icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
26. okt 2011

@gianni no ja mam s vahou opacny problem, od kedy som si nasadila antikoncepciu tak ide pekne hore, kazdy den jem sladke a sladke a zase sladke tak vzdy ked mam cas zhanam nove a nove recepty na sladkosti 😀

katkas1
26. okt 2011

@glee aj ja idem vyskusat tu babouku, uz som si stiahla recept, dufam ze sa podari 😠

sebsam
26. okt 2011

@eva7780 recept recetp 😀
budes taka dobraaa..na ten pudingovy kolac .....vyzera famoozne 😀

eva7780
26. okt 2011

@sebsam aj je velmi dobry,uz je takmer prazdny plech http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2159 ,hlavne je rychlo urobeny 😅

happy8051
26. okt 2011

mlety rezen so syrom, zemiakova kasa, kompot

amdeis
26. okt 2011

@katkas1 a ktoru?

mariana0915
26. okt 2011

baby potrebujem poradit minule som robila kokosovy zakusok zo žltkovou polevou lenže pri krajani sa mi ta žltkova poleva lamala čo pomože?aj som mačala nož v horucej vode aj stal 12hodin kolac ☹

tinuskaha
26. okt 2011

dnes rizoto a bude aj na zajtra 😉

jasin
26. okt 2011

Dnes zapekane zemiaky s tym co sa naslo v chladnicke- hrasok, kukurica, parky a zaliate smotanou.. 😅

happy8051
26. okt 2011

odkukala som od pouzivatelky bambola 😀 na strane 615 najdes recept

happy8051
26. okt 2011

@eva7780 daj prosim recept na ten kolacik, vyzera mnam 😉

kralicica
26. okt 2011

@mariana0915 nedala si vela cukru?

adelaida33
27. okt 2011

dnes bude brokolicová polievka zo včera a bravčové rizoto so zeleninkou a postrúhaným tvrdým syrom a cvikla

eva7780
27. okt 2011

@happy8051 už som ho tu dala o 18,28 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2159 ,dnes nevarim

mariana0915
27. okt 2011

@kralicica hm neviem može to byt aj tym (nie može ale určite) že som dala kryštalovy cukor???????????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ nonič žeby som ho skusila aj teraz urobiť????????, ty ho robievaš??????a ked ho krajes so zubkovanym nožom alebo obyčajnym?????a davas nož do horucej vody pred krajanim????????? 🙂 🙂 🙂 🙂

claudica
27. okt 2011

@mariana0915 Ja keď robím žltkovú polevu, snažím sa zákusok krájať ešte predtým než je to úplne stuhnuté.
Nie vždy to ale utrafím, stane sa, že už je to moc tuhé. S tým nožom si to robila dobre, aj ja dávam do horúcej vody, ale niekedy sa mi aj tak láme poleva, či žltková či čokoládová. 😉

claudica
27. okt 2011

U nás dnes segedín s domácou knedľou 🙂 Dostala som kapustu od maminy, tak sa vytešujem. Milujem kyslú kapustu 😉

kibuk
27. okt 2011

kuracie pecienky s uhorkou a cestovinami a polievku zemiakovu 😉

kralicica
27. okt 2011

@mariana0915 tak to bude určite ono...

kralicica
27. okt 2011

@mariana0915 kryšálový cukor sa láme na polevách, to je moja skúsesnoť, aj ja robím žĺtkové rezy A nikdy sa mi nelámu, keď dám správny pomer cukru prášk. a žltok. namáčam nôž do hor. vody ale nie zúbkovaný, iba obyč. ostrý

gazovicka
27. okt 2011

od vcera mame svieckovu, ale budem robit aj domaci termix a jablkovo-orechovy kolac....

gazovicka
27. okt 2011

ahojte.. viete niekto poradit? preco sa mi nedari babovka? na povrchu popukana a vnutri nedopecena.... vsetky kolaciky urobim dobre, len babovku nie a nie urobit ,.. kde robim chybu? snazim sa neotvarat trubu ...

trdielko149
27. okt 2011

@gazovicka mne sa to tiez stale robilo nakoniec mi dala svagrina iny recept na babovku a odvtedy sa mi tato od nej staaale podari je vlacna chutna mňam 🙂 nie vzdy moze byt chyba v tebe ja som mala predtym hrncekovu babovku recept a to sami nikdy nepodarilo teraz mam normalny na gramy receptik 😉

lucikatn
27. okt 2011

polievka je uz uvarena - vianocna mojich rodicov (uvareny suchy hrach s mrkvou) a druhe budu kuracie pecienky na cibulke so slovenskou ryzou (alebo klasickou, to este uvidim na co dostaneme do obeda chut.....) 😀 a ostalo este trocha slaneho zavinu

gazovicka
27. okt 2011

@trdielko149 ale ja som skusala tych receptov viac.... nechce sa ti mi poslat recept na tu tvoju oskusanu? vyskusam teda aj tu... lebo zboznujem babovky a moj muz tiez.... ale jeho podmienka je: v babovke hrozienka... inak mu nechuti 😀

titkovamiriam
27. okt 2011

granatír-cviklový salat a zarobim na medovnicky 😉

titkovamiriam
27. okt 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34092 babovka co sa vzdy pobarí,a samozrejme mozu tam byt orechy aj hrozienka 🙂

lucka1987
27. okt 2011

asi cinu... a polievku od vcera zas vyvar z morky... svokrovci zabijali 😀

mircova
27. okt 2011

pečené zemiačiky s jaterničkou 🙂

mircova
27. okt 2011

@titkovamiriam presne túto robím aj ja je fakt super 😉