icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
28. sep 2011

rezance s tvarohom

hobit
28. sep 2011

@eva7780 aj ja som sa dnes pokusala o rezance s tvarohom a boli hnusne, mozem sa opytat ako presne to robis?

tinuskaha
28. sep 2011

my sme dnes mali tekvicovy privarok zemiaky maso polievka sa dojedla sosovicova 😉

eva7780
28. sep 2011

@hobit ja doma nerobim, kupim hotove,aj to mas osvedecenu znacku,uvarim,pridam tvaroh,cukor a roztopene maslo 😉

eva7780
28. sep 2011

@hobit http://www.onlinerecepty.sk/cestoviny/rezance-s... ,tu je recept,davnejsie som sem tam aj doma urobila,ale to je dost pracné,ja som to nikdy nevazila,od oka som robila a dala som polohrubu muku

dupinka
28. sep 2011

@severaseptima halušky: 1 acidko (900ml) a 500 g detskej krupice - ja robím polovičnú dávku a je toho veľa!
Nechať napučať a potom nrmálne hádzať halušky do vriacej vody. 😉

jja
28. sep 2011

baby prosim vas, co robite z ruzickoveho kelu? svokra mi dala kopec a neviem co z neho....

trdielko149
28. sep 2011

@jja ja len do polievky ho davam ... 😉
my sme dneska mali zeleninkovu polievocku a zapecene cestoviny s besamelovo-syrovou omackou domacou 😉 to aj na zajtra bude a v piatok palacinky,v sobotu kuracie nugetky spravim so zemiakovou kašou 🙂

pallacinka
28. sep 2011

Ahojte, poradili by ste mi prosim ako vyprazat v rure? Vela sa tu o tom popisalo no neviem to uz najst, dakujem!

hobit
28. sep 2011

@eva7780 dakujem

lillah
28. sep 2011

@gabriellka @adka7755 baby vy robite tiramisu z masla? Ja davam mascarpone .....chuti to tak isto alebo je citit rozdiel? S maslom je to asi lacnejsie, ze?

kibuk
28. sep 2011

@damiankad ano samozrejme sa podelim aj ked mi tu zienky vela poradili kupila som 2x smotanu na slahanie,2x neochutene cba natierkove maslo,miesto kakaa som dala granko a piskoty macala v kave a pokvapkala puncovou esenciu a je vyyyborne

svetlankat
28. sep 2011

@kibuk mozem sa opytat tu slahacku si najprv vyslahala a potom si to zmiesla? ci rovno z kelimkov si to zmiesla? A do hmoty nejde ziadny cukor?

zuzik1983
28. sep 2011

ahojte,poradte mi nejaky dobry a rychly kolacik, manzel ma narodeniny a chcela by som ho prekvapit

adka7755
28. sep 2011

@lillah je to niečo podobné,...ale určite o polovicu lacnejšie🙂 Preto sa to aj volá falošné tiramisu 😉

adka7755
28. sep 2011

@kibuk mňam.. 😀 😀 ja som sa k tomu nakoniec dnes nedostala, ale hneď ráno to napravím..ja nezvyknem kvapkať punčovou esenciou, ale rumom🙂 a piškóty klasika tiež v káve namáčať ( to som nejako pozabudla napísať )

tosomja
28. sep 2011

dnes zase nič - len párky na obed a malej som spravila rizoto....zajtra segedínsky guláš...mňaaam

gabriellka
28. sep 2011

@lillah ja som to s mascarpone nikdy nerobila. ja som dostala takýto recept a robím to takto a všetkým to chutí. no a lacnejšie to je určite. 😉

kibuk
28. sep 2011

@adka7755 ale si aspon mna inspirovala 😉 a rumovu som nemala ale aj s puncovou je to vyborne aj mm pochvalil 🙂
@svetlankat. prv som vyslahala smotany,postupne pridala maslo.Zacala ukladat piskoty,pokvapkala kavou a do nej zo zvyku som dala cukor hned cast z hmoty,jemne posypala grankom-kakao som nemala,potom zas piskoty,kava,hmota,granko este jedna vrstva a navrch som dala uz hustejsie granka a pofrkala puncovou esnciou a je to vyborneee

svetlankat
28. sep 2011

@kibuk dakujem

sharmana
28. sep 2011

dnes bol granadir 🙂

egyptanka
28. sep 2011

@dany1986 u nas su tie fazule v pripade ak potrebujem rychly obed, nakrajam parok alebo nejaku klobasu, oprazim, pridam tie fazule prehrejem, vypnem posypem susenou majorankou a podavam s chlebom ... rychly obed za 10 minut a malo riadu po nom 🙂

sasikas
28. sep 2011

@zuzanocka11 dik za tip....zajtra teda vyskusam.... 😉

@titkovamiriam
@gabriellka tiez dakujem...ukladam medzi zalozky a v pripade potreby vytahujem.... 😀

mimi21mimi
29. sep 2011

My dnes kelovú polievku zo včera, a z bravčového a kuracieho mäsa čo mi pozostávali pri varení nejaké kusy a hodila som ich vždy do mrazáku - porobím teraz rezne v cestíčku a k tomu asi zemiaky na cibuľke.

adka7755
29. sep 2011

zemiakový prívarok-smotanový a k tomu fašírky 😉 klasika,rýchle dobré a nikdy sa nevyhodí..

adka7755
29. sep 2011

@zuzik1983 smotanovú nepečenú tortu asi nikto neodmietne 😉 😉

lydia22
29. sep 2011

Kysla kapustova polievka,hovadzinka na stave s knedlou.

titkovamiriam
29. sep 2011

Kedže je Michala tak rezne,kaša,slepacia polievka 😀 😀

claudica
29. sep 2011

U nás bude dnes kuriatko na smotane a halušky 🙂 A poobede palacinky... 🙂

gumimaci
29. sep 2011

segedin 🙂