Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
akurat som rozmyslala co varit ,kedze priatel ide s Marekom k babke a starsi budu doma az okolo 21-spravim tie zemiakove placky a sote 😀
@mata71 dik za inspiraciu 😉
@titkovamiriam dodatocne vsetko najlepsie,, 😉
segedínsky s knedlou 🙂
@mata71 dííík 🙂
no dnes to bude pecena rybka so zapecenymi zemiakmi. mozno k tomu este vycarujem aj nejaky salat.
ja idem robiť droždovú polievku s vločkami. ešte som nerobila tak uvidím ako to dopadne 😕 a druhé je zo včera ryžový nákyp s jablkami
karfiolová polievka http://www.apetitonline.cz/recepty/1762-kvetako... a makové rezance
dnes sú to cestovinky s kuracím mäskom na kari a s dusenou zeleninkou a slepačí vývar 😵
mrkvovo-hrášková polievka a granatír
ja dnes robim francuzske zemiaky
dnes mame paprikas s pecivom. mala bude mat kuracie masko so zeleniou a ryzou
koprova omacka s fasirkou a zemiacikmi uvidime co to bude 😉
sosovicova polievka s hribami, vyprazana brokolica/zeler, hranolky, tatarka
kremova cesnakova polievka a pre mm fazulovy privarok s udenym masom
rizoto
zeleninová polievka z haluškami a jablková žemlovka 🙂
@titkovamiriam
krupicova kase s kilem kakaa a pulkou kostky masla...(konec diete)..jediny zpusob jak zastrcit nervy i za cenu, ze "vystrcit bricho"..za klid to stoji.. 😉
(mas novou fotku!? peknaaaaaaa🙂..)
Slepačia polievka s pečeňovými haluškami a rizoto 🙂
ja mam vybrate kuracie prsia..ale netusim co urobit 😅 ci na prirodno,alebo rezne ...,alebo mate este nejake dobre receptiky?
paradajkova polievka, kuracie sote so sampinonmi a zemiakovu kasu..
vyvar s celestinskymi rezancami, bravcove na leci a priloha zemiakove placky.
Frankfurtska polievka a zemlovka. 😅
zapekane tvarohove palacinky a od vcera mame slepaci vyvar s celestinskymi rezancami a sampinony v cesticku s pecenymi zemiakmi ( pre mm ) 🙂

zemiakove placky,zeleninova polievka