icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
8. okt 2011

u nás dnes šošovicová polievka a zemiakové placky,koláčik ešte netusim aky

dena
8. okt 2011

u nas dnes budu sulance s makom a masom plnene gulky s kyslou kapustou...

firstbaby
8. okt 2011

u nas dnes slepaci vyvar s rezancami a halusky s tvarohom a kyslou smotanou 😉

kaara1980
8. okt 2011

ja dnes rozmýšľam nad plackami alebo špagetami s cesnakom a mozarellou...a neviem čo z toho 😕 😅

maculik
8. okt 2011

ahojte,
ja som od vcera do zajtra s detmi sama, tak dnes varim na oba dni - telaci vyvar s rezancami a zeleninou a rizoto s kuracim mäskom a zeleninou 🙂

katy2
8. okt 2011

kalerabova polievka s mrkvickou a bryndzove halusky so slaninkou

martinkatinka
8. okt 2011

jablková štrúdla a plnené kuracie prsia s ryžou... hádam ostane aj na zajtra 😀

gucz
8. okt 2011

prívarok zo žltého poleného hrachu s kyslou smotanou a k tomu chlebík. A komu by sa málilo pridám do taniera aj sekanú 😀

lucikatn
8. okt 2011

@kaara1980 das prosim recept na tie spagety s cesnakom a mozarellou? Vyzera to dobre 😀

erni
8. okt 2011

hlavne jedlo uz skoro hotove-duseny kel s maskom a zemiaky a pre insipraciu na polievku som prisla sem 🙂
inak pozerali ste tento tyzden "bez servitky"? ja som pribrala z toho aspon kilo 😀

akika722
8. okt 2011

ahojte 😵
dnes na rozkaz st.syna šunkafleky 😉 a zajtra kuracia polievka+ryža,kuracia pečeň a nejaky šalatik

kaara1980
8. okt 2011

@lucikatn ahoj,to len na olivovom oleji spením cesnak pretlačený a do toho hodím uvarené špagety a pridám nakrájanú mozarellu.šikla by sa tam aj čerstvá bazalka,ale nemám,dám petržlenovú vňať

kaara1980
8. okt 2011

@akika722 asi ho inšpirovala reklama 😉 .Môj syn tak frčí na reklame na coop jednotu,keď bola s kuraťom...zrazu miloval kura 😀

akika722
8. okt 2011

@kaara1980 to ano 😀 😀 😀 za každym kriči heeeeeeeeeeeeej 😅 napr.hééééj vypiť cajik 😅 alebo héééj idem piskat 😅 tak sa teši že bude héééj "kjajat sunku" 😀

lucikatn
8. okt 2011

@kaara1980 tak to skusim aj na tento sposob 😀 ja robievam len cesnak na oleji+olivy+spagety a je to ta isto fantasticke 😉 juuuuj mi tecu riadne slinky 😀 na ranajky sme dojedli mozarellu lebo uz sa dlho motala po chladnicke tak budem musiet dokupit...

lucikatn
8. okt 2011

cestoviny s brokolicou a syrovou omackou a pokial mi ostane trocha brokolice tak tuto polievocku http://www.couvarit.sk/zeleninove-polievky.phtm...

zajtra budu pecene kuracie stehna na cesnaku + nadievka (vo forme) s ryzou a zeleninovou oblohou (alebo salatom) resp. kompot a slivkovy kolac na ktory sa uz chystam dlho http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42904

irriss
8. okt 2011

Zavrena plnena pizza "Calzone" - plnena bramborem, cibuli, cesnekem, peprem a soli...+ petrzelka

pro deti se sunkou, mozzarellou,loupane rajc.vajickem...

pro rozmazleneho manzela: brokolicova s vajickem a cesnekem+mozzarella

kibuk
8. okt 2011

dnes mame gulas a zapekana cestovina zo zeleninou +smotana a vajce 🙂

gianni
8. okt 2011

hovädzia polievka a druhé zo včera pre priatela segedín a pre mna len kuracie mäsko na pare so zapekanou cuketou

miriamr
8. okt 2011

kurací vývar, pstruh na masle so zemiakmi 😉 , čokoládový puding a pečie sa mi chlebík http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39884 bude na večeru 😵

gianni
8. okt 2011

no zabudla som aj mne sa pečie chlebík v pekárničke

adelaida33
8. okt 2011

kurací vývar (len horné stehná) s koreňovou zeleninou a rezancami
kurací perkelt na smotane, kolienka

kibuk
8. okt 2011

kuk 🙂

nanulik
8. okt 2011

znojemské plátky s ryžou podla tohto receptu:

http://www.mamincinyrecepty.cz/veprove/znojemsk...

titkovamiriam
8. okt 2011

dnes plnena fasirka -pecena.pyre,zeleninovy salat,biskupsky chlebik,vajickova natierka na veceru

no a ku kurencom:dnes ma skoro piclo lebo zajtra robim kuracie rezne,kupujem kurence kosicke no dnes som si vsimla ,,vodnanske kure,,prirodzene zlte-tak som vzala jedno a jedno-ja si ich vykostujem z kosti kozi spravim vyvar a maso vysmazam.Kosicke v pohode,to vodnanske okrem toho ze bolo naprd balene,ked som do neho zarezala tak mi stole tiekla voda,maso ako pastika-skoncilo pre steniatka.-proste hnus a to bolo drahsie!!!!!!tak ma napadlo ze pritom nasom vareni by sme mohli pisat aj o tom co sme nakupili na,,hov.o,,a co je super 😉

mia258
8. okt 2011

Minestrone, losos na zelenine. Ale ešte neviem, čo urobím na poobedie 😕 možno karamelové tyčinky...

ellit
8. okt 2011

dneska kuracia polievocka, dojedame ryzovy nakyp a este budu kuracie rezne s novymi zemiacikmi a trosku tatarky nikdy neuskodi 🙂)
zajtra konecne vyskusam tie langose a asi dojeme polievocku 🙂 🙂

egyptanka
8. okt 2011

@titkovamiriam Mirka, ja zvyknem kupovat v Tescu Sedliacke kurca a to je super. Zatial ziadne problemy.

My dnes dojedame cesnacku zo vcera a mama nam vcera doniesla slivkove gule so sulancami a na veceru kysla fazulova s loksami.
Na zajtra som varila vyvar so zeleninou (zajtra len vyvarim mrvenicku) a restovane pecienky na pretlaku s tarhonou.

bibi1711
8. okt 2011

@titkovamiriam pridavam sa k @egyptanka s tym kuratom.sedliacke alebo kralovske v tescu, kauflande a metre-to je istota. nie su krmene ATB ani hormonmi a su velmi chutne🙂

moonlightka
8. okt 2011

baby ako sa robia tie sunkafleky co sa furt vyspevuju v tej reklame? ak viete poslite recept.dakujem