icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

barushkaaam
31. okt 2011

dneska bude varenie ako moj otec vravi "co dum dal " : zapecene zemiaky s sunkou, listovym spenatom a hlivou ustricnou....zaliate smotanou na slahanie a vajickom a posypane bylinkami

trdielko149
31. okt 2011

my mame dneska halusky bryndzove aj tvarohove 🙂 zajtra sme prec a v stredu noo to teda fakt neviem ale fasirka davno nebola 😉

barushkaaam
31. okt 2011

@trdielko149 mnaaaam 🙂 halusky som nemala ani nepamatam 🙂

lucikatn
31. okt 2011

@rebecca2006 ja robim casto sojove jedla - ci fazulky granulat alebo kocky/platky resp. tofu (maso varim len kvoli malemu lebo my s mm ho velmi nemusime) takze priblizne od roka ju zacal mavat ked s nami zacal jedavat nasu stravu. Pytala som sa aj dr. a povedala ze pokial mu to chuti a nema problemy (alergiu) tak mu mozem davat ale nie vo velkom mnozstve.

li_la
31. okt 2011

Zapekané cestoviny so syrovou omáčkou a brokolicou - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9172

lucikatn
31. okt 2011

obed dojedame a na veceru idem robit pecene pohankove fasirky s kyslou kapustou a zajtra na zelanie mm budu pecene zemiaky s rascou a ak ostane tak aj s kyslou kapustou

lucikatn
31. okt 2011

@li_la to vyzera fantasticky 😀 cez tyzden urcite vyskusam

barushkaaam
31. okt 2011

@lucikatn hodila by si prosim receptik na tie pohankove fasirky? 🙂 nikdy som o tom nepocula, tak mozno vyskusam 😉

li_la
31. okt 2011

@lucikatn Teším sa na ne! 🙂 S manželom obľubujeme cestoviny aj brokolicu, takže verím, že si mlsneme. Ale robím to bez mäsa. Aj ked také mäsko by to iste nepokazilo... 😀

trdielko149
31. okt 2011

@lucikatn hmmm pecene zemiacky s kyslom kapustou a rascou hmmm to tiez asi tento tyzden spacham si mi narobila chute 😝

trdielko149
31. okt 2011

@li_la casto tie cestovinky robievam 😉 a tiez bez maska lebo nemusi byt na stole zase kazdy den maso ... 😉

lucikatn
31. okt 2011

@barushkaaam idem robit podla tohto receptu ale bez sampinonov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27804

li_la
31. okt 2011

@trdielko149 Presne tak! Nemôže byť rezeň každý deň. 😀 Mne by mäso ani každý deň nechutilo...

katkas1
31. okt 2011

TAkze dnes je to segedinsky gulas, a poobede este urobim anglicke rozky so slaninkou a syrom tak dufam ze sa podaria lebo ich idem robit prvykrat 😀 😀 😀

iwuskaaa
31. okt 2011

Zeleninová polievka s mrveničkou, segedínsky guláš a knedľa 🙂 .

@katkas1 tie anglické rožky sú úžasné, ja som ich tiež už robila, máš recept z MMB 😉

claudica
31. okt 2011

Dnes dojedáme od včera /teda moji chlapi, ja mám dnes ovocný deň/ - mleté mäso so syrom a opekané zemiaky, zeleninový šalát a zeleninová polievka s cestovinou. Zajtra asi spravím ryžový nákyp, hurá, budeme doma 🙂

adka7755
31. okt 2011

Keďže som dnes s drobcom sama, tak dojeme zo včera zemiakový prívarok s fašírkou..a na zajtra spravím pre mojich výletníkov dobrý gulášik🙂

akika722
31. okt 2011

zajtra hrachova kremova polievka a francuzske zemiaky

kawasaki17
31. okt 2011

granadiersky pochod a polievka zo vcera 🙂

luba142
31. okt 2011

@li_la
@lucikatn baby urcite vyskusajte ja som ich robila, len podla ineho receptu a su velmi chutne 🙂a pridavam aj ten recept http://dobre-jedlo.blogspot.com/2010/01/zapekan...

luba142
31. okt 2011

dnes kuracia polievka od vcera a cerstve zeleninove rizoto s hlivou ustricovou 🙂

katkaaalex
31. okt 2011

@lucikatn toto se super recept🙂 My pohanku milujeme, maly ked vidi pohankove fasirky ide sa zblaznit od radosti🙂 tiez masko velmi nemusime no na stastie MM sa stravuje v praci tak ho ani velmi doma varit nemusim. Obcas k fasirke spravim privarok - tekvicovy alebo spenatovy... a dnes chcem vyskusat sosovicove frasirky 🙂

pinkypinkus
31. okt 2011

hovädzí vývar s mrveničkou zo včera a kuracie stehná na smotane s kolienkami , zajtra krémová brokolicová polievka a bolognské lasagne

rebecca2006
31. okt 2011

@lucikatn ďakujem, ja som dala zatiaĽ len tofu, ale skôr preto, že sóju v jedálničku nemáme- čas to zmeniť 🙂 Keby šlo o mňa, mäso tiež nevarím vôbec, ale mm je ˇmäsožrút konzervatívec, takže ak chcem, aby jedol tak varím klasika jedlá s mäsom ☹ A malému tiež, ale snažím sa o viesť tak, aby zjedol aj "vegošské", nechcela by som, aby dopadol ako manžel, čo nezje nič bez mäsa ☹

mia258
31. okt 2011

Grilované syry, zemiaky, zelenina. Tvarohový koláč a kakaové trubičky 🙂

rebecca2006
31. okt 2011

u nás dnes nič duchaplné, dojeme vývar, malý dostal fazuľkovú luskovú a bolonské špagety. Na zajtra ak príde návšteva na obed, sa vytiahnem s kuracími rezňami, asi skúsi tie rezne v trúbe z Maggi nápadov, zemiakovú kašu a zeleninový šalát.

gucz
31. okt 2011

u nás dnes kuracia polievka a kura pečené na kapuste, zemiakoch a švihla som tam aj klobásku na kolieska nakrájanú, bolo to mňam mňam

estterka
31. okt 2011

obed zo vcera-cina s ryzou a vecer budeme grilovat a rozdavat cukriky 😎

katka3012
31. okt 2011

my budeme mat dnes rychlu veceru vajcove halusky 🙂

gianni
31. okt 2011

zo včera francúzske zemiaky a makový hrnčekový koláč