Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
francúzske zemiaky s uhorkou
francuzske zemiaky, uhorkovy salat
zeleninková polievočka a LANGOŠE 😝 🙂 😉
zeleninove rizoto so salatom z cervenej repy, hubovy zavin z listkoveho cesta a este smotanovu tortu do poharov,zajtra mame s mm vyrocie...a nic mi narychlo nenapadlo a vypekat sa mi nechceee...mozno bude zajtra nejaky fajn obedik ak budem stihat pri dvoch chorych detoch 😖
Sisanka: ty varis same dobrotky, mnam 🙂. Do toho huboveho zavinu davas ake huby zmrazene? Ci mas cerstve? Chcela by som vyskusat, dakujem 🙂.
@veronicka1901 dala som mrazene..ale myslim ze to kludne moze byt aj zo sampinonov,tie kupis cerstve hocikedy... 😉
sosovicovy privarok
polenta, dusena zelenina a bryndza
@tortelinka už sa na tú polentu chystám , ešte som to nejedla ale obsahuje dosť sacharidov ktoré zase ja nemôžem tak možno len trošku si spravím,zeleninu a bryndzu dáš na to?
@gianni na panvici som podusila cuketu, paradajky..tu bryndzu miesam s polentou, aspon tak to robia v Rumunsku (to su naj odbornici na polentu)
@tortelinka no ja som si dnes na večeru spravila podusenú cuketu s cviklou ,syrom a zaliala vajíčkom,vyskúšam aj tú polentu,dík
A dnes som prave dosla domkov tak som si od starkej doniesla zemiakove lokse🙂 a budu len mastene a solene nechce sa mi robit plnku 😅
@jasin aj ja chcem taku starku 🙂 😉 lokse milujem, hlavne ku kacke 😝
Vcera brokolicovo-mrkvova polievka, kuracie sote na zeleninke s hranolkami.
Dnes karfiolova polievka, rezance (tvarohove, makove)... od babky, mnam! 😵
francuzske zemiaky bez smotany,len tak na plechu 😉 s tatarkou
poradte nejaký recept na br. plecko chcela by som nejakú omáčku. aby sa k tomu tarhona hodila
ahoj ja dnes vybrala kuracie stvrte ale zatial neviem na aky sposob,najlepsie vykostit ale ako a co dalej,nejake napady? dakujem 🙂
a polievocku frankfurtsku
kelova polievka, šišky s dzemom pecene v rure
zeleninové rizoto, palacinky 🙂
babenky, dajte tipy ako doma robite zivansku, dakujem velmi pekne. My dnes doma polievka zo vcera porova akurat spravim bryndzove halusky so slaninkou
@slamienka
ja do alobalu dam zemiaky,maso,cibulu,cesnak,slaninku,papriku,kusok paradajky-to je zaklad a potom robím dva balícky ze pridam aj hriby,dalsi aj s cili a proste co je doma-moze byt mrazena zelenina,sterilizovana kukurica-recept z jedneho pekaca ma milion podob,aj maso je uplne jedno ake samozrejme u nas vedie kuracina,morcacina -ak robim rybaciu tak zemiaky uvarím dopredu
a dnes nevarím ideme na veceru-mam narodeniny...

"ceci" - cizrna s chlebem a olivovym olejem...(podle chuti i s kratkou testovinou)