Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sebsam aj je velmi dobry,uz je takmer prazdny plech http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2159 ,hlavne je rychlo urobeny 😅
mlety rezen so syrom, zemiakova kasa, kompot
baby potrebujem poradit minule som robila kokosovy zakusok zo žltkovou polevou lenže pri krajani sa mi ta žltkova poleva lamala čo pomože?aj som mačala nož v horucej vode aj stal 12hodin kolac ☹
dnes rizoto a bude aj na zajtra 😉
Dnes zapekane zemiaky s tym co sa naslo v chladnicke- hrasok, kukurica, parky a zaliate smotanou.. 😅
odkukala som od pouzivatelky bambola 😀 na strane 615 najdes recept
@mariana0915 nedala si vela cukru?
dnes bude brokolicová polievka zo včera a bravčové rizoto so zeleninkou a postrúhaným tvrdým syrom a cvikla
@happy8051 už som ho tu dala o 18,28 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2159 ,dnes nevarim
@kralicica hm neviem može to byt aj tym (nie može ale určite) že som dala kryštalovy cukor???????????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ nonič žeby som ho skusila aj teraz urobiť????????, ty ho robievaš??????a ked ho krajes so zubkovanym nožom alebo obyčajnym?????a davas nož do horucej vody pred krajanim????????? 🙂 🙂 🙂 🙂
@mariana0915 Ja keď robím žltkovú polevu, snažím sa zákusok krájať ešte predtým než je to úplne stuhnuté.
Nie vždy to ale utrafím, stane sa, že už je to moc tuhé. S tým nožom si to robila dobre, aj ja dávam do horúcej vody, ale niekedy sa mi aj tak láme poleva, či žltková či čokoládová. 😉
U nás dnes segedín s domácou knedľou 🙂 Dostala som kapustu od maminy, tak sa vytešujem. Milujem kyslú kapustu 😉
kuracie pecienky s uhorkou a cestovinami a polievku zemiakovu 😉
@mariana0915 tak to bude určite ono...
@mariana0915 kryšálový cukor sa láme na polevách, to je moja skúsesnoť, aj ja robím žĺtkové rezy A nikdy sa mi nelámu, keď dám správny pomer cukru prášk. a žltok. namáčam nôž do hor. vody ale nie zúbkovaný, iba obyč. ostrý
od vcera mame svieckovu, ale budem robit aj domaci termix a jablkovo-orechovy kolac....
ahojte.. viete niekto poradit? preco sa mi nedari babovka? na povrchu popukana a vnutri nedopecena.... vsetky kolaciky urobim dobre, len babovku nie a nie urobit ,.. kde robim chybu? snazim sa neotvarat trubu ...
@gazovicka mne sa to tiez stale robilo nakoniec mi dala svagrina iny recept na babovku a odvtedy sa mi tato od nej staaale podari je vlacna chutna mňam 🙂 nie vzdy moze byt chyba v tebe ja som mala predtym hrncekovu babovku recept a to sami nikdy nepodarilo teraz mam normalny na gramy receptik 😉
polievka je uz uvarena - vianocna mojich rodicov (uvareny suchy hrach s mrkvou) a druhe budu kuracie pecienky na cibulke so slovenskou ryzou (alebo klasickou, to este uvidim na co dostaneme do obeda chut.....) 😀 a ostalo este trocha slaneho zavinu
@trdielko149 ale ja som skusala tych receptov viac.... nechce sa ti mi poslat recept na tu tvoju oskusanu? vyskusam teda aj tu... lebo zboznujem babovky a moj muz tiez.... ale jeho podmienka je: v babovke hrozienka... inak mu nechuti 😀
granatír-cviklový salat a zarobim na medovnicky 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34092 babovka co sa vzdy pobarí,a samozrejme mozu tam byt orechy aj hrozienka 🙂
asi cinu... a polievku od vcera zas vyvar z morky... svokrovci zabijali 😀
pečené zemiačiky s jaterničkou 🙂
@titkovamiriam presne túto robím aj ja je fakt super 😉

@gianni no ja mam s vahou opacny problem, od kedy som si nasadila antikoncepciu tak ide pekne hore, kazdy den jem sladke a sladke a zase sladke tak vzdy ked mam cas zhanam nove a nove recepty na sladkosti 😀