icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
6. jan 2012

brokolicová krémová polievka,
zemiaková kaša, hovädzie varené a paradajková omáčka.

nadhera
6. jan 2012

@raza jeden z receptov
http://varecha.pravda.sk/recepty/holubky/8272-r...

svokra ich robi drobne - take jednohubky, ale moja babka ich robila velek, kde si zjedla dva kusy a vic si nevladala 🙂

firstbaby
6. jan 2012

polievka zo vcera gulasova a dame si palacinky s dzemom a cokoladou 😉

smejkoh
6. jan 2012

zeleninova polievka, dusene maso s pečeňou v zemiakovej placke + zeleninka

zajaciq
6. jan 2012

vcera vecer nam navaril priatel obed na dnes : green curry thai s ryzou. s 1 zelenou chili paprickou a s 1 cervenou 😀 😀 😀 😀 😀 a dieta ma zovcera morcacie prsia na sampinonoch so zemiakmi. juj ci sa tesiiiiiim, doobedu sa mozeme vencit vonku

mata71
6. jan 2012

kysla šošovicova polievka,šišky

mimi21mimi
6. jan 2012

Baby, mamina mi dala Mascarpone a ja netusim, ake kolace sa z toho robia.... poradite mi nejake dobre recepty? 🙂

akika722
6. jan 2012

dnes-ryža+sojové mäso na leči
zajtra polievka-ešte neviem aka+palacinky

akika722
6. jan 2012

@mimi21mimi tiramisu 😉

libka1
6. jan 2012

hydinovy vyvar a pizza

kibuk
6. jan 2012

dnes kelovy privarok s chlebikom 🙂

happy8051
6. jan 2012

@mimi21mimi http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1909 ja som robila bez alkoholu s malinami

happy8051
6. jan 2012

dnes mrkvova polievka s krupicovymi haluskami, peceny plneny zajac, zemiakova kasa

atreyu
6. jan 2012

kačací vývar a kačka,depa, červená karamelizovaná kapusta 😵

tinuskaha
6. jan 2012

zapekane cestoviny s alijasskou treskou,paradajkova polievka,puding a este sa mi pecie domaci chlebik 😉

tinuskaha
6. jan 2012

baby viem ze to sem nepatri 😖 ale ak by vas to neobtazovalo kliknut na tento link http://www.ludialudom.sk/vyzvy/444 a potom kliknut na SYMPATIZUJ klikat mozno kazdy den az do 31.1.2012...dakujem za precitanie a kliknutie...dakujem aj za svojho synceka Alexa 😔

nadhera
6. jan 2012

dojeme paradajkovu polievku, drahy kuracie stehno s ryzou a deckam urobim bravcove masko na prirodno s ryzou a par hranoliek im tam supnem. U nas hranolky velmi nerobim, nech si nezvykaju. 😉 Vecer som uz slubila coko puding so slahackou 😠 a daku cokoladku nastruham. Este stale mame z Mikulaska.

danielaj
6. jan 2012

hríbová polievka so zemiakmi a haluškami, pre malú zeleninová s karfiolom, parené buchty plnené džemom a nutelou a cestoviny s bravčovým soté pre malú, lebo buchty veľmi nechce 🙂

lunana
6. jan 2012

@mimikett aký máš recept na pizzu?

rastulka
6. jan 2012

Zeleninova polievka s krup.knedličkami+segedinsky gulas a domaca kysnuta knedla 😝

vrabciatko
6. jan 2012

cesnačka + pečené zemiaky so slaninkou a acidko 🙂 Bože to je vôňa 😉

irsina83
6. jan 2012

Dne vari manzel, mame mexicku kuchynu ale original ziadne vymyslance na obed Buritos a zajta Carnitas 😀 tesim sa 😵 😵 😵

mimi21mimi
6. jan 2012

@happy8051 Pozeram ze do toho ide tooolko veci, co nemam doma, ze som asi dopiekla 😀

akika722
6. jan 2012

@tinuskaha 😔 to mi je luto 😔

lyongirl
6. jan 2012

@nadhera ja zasa krupicu robievam, lebo ju ľúbim, sem, tam si za lyžičku dajú, aj včera som sa pýtala staršieho, či chce, že idem robiť a on nie, tak som si spravila pre seba a keď nebola, tak pýtal...celkovo mi moc nechcú sladké jedlá...

mirage
6. jan 2012

My sme "oslavovali" 3 krale, husta zeleninova sosovicova, plnene kare s nivou a orechami a panenka so slivkovou omackou.

sebi123
6. jan 2012

ahojte, my dnes vyvar z kosti, dojedame lasagne a toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5130 😵

matatina
6. jan 2012

polievka kapustova od včera a kurča s kyslou kapustou vyborne 😝

lussy23
6. jan 2012

paradajková polievka a ešte sú buchty.

bubo1104
6. jan 2012

Dnes sme dačo dojedali zo včera . Ale na večeru som urobila vlažský šalát a k tomu chlieb . Mäkká salama , kukurica , hrášok , cibuľka , majonéza a je to . Rýchle a síte , zostane aj trochu na ráno .