Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninová polievka s kopou hrášku na červeno zapražená a druhé guláš s chlebíkom. Pre deti bude večer vanilkový puding, malá obedovala v škôke a malý dojedal zo včera ryžu a kuracie pečienky na šťave
dnes na večeru len tak naľahko: hliva na smotane s cestovinou... a zajtra na večeru pečené zemiaky so všetkým čo k tomu patrí... veď občas sa môže aj zhrešiť, no nie? nedá sa stále len zdravo stravovať... 😎
tekvica s paradajkou na grecky sposob, slizikova polievka, hovadzie neviem na aky sposob, to robil manzel s gnocci a posypane syrom.
my máme zeleninovú polievku s domácou mrveničkou a kuarcie soté na šampiňónoch
kocky nemate nejake osvedcene tipy na rychle chutovky resp. netradicnu pomazanku pre navstevy?....okrem klasickych jednohubiek, chlebikov, slimakov z listkoveho cesta...dik...
zo vcera sme dojedli kuraci paprikas s cestovinou. Zajtra bude segedin s knedlou
dnes na rýchlo(bola som v poradni)bravčové medailonky a zapiekla som na nich syr , so zeleninovým šalátom , na večeru cotage(či ako sa to píše🙂 ) a na zajtra som si urobila bravčové soté dusuné s cuketou a vajíčkom a ryža
@sasikas
Skús toto: lístkové cesto dás do okrúhlej pizzovej formy,popichás vidlickou,pecies (200 st) cca 5 min. Cottage syr zmiesas s celým vajíckom a vylejes na cesto,pecies 15-20 min. nakrájas na trojuholníky a 😝
toto je základný recept,ja dávam este cierne olivy a sunku-vsetko na mensie kúsky nakrájam,a navrch malické paradajky prepolené.je to dobrota,zatial vsetkým chutila 😉
u nas dnes hrachová polievka s opečeným chlebom a granadír. 🙂 😉
dnes kuracie s broskynou,sunkou,syrom zapecene v rure a zemiakove krokety a polievka bud fazulova alebo kuracia 🙂
dnes peciem marlenku co mi zaberie dost casu tak uvidim co sa mi bude chciet uvarit na obed a ci sa mi vobec nieco bude chciet 😀
ja dnes dojem kuracie prirodne na mrkve s jablkami a ryzu a môjmu mm uvarim vytriasané zemiaky a dá si k tomu mlieko, tak to má rád.
znojemský guláš s cestovinami🙂 , špenátová polievočka a dezert falošné tiramisu 😀 😀 😀 mňam, mňam.. 😀 😀 rýchle, dobré, jednoduché a netreba pri tom hodiny stáť 😉 😉 , čiže mi ostáva čas aj na MK 😉
😉 francuzske zemiaky ,šošovicová polievka nakyslo
@sasikas hlavne deti by si potesila týmto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40653 mozes tam dat akukolvek pomazanku a oblohu od vymyslu sveta
@zuzanocka11 no vyskúšam,môže byť dobré,ale dať tam celé cesto? nebude hrubé?
@sasikas ja som nedávno robila cestovinový šalát a mal veľký úspech. balík cestovín, 1 balenie surimi krabích tyčiniek, 1 konzerva kukurice, majolku, tatarsku, alebo biely jogurt podla chuti. záleží koľko toho máš...osolíš, okoreníš, príp.môžeš nastrúhať syr alebo šunku, to už podla chuti. ja nedávam...
@adka7755 a ake je najlepsie pomazankove maslo? a dakujem aj @gabriellka
@kibuk hocijaké. ak chodíš nakupovať do CBA, tak CBA, ak chodíš do Billy, tak kúp Clever, to je jedno. len podmienka...musí byť neochutené 😀 😀 😀
@gabriellka vdaka sa pytam lebo ja ked kupujem akurat. zltu ramu 🙂
ahojte,baby neskušali ste niekto tie kuracie nugetky od Maggi čo teraz reklamuju? Da sa to do oleja a potom pečie.
my dnes kapustnicu mame a druhe este rozmyslam... 😉
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, bravčové na zeleri s ryžou a jablkové pyté 😉

@vera1132 ja mám krémové veľmi rada a jedno čo je super na tomto type polievky, ze mi ju malá papá aj keď ju bolia zúbky. Nemusí hrýzť a zasýti sa 😉