Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@katana11 co je to zletit? 😀 chcem si vziat tvoj receptik ale neviem co to slovo znamena 😕
@veronika1417 aby bolo mliecko vlazne, nie teple toboz nie vriace tak dotikovo jemne ohriate zas aby si rovno to drozdie vnom neuvarila... 😵 a pozabudla som masielko davam tiez roztopit a potom ho take do cesta vmiesam ale uz ochladnute nie take zohriate aby neseklo cesto
ja dnes hrachova polievka a spenat s vajcom @veronika1417 to je asi zletnit si myslim 😉 ze aby bolo to mlieko iba vlazne nie vrele ani studene
@saxana123 joooj daj recept na buchticky prosiiim prosiiim 😀
@katana11 dakujem asi dnes aj spravim 🙂 mnamky
no zajtra dojde mm z Fr.. talkze mam rozmrazeny bocik, jeho oblubene jedlo.. dam to s cervenou kapustou a americkymi zemiakmi.. a este sa mi rozmrazuje zraloci steak.... chcela som ho zapiect v nejakej omacke ale nic take suprove som nenasla, takl to asi len namacam do marinady a osmazim so zemiakmi...
ale ak mate nejake tipy na tie zralocie steaky ako urobit tak sup sem s nimi 😉
@veronika1417 kludne su suprove aspon kazdy mi ich v rodine chvali, ze su take nadychane ale treba ich spapat v ten isty den lebo potom to uz nie je ono 😉 ja ich mam rada 😵
ja som včera vysmazala kuracie stehna, len tak na veceru, ale mm si vymyslel, ze chce majonezovy salat, tak dnes vysmazam znovu plus ten salat... Asi sa uz tesi na vianoce 😀
@katana11 nas je tolko, ze na druhy den nikdy neostane 😀 mm rada sikovne.lahke, jednoduche recepty a ked je za ne pochvala tak to je naj 😉 ale nemam doma drizdie do frasa takze dnes asi nebudu ☹ skodaaaa 😒
@katana11 prosim Ta kolko asi nechavas kysnut cesto? a ked vyvalkas tak na kolko cm - odhadom 😉 a kolko Ti toho vide z jednej davky? 😀 prepac ze tolko sa vypytujem ale uz ked to budem robit tak nech vsetko viem 😉
no kolko nechavam, nechavam ho na dva krat ale ak sa budes ponahlat kludne len raz tolko co sa ti nadvychne cesticko potom ho ak tak este ruzne premiesaj a opat nechaj vydut 😉 cca 45 min. nechaj ale prikrite a ked rozvalkam tak cca na 1-1,5cm ono ti postupne bude stale treba dovalkavat lebo sa ti bude naduvat izbovou teplotou. No ked ich ja decakom vykrajujem tak ich vyde isto cca daakych 40-50 moj odhad 😅 daj vediet nemam to zratane len teraz si to tak v hlave zratavam...
@veronika1417 uz som dala odpoved len som zabudla ta oznacit
@katana11 jasne dikes citam citam nech som mudra 🙂
@sisanka ahoj,cibuľku opražíš,pridáš slaninku,potom mäsko a lečo a nakoniec feferónku
sobota- zemiakové placky + restovaná pečeň, brokolicová polievka
nedeľa - paradajková polievka , maďarský guláš + knedľa a linecké striekané pečivo som piekla
pondelok - zeleninová polievka a maď. guláš u svokrovcov 😅 😅 deti na večeru hamburgre,
dnes - fazuľa taká hustejšia + zemiačky + pečivo
včera -kuracie prsia na spôsob paprikášu+halušky
dnes-pizza štangle+cesnakovo-syrový dresing
@veronika1417 Ahoj, no buchty sú klasika, kysnuté cesto, niekomu stačí z pol kila múky no u nás je kilo akurát aby vydržali do druhého dňa 😀 Recept je tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27462#dis... a ja pridávam do cesta ešte vanilkový cukor+citr.kôru a sú mňam 😵
dnes brokolicová polievka a hovädzí guláš
dievčatá, neviete mi poradi, čo urobiť s peenou tekvicou? Nejakú polievku???? MM má strašne rád tak tú sladkú teklcvikcu na pečenie, ale včera kúpil iný typ- je okrúhla a ploská, a teda keď sme ju upiekli, je všetko iné, len nie sladká ☹ Na priamy konzum moc nie je, ale je mi ľúto ju len tak vyhodiť....
tekvicovy privarok,zemiaciky a masko na stave.mnamky
chleba s maslem a se sunkou... 😉
..cekam na opravare "kuchyne" 😒 😠
vypada to i na studenou veceri, snad ne na studeny cely tyden 😒
Dnes som varila len minestrone a ku káve rumové kocky 😵
@saxana123 dakujeeem 🙂 urcite vyskusam 😉
plnenu papriku a zeleninovu polievku 😉
Inak baby slubujem, ze odkedy vas citam uz vzdy budem mat doma kupene : kvasnice, maslo, citronovu koru, kakao,... bez toho sa jednoducho nedaaa a vy take chute viete narobit 😀 ale veeelmi vas chvalim kade chodim 😉
polievka z perličkovej fazule a rizoto 😵
zeleninova polievka s haluskami a pecene pagaciky z kysnuteho cesta a hlavkovej kapusty 🙂
dnes nic 😅 😀 ale chystam sa robit tortu 😉
dojedame od vcera, mala by som ist piec chleba, ale nejek sa mi nechceeee

dnes jogurtové rezne, už sa na ne teším, úplne som na ne zabudla, tak su po dlhom čase 😵