Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelicefo dakujem 😉
@moonlightka za máličko.🙂
ja slepaciu polievku a zapekany karfiol
kura s plnkou + ryža, krabie tyčinky v lístkovom ceste, posypané sezamom
zapekane zemiaky s lecom a zelenonova polievka s haluskami 🙂
@moonlightka
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36071 napriklad a kludne aj bez klobasy len fliacky ,maso a smotana s vajickami
dnes pečienku a ryžu a zajtra budeme mať makové slýže🙂
zemiakova kasa,pecene masko a domaca calamadka co moj otec robil
dnes boli pecene musle a steaky, pecene zemiaky, grilovana cukina, bambusove klicky, zeleninovy salat s oliv, olejom a balzamicom naj co moze byt 🙂
zvyšná hovädzia polievka,z mraziaka zásoby pečeného prasaťa a k tomu zemiaky a urobím niečo z lístkového cesta(asi makovo-jablkovú štrúdlu)
dnes obedujeme u svokrovcov (aspoň zatiaľ je taký plán), tak to mám bez roboty 🙂
vyprazane kura,ryza,zemiakovo-cibulovy salat,kuracia polievka s masovymi haluskami 😉
vcera kremova cuketova polievka, peceny pstruh + zemiaky
dnes svieckova+knedla...polievka zo vcera 😉
zeleninova polievka, pecene rybky a zemiakova kaša 🙂
Perkelt s cestovinami a tradične slepačia polievka 🙂
my máme ešte zo včera, ale pre istotu dorobím ešte kuracie soté, pečené zemiaky s rascou a ľadový šalát.
slepaci vyvar a segedin. mnam - uz sa tesim
dnes sa papa v IKEA
slepačia polievka,vypr.pangasius a zemiaková kaša
vcera paradajkova polievka so syrovymi haluskami a tvarohove slize na slano
dnes kuracia polievka klasika, a masko na plechu zapecene so syrom a smotanou , pecene zemiaky v supke a paradajkovy salat..
neskore ranajky zapekana paprika so syrom a slaninkou a obed bude mliecna zemiakovo-strukova polievka a morcacie sote na hrasku s tarhonou 🙂
Dnes klasika polievka zo vcera slepacia so zavarkou a kurca dusene na zelenine - karfiol, mrkva, cerstve sampinony, hrasok s ryzou a uhorkovym salatom 😉
My dnes obedujeme v reštike, ideme si nahradiť môj promočný obed, ktorý som nemala 😀
A vedeli by ste mi poradiť nejaké fajné menu na zajtra? Máme s manželom výročie svadby, tak by som ho chcela niečím chutným prekvapiť...
polievka z bravcovej kosti,rezance a bravcove kare na prirodno so slovenskou ryzou 🙂
polievka s kuracich chrbtov, segedinsky gulas s domacou knedlou 🙂

Dnes máme zo včera tekvicový prívarok a fašírky. 🙂