7755 ahoj ako robis falosne tiramisu? dakujem 🙂

gianni
28. sep 2011

@zuzanocka11 no vyskúšam,môže byť dobré,ale dať tam celé cesto? nebude hrubé?

adka7755
28. sep 2011

@kibuk vyšlaháš dve šlahačkové smotany a dve pomazánkové masla na hladkú hmotu..a len prekladáš ako pri nepečenej torte. piškóty, na to plnka a zase piškóty. zakončíš plnkou,ktorú posypeš kakaom 😉

gabriellka
28. sep 2011

@sasikas ja som nedávno robila cestovinový šalát a mal veľký úspech. balík cestovín, 1 balenie surimi krabích tyčiniek, 1 konzerva kukurice, majolku, tatarsku, alebo biely jogurt podla chuti. záleží koľko toho máš...osolíš, okoreníš, príp.môžeš nastrúhať syr alebo šunku, to už podla chuti. ja nedávam...

gabriellka
28. sep 2011

@kibuk ja ho robím tak isto ako @adka7755 ale niekedy upečiem cesto, polejem kávou a na to hmotu, piškoty poliate kávou a zase hmotu. a máš na celý plech zákusok. všetkým chutí a dá sa lepšie chytiť do ruky 🙂

kibuk
28. sep 2011

@adka7755 a ake je najlepsie pomazankove maslo? a dakujem aj @gabriellka

gabriellka
28. sep 2011

@kibuk hocijaké. ak chodíš nakupovať do CBA, tak CBA, ak chodíš do Billy, tak kúp Clever, to je jedno. len podmienka...musí byť neochutené 😀 😀 😀

kibuk
28. sep 2011

@gabriellka vdaka sa pytam lebo ja ked kupujem akurat. zltu ramu 🙂

bubinko83
28. sep 2011

ahojte,baby neskušali ste niekto tie kuracie nugetky od Maggi čo teraz reklamuju? Da sa to do oleja a potom pečie.

riana12
28. sep 2011

@bubinko83 ja som to robila minuly tyzden (tie syrove s paprikovym dipom), celkom dobre - ten dip som robila namiesto s majonezou s horcicou a bolo to rovnako dobre 🙂

sofinka18
28. sep 2011

my dnes kapustnicu mame a druhe este rozmyslam... 😉

jarunka111
28. sep 2011

zeleninová polievka s krupicovými haluškami, bravčové na zeleri s ryžou a jablkové pyté 😉

adka7755
28. sep 2011

@kibuk to je úplne jedno🙂 hlavne neochutené..ja používam aj na koláč aj na toto tiramisu pomazánkové maslo Monika - smotanová. ale fakt je to jedno aké dáš 😉 😉