icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
16. dec 2011

@lyongirl dik..skusim tie citronove škoricu moc nemusime 😅 ozaj..a fakt..nestvrdnu??? 😕

lyongirl
16. dec 2011

@akika722 jasné, možno sa dám nahovoriť a vyskúšam aj ja 🙂, len nemám taký lis na cesnak 😅

akika722
16. dec 2011

@lyongirl ja isto urobim zajtra 😀

ikika
16. dec 2011

@kittyaoliver prosim Ta, ako dochucujes tu koprovu smotanu? Davas len kopor alebo aj sol a este nieco? By som to tiez k rybke niekedy rada spravila... 😵

@lyongirl dakujem aj ja za receptik, vyskusam, znie to dobre... 😉 🙂

My sme mali vcera masko na hriboch, slovensku ryzu, uhorky. Dnes sa jedlo vonku - losos, grilovany encian. 😵

kibuk
17. dec 2011

dnes zemiakova polievka a sosovicovy privarok s vajickom 🙂

lunana
17. dec 2011

Koľko druhov koláčov pečiete na Vianoce, ja mám 9 a ešte jeden plánujem a podaktorí na mňa pozerajú, že načo tak veľa 😒 len z niektorých mám len polovičné dávky, takže je tam max. 30 koláčov z niektorých druhov, tak neviem.... 😅

firstbaby
17. dec 2011

u nas sa dnes nevari...zo stvrtku sa dojeda este segedinsky co manzelik uvaril a vcera sme si navarili rascovu vajickovu polievku - jedna z nasich oblubenych a sosovicovy privarok..peknu sobotu prajem 😉

akika722
17. dec 2011

@lunana ja mam 6druhov a dnes robim siedmi 😀 viac nerobim..aaaaaaaaaaaaale to ani nie na vianoce 😅 zajtra oslavujeme mm narodeniny,+aj v pondelok oslavujeme so susedovcami,potrebujem mu dať do prace+mamke dam par..takže u nas do vianoc asi neostane NIč 😀 ale my na vianoce chodime k mojej mamke aj s deťmi a surodencami,tak tam bude a po voanociach zas k svokre..

salma22
17. dec 2011

francuzke sa robia u babky a ja mam chut na palacinky tak si ideme urobit daco sladke 🙂

nanulik
17. dec 2011

včera som robila rascovú polievku s vajcom a dnes madarský guláš z bravčového a knedla

nanulik
17. dec 2011

@lunana my sme sa s mamou dohodli že každá urobíme asi tak 3-4 druhy a vymeníme si takže ona robí klasiku linecké, kokosové do strojku, pracny, orechy plnené, grilážové a ja rafaelo, šuhajdy a vanilkové rožky

vivusika
17. dec 2011

cestoviny so syrovou omáčkou a brokolicou 🙂

lyongirl
17. dec 2011

dnes budeme mať cestoviny s boloňskou omáčkou...
a k tým koláčom, čo tu toľko vypekáte 🙂, ja nepečiem vôbec, možno to bude znieť čudne, ale každý rok som to vyhadzovala, pretože mi to nikto nejedol, deti vôbec, koláče nejako nemusia a návštevy k nám nechodia, mama a svokra sú radšej, keď prídeme my, ak som niečo napečené priniesla tam, ani tam to nikto nejedol, márna moja snaha, min. rok sme piekli len medovníky a aj tie išli všetky do koša ☹
Na druhej strane som rada, že sa nemusím pri deťoch uháňať ešte s pečením a že mám od toho pokoj, lebo aj upratovanie a varenie a robiť policajta v domácnosti 😀 mi dá dosť zabrať...

titkovamiriam
17. dec 2011

morčacia polievka s knedličkami,pečene morcacie stehna,karamelova červena kapusta,knedla 🙂

titkovamiriam
17. dec 2011

@lyongirl pockaj až chalani vyrastú 🙂 ved ja som vcera vecer robila dalsiu varku medovnikov 🙂 ,ale je zasa pravda ze k nam chodia dost ich kamarati tak samozrejme si daju aj oni 🙂

mis_ka
17. dec 2011

zapekane cestoviny so sunkou a cukinou a fazulova polievka s klobaskou

nadhera
17. dec 2011

zeleninova polievocka pre decka s gulickami z chlebika, rezance s tvarohom a pre nas kapustnica - sakra je dobraaaaaaaa a pre draheho este grenadir a kysle uhorky k tomu . Dnes si to ulahcim 😀 😀 😀

kittyaoliver
17. dec 2011

@ikika len kyslú smotanu zmiešam s koprom, toho dávam veľa a soľ.

dnes šošovicová s párkom a lievance 🙂

lyongirl
17. dec 2011

@titkovamiriam no som zvedavá, či sa to zmení, samozrejme potom rada upečiem 🙂

mis_ka
17. dec 2011

potrebujem poradit 🙂 mam v mrazaku asi kilo moravskeho udeneho, take to s ciernym povrchom. myslite ze sa da uvarit rovnako ako bezne udene?

monana
17. dec 2011

sviečková, knedľa k nej je kupovaná, bude aj na zajtra 🙂

jasin
17. dec 2011

slepacia polievka a chlebicky na obed, kedze vecer mame firemnu oslavu..

ewana73
17. dec 2011

baby pouzivate sedano?som kupila prvy krat lebo v cine mi celkom chuti ale neviem ako dlho potrebuje na "udusenie" ci ho mam pridat do mäsa na zaciatku varenia alebo na konci?

raza
17. dec 2011

ahojte. je tu niekto, kto vie dobrý a osvedčený recept na polevu na zdobenie medovníkov? ja to zdobievam tými kupovanými, farebnými, ale to je strašne drahé a je to samá chémia 😝

prahaxx
17. dec 2011

@raza jeden bielok, 150 g praskoveho cukru 6x preosiateho, lyzica solamylu, trosku kyseliny citronovej, miesat min. 20 minut rucne, nakolko ked sa miesa strojom, tak je poleva krehka a odpadava

prahaxx
17. dec 2011

bohata zeleninova polievka, kuracie stehna a ryza, aj na zajtra, zajtra upeciem vanilkove rozky, pripravim cesto na lubostne listy a uvidim este co 🙂

eva7780
17. dec 2011

dojedáme od vcera,piekla som citronove klbka,recept tu vcera niekto pridal,su fantasticke,nabuduce urobim aspon s dvoch davok,slo to rychlo a to ani nemam take velke dierky na lise na cesnak.

bubinko83
17. dec 2011

Tu sa varí.....................tu sa pečie 😀 😀 😀 Jaaaaaaaaaj ja vam to pečenie aj trošku zavidim. Tak by som sa realizovala aj ja ale ked u nas to nema kto papat. 😒

dida84
17. dec 2011

@nadhera tiež ju robím v trojobale... 😉

dida84
17. dec 2011

my dnes zeleninkové rizoto... a opäť vypekáme... 😀