icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bv_alexandra
18. dec 2011

@dida84 nemáte recept na plnku do tých kornútkov? 😝

lucikatn
18. dec 2011

dnes po dlhej dobe pečené mäso s knedľou a kapustou a zo včera francúzska polievka

babulka123
18. dec 2011

aj my mame pecene masko s kapustou a knedlou a kuraciu polievku

skeptik
18. dec 2011

@bv_alexandra jasne, ja ich tak aj robim, ze idu do mraznicky ked na ne dam krem, a potom este raz na chvilu s polevou. Ale kludne ich tam aj mozes nechat.

kibuk
18. dec 2011

ahojte dnes kuracia polievka,bravcove na fazuli ryza a pecene zemiaky 🙂 peknu nedelu vsetkym

happy8051
18. dec 2011

kuracia polievka, kuracie strvrte pecene na zemiakoch, ladovy salat

mata71
18. dec 2011

Hovadzia polievka s rezancami,,ryža na vegete pecene kura,zavarane broskyne,,,kolač zo slivkami,,,.
Vonku mame ako na JAR,tak sa pojdeme poprechadzat kupit mandarinky ,pomarance,hrusky,kiwi,,,na pobedne papnie,,,,

nelly3
18. dec 2011

svieckova s knedlikom🙂

titkovamiriam
18. dec 2011

na ranajky bola vajickova natierka a na obed-polievka zo vcera a vypražane kurca v rure,šťuchane zemiaky,cvikla a dnes nepeciem-mam ,,zlatu nedelu,, 😀 pri kavicke a kolacikoch

kittyaoliver
18. dec 2011

dnes kopec roboty, takže rychlovka 🙂 talianska paradajková polievka so syrom a lasagne s mletým masom 😉

vivusika
18. dec 2011

polievka zo sušeného hrachu so zeleninou, zemiaková kaša, pečené kuracie stehná 🙂 a poslušne hlásim už mám upečené vanilkové rožteky, capuccino rožteky, medvedie labky, marokánky, jágerské gombíky a zlepované kolieska s orechovou plnkou 😀

mukiii007
18. dec 2011

my dnes kurací vývar, broky a pečená krkovička 🙂

dagmarvan
18. dec 2011

@danielaj prosim ta o recept na tie oriesky,vyskusala som klbka su uzasne dakujem za inspiraciu...Dagmar

tin007
18. dec 2011

Dnes mame pecenu krkovicku s ryzou, zo vcera ostal kus torty (z oslavy) a tiez dve porcie francuzskych zemiakov, tak to dojeme na veceru.

danielaj
18. dec 2011

@akika722 som tu včera nebola , tak som ti nestihla odpísať na otázky, dúfam, že klbká sa podarili, kôry som dala z pol citróna a aj šťavy z polovice, cesto nebolo tvrdé, skôr mäkké, piekla som na 180 st. a neviem presne koľko, asi 8-10 minút, musíš sledovať spodok, aby nebol veľmi tmavý 😉 ale načo píšem, ty šikovnica si ich už isto napiekla 😉 a aj ja som na surové, dala tie maličké cukríky, ako aj písala
@lyongirl , nespečú sa, 😉

danielaj
18. dec 2011

@lunana ja mám zatiaĺ 7 druhov, ale u nás musí byť aspoň 20 druhov, takže ešte musím makať 😉
@lyongirl no u nás dosť návštev chodí, aj my chodievame po rodine na návštevy, tak tam vždy zoberiem, u nás sa teda nevyhodí nič 😉 a keď aj zostene, šupnem do mrazáku a neskôr, ako by som našla, také vianočné

danielaj
18. dec 2011

@dagmarvan že sú super, tie klbká? mňam 🙂 a oreišky som robila podľa tohto receptu, ktorý mám hádam aj 100 rokov 😀

Oriešky

300g hladkej múky
300g hrubej múky
250 g masla
200g prášk. cukru
250g mletých orechov
1 vajce
1 vanilk. cukor
1 lyžica kakaa
cukor na obaľovanie
Formičky potieram olejom a vysýpam múkou. Plním ľubovoľným krémom, najlepší je asi salkový, salko uvarené v konzerve 2 hodiny a po vychladnutí zmiešam s maslom alebo heliou
🙂

jasin
18. dec 2011

smotanovo nivove kuracie sote s ryzou... a k tomu peciem na vianoce🙂

nika19918
18. dec 2011

@jasin hod mi do ip ked budes mat cas ako robis omacku 🙂 dakujeem 🙂

sisanka
18. dec 2011

jooj dnes sme dojedali kurca s ryzou,uvarila som len hovadzi vyvar..zvlastne ked som nemusela v nedelu varit 😉 ale chystam sa urobit vecer kung pao, a upiect dve marlenky...snad to postiham lebo som dnes nejaka leniva 😀

mis_ka
18. dec 2011

fazulova zo vcera a thajske kesu kura s ryzovymi rezancami, mnam

lussy23
18. dec 2011

kuracie rezne a zemiaková kaša. Zajtra budú tiež rezne, ale opečené na masle. 🙂 Pangasius mi veľmi chutil takto pripravený a chcem skúsiť aj rezne tak urobiť =)

adulikka
18. dec 2011

dnes varil manžel košické rezne,recept z knižky ...recepty zo života..., dali k tomu ryžu

akika722
18. dec 2011

@danielaj jaaaaaaaaaaaaaj moja nenapiekla lebo sme dnes oslavovali mm narodeniny 😅 budem ich robiť zajtra..a ked som kupila citronovu aromu možem použiť to?a kolko? 😕

a dnes kuracia polievka+zemiaky a mäso-bude aj na zajtra..CHVALA BOHU 😀

svetlankat
18. dec 2011

Baby chcem Vas velmipekne poprosit overeny recept na medvedie labky, dnes som robila podla jedneho receptu ale mm mi povedal, ze to ma daleko od labiek, teda ta chut. Tak by som chcela nieco fakt osvedcene. Klasicke labky.

titkovamiriam
18. dec 2011

@svetlankat
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35358 moje recept je velmi starý a robíme doma len tieto...

svetlankat
18. dec 2011

@titkovamiriam dakujem a davas vsetky tie koreniny, skorica anyz a klinceky? a treba vymastit a vysypat formicky?

titkovamiriam
18. dec 2011

@svetlankat koreniny spolu meliem v mlynceku-ja nemam rada kupovane zomlete ja si vždy čerstvo nameliem ,formičky len vymažem klasickým štetcom namočenom v oleji 🙂

svetlankat
18. dec 2011

@titkovamiriam cize davas vsetky tie koreniny, no musim kupit, lebo ja nemam mlyncek a ani tie korenia nepouzivam, tak zajtra nabehnem do obchodu. Dakujem

katka3012
18. dec 2011

dnes kelova polievka a bryndzove halusky