icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irriss
19. okt 2011

"ceci" - cizrna s chlebem a olivovym olejem...(podle chuti i s kratkou testovinou)

gucz
19. okt 2011

francúzske zemiaky s uhorkou

iinuska
19. okt 2011

francuzske zemiaky, uhorkovy salat

pattinka
19. okt 2011

zeleninková polievočka a LANGOŠE 😝 🙂 😉

sisanka
19. okt 2011

zeleninove rizoto so salatom z cervenej repy, hubovy zavin z listkoveho cesta a este smotanovu tortu do poharov,zajtra mame s mm vyrocie...a nic mi narychlo nenapadlo a vypekat sa mi nechceee...mozno bude zajtra nejaky fajn obedik ak budem stihat pri dvoch chorych detoch 😖

veronicka1901
19. okt 2011

Sisanka: ty varis same dobrotky, mnam 🙂. Do toho huboveho zavinu davas ake huby zmrazene? Ci mas cerstve? Chcela by som vyskusat, dakujem 🙂.

eva7780
19. okt 2011

my dnes rizoto,piekla som kolaciky s listkoveho cesta
@sisanka ja tiez na vyrocie robievam smotanovú tortu 😉 ,na iné torty by som si netrúfla 😅

sisanka
19. okt 2011

@veronicka1901 dala som mrazene..ale myslim ze to kludne moze byt aj zo sampinonov,tie kupis cerstve hocikedy... 😉

sisanka
19. okt 2011

@eva7780 ked nikdy neviem cim by som mm prekvapila...a viac by som nestihla,len tie smotanove pohare.... 🙂

hobit
19. okt 2011

sosovicovy privarok

tortelinka
19. okt 2011

polenta, dusena zelenina a bryndza

gianni
19. okt 2011

@tortelinka už sa na tú polentu chystám , ešte som to nejedla ale obsahuje dosť sacharidov ktoré zase ja nemôžem tak možno len trošku si spravím,zeleninu a bryndzu dáš na to?

tortelinka
19. okt 2011

@gianni na panvici som podusila cuketu, paradajky..tu bryndzu miesam s polentou, aspon tak to robia v Rumunsku (to su naj odbornici na polentu)

gianni
19. okt 2011

@tortelinka no ja som si dnes na večeru spravila podusenú cuketu s cviklou ,syrom a zaliala vajíčkom,vyskúšam aj tú polentu,dík

titkovamiriam
19. okt 2011

tak u nas boli tie fašírky ale bez privarku ,len zo zemiakmi a vecer sme si uvarili vinko a upiekli gastany 😉

jasin
19. okt 2011

@bubinko83 my cestoviny robime staale a stale s niecim inym- s tym co chladnicka da 😀 a je nam jedno ci parky, ci zelenina ci tuniak v konzerve.-) stale su ine ale je to jedlo ktore nam chuti a je hlavne rychle 😉

jasin
19. okt 2011

A dnes som prave dosla domkov tak som si od starkej doniesla zemiakove lokse🙂 a budu len mastene a solene nechce sa mi robit plnku 😅

barushkaaam
19. okt 2011

@jasin aj ja chcem taku starku 🙂 😉 lokse milujem, hlavne ku kacke 😝

ikika
19. okt 2011

Vcera brokolicovo-mrkvova polievka, kuracie sote na zeleninke s hranolkami.
Dnes karfiolova polievka, rezance (tvarohove, makove)... od babky, mnam! 😵

katka3012
20. okt 2011

francuzske zemiaky bez smotany,len tak na plechu 😉 s tatarkou

nanulik
20. okt 2011

poradte nejaký recept na br. plecko chcela by som nejakú omáčku. aby sa k tomu tarhona hodila

kibuk
20. okt 2011

ahoj ja dnes vybrala kuracie stvrte ale zatial neviem na aky sposob,najlepsie vykostit ale ako a co dalej,nejake napady? dakujem 🙂
a polievocku frankfurtsku

kibuk
20. okt 2011

@nanulik dobry by bol spanjelsky vtacik 🙂

nanulik
20. okt 2011

@kibuk že by? dobrý nápad 🙂 no pozriem či mám doma ingrediencie

smejkoh
20. okt 2011

kelova polievka, šišky s dzemom pecene v rure

kibuk
20. okt 2011

@nanulik bol by fajn,masko,cibulka,olej,cerv.sladka paprika,parky,vajicka,uhorkaa mnaaaam 🙂

vera1132
20. okt 2011

zeleninové rizoto, palacinky 🙂

slamienka
20. okt 2011

babenky, dajte tipy ako doma robite zivansku, dakujem velmi pekne. My dnes doma polievka zo vcera porova akurat spravim bryndzove halusky so slaninkou

titkovamiriam
20. okt 2011

@slamienka
ja do alobalu dam zemiaky,maso,cibulu,cesnak,slaninku,papriku,kusok paradajky-to je zaklad a potom robím dva balícky ze pridam aj hriby,dalsi aj s cili a proste co je doma-moze byt mrazena zelenina,sterilizovana kukurica-recept z jedneho pekaca ma milion podob,aj maso je uplne jedno ake samozrejme u nas vedie kuracina,morcacina -ak robim rybaciu tak zemiaky uvarím dopredu

a dnes nevarím ideme na veceru-mam narodeniny...

ingrid56
20. okt 2011

@lydia22 ahoj, ako robis prosim ta bryndzovu polievku? dakujeeeem 🙂