icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
3. nov 2011

@majina.b jeeeeeeeeeeej dakujem,tak teda skusim tie 😀 a bez obav možem dať aj deťom papať 😉 vdaka

isabella_fly
3. nov 2011

vcera som chcela robit pizza roladu podla tohto receptu:
http://varecha.pravda.sk/recepty/pizzova-rolada...
ale kedze som kupila vopred predvalkane listkove cesto, ktore bolo na roladu velmi male, tak som sa rozhodla pre pizza kolac a tu je aj moj vysledok, chuti skvele a je to velmi sikovne, odporucam, naplnit sa da hocicim 😉

moonlightka
3. nov 2011

caute baby potrebujem radu...chcem spravit cestoviny s maslom a vlasskymi orechami a samozrejme pocukrovane..myslite ze to mozem dat jest 2 rocnemu ked su tam tie vlasske orechy?

isabella_fly
3. nov 2011

@moonlightka podla tohto http://babetko.rodinka.sk/vyziva/zaciname-papat... uz dvojrocne orechy moze, takze s kludom 😉

ukana
3. nov 2011

@moonlightka , ja by som sa bala, syn sice nie je alergik, ale parkrat sa mi osypal z vacsieho mnozstva orechov 🤐 skus mu dat radsej s tvarohom 😉 jedol uz orechy? mozno by som mu dala len ochutnat 😉

isabella_fly
3. nov 2011

@ukana na orechy a citrusy moze rovnako zareagovat aj dospely a pritom tak nemusi reagovat pokazde, ak nie je dieta alergik orechy sa mozu od jedneho roka... ked zje a vyhadze sa, tak mu nabuduce da menej, alebo vymysli cosi ine a orechy odlozi na neskor... zbytocne stresovat netreba dopredu 😉

titkovamiriam
3. nov 2011

myslim si že vlašske orechy su v pohodicke,ja som ich tiez davala tak od roka a pol 😉 ,,stopy orechov,, su vo vela vyrobkoch-mali by byt vzdy oznacene.urcite by som este nedavala arasidy,no to vlastne niesu orechy 😀u nas sa doma napriklad skoro vobec citrusy nevyskytuju-este tak citron,minimalne mandarinky a ja jedina jem grepy.

dena
3. nov 2011

dnes bude zemiakova omacka so sekanou...

mariana0915
3. nov 2011

babulky ked idem dat smažit spolu cibulu a slaninu čo mam dat ako prve co sa dlhsie bude smažit?????

mykky
3. nov 2011

@moonlightka Moja malá má 20 mesiacov a orechy miluje. Teraz keď ich je všade dosť, tak len ich rozbíjame a papáme samotne. Dokonca aj lieskové, tie si vie rozbiť sama. Zatiaľ jej nič nebolo.

zuzkaremiaska
3. nov 2011

Nám už rozvoniava mrkvičková polievočka s mrveničkou. Mňam!!!! 🙂))

lili777
3. nov 2011

@zuzka1. ahoj, ako robíš tú anglicku zeleninku?

lili777
3. nov 2011

My sme dnes mali hovädzinku na hrášku a ryžu, detičky si veeeľmi pochutili.

moonlightka
3. nov 2011

@zuzkaremiaska ahoj ako robis tu mrkvickovu?

katkas1
3. nov 2011

Kuraci paprikas s vyvrtkami, od vcera este ryba a zemiaky a uz 3 dni peciem a peciem a este raz peciem vianocne trubicky 😀 😀 😀

adulikka
3. nov 2011

ja dnes nedeľný obed 😀 ,rezancovú polievku a kurča včera dala do marinády a k nemu ryža...majú akciu na kurča v tescu a do mrazáku už nezmestilo 🙂

lehotka
3. nov 2011

ja akurat tlacim do hlavy- JABLKA V ZUPANE 🙂 paradka 😀

daniz
3. nov 2011

Dnes asi upečiem zemiaky v rúre s cesnakom, rascou, soľou a s poch. smotanou. 😎

kibuk
3. nov 2011

dnes len rychlovka po tyzdni cestovinka zo zemiacikmi a poliate masielkom

adros
3. nov 2011

bravčová panenka na mrkve a ružičk.keli s ryžou

kralicica
3. nov 2011

manželovi som do práce urobila 2 sendviče s bravčovou krkovičkou, syrom a tatarkou. my so synátorom máme karfiolovú polievku a krkovicu s tarhoňou...

kralicica
3. nov 2011

@mariana0915 slaninu daj najprv, cibula by sa ti spalila kym by sa ti upiekla slanina. navyse slanina najskor pusti tuk do ktoreho potom hodis cibulu.

lyongirl
3. nov 2011

dnes sójová polievka, losos na masle s medom, zemiaky a príloha fazuľkové lusky, ja som si ešte opiekla na panvici baklažán, mňam

bambulla
3. nov 2011

...plnena paprika...🙂

mimikett
3. nov 2011

zapekana cestovinka, bude aj na zajtra

rebecca2006
3. nov 2011

@moonlightka myslím, že mu môžeš dať v pohode. Vašské orechy obsahujú veľa minerálov a podľa kalendára mama a ja sa v pomletom stave môžu dať od roka. Ja dávam asi od 2 rokov.

claudica
3. nov 2011

Prívarok zo strukovej fazuľky, varené vajco a kto chce, klobáska... 😉
Tiež dúfam, že bude aj na zajtra 😅

zuzka1.
3. nov 2011

@lili777 anglicka zeleninka je len uvarena zelenina, cerstvy hrasok, pripadne kukurica cerstva viac menj len oblanžirovana, podava sa k pecenym masam, stekaom, dusenym maskam, povaris v osolenej vode, pri podavani , servirovani na tanier platok masla na zeleninku, niekto pouziva aj citr.stavu.
ked mam cerstve struky, hrasok, kukuricu len sparim, inak povarim

sisanka
3. nov 2011

dnes som leniva...urobila som brokolicovu polievku a vytiahla z mraziaka halusky...budu s kapustou a slaninkou...

miriamr
3. nov 2011

obed dojedáme od včera a na večeru bude domáci chlebík a k nemu domáca paštéta http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=18673&k=14 alebo šunkovo-syrový šalát 😵