icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kralicica
8. jan 2012

baby, poraďte čo variť v 38 tt., a ďalším takmer 2 ročným živý dieťaťom popod nohami, keď máte chuť len ležať v posteli a nechať sa obskakovať? 😀 teším sa, že v pôrodnici za mňa navaria 🙂

yvetulka
8. jan 2012

@kralicica co tak granadir?

eri28
8. jan 2012

moj urobil palacinky, cernocha piect palacinky som nikdy predtym nevidela, ale ked on sa tak nerad foti 😀 😀 😀 😀

akika722
8. jan 2012

@kralicica cestoviny s paradajkovou omačkou a syrom 😀 hotove za 10min.moji sa za tym idu zblazniť 😀
alebo špagety,noooo u nas ako rychle jedla vyhravaju vždy cestoviny 😀
a verim ti,mne ed sa narodilo druhe dieťa tak to prve malo ledva 2,5r. /tvoj je ešte mladši 😅 / a moj starši syn ma tiež energiu za 25deti 😅
že huraaaaaaaaaaaaaaaa zajtra školkaaaaaaaaaaaaaa 😀 😅

akika722
8. jan 2012

@yvetulka oj z granadiru poje len cestoviny 😀 zemiaky mi do pusy neda 😖 moj je cestovinožrut 😀

yvetulka
8. jan 2012

@akika722 tak
ich skus s mrazenou zeleninkou, tej je vela druhov, findus wok je skvela a rozmanita zeleninka

akika722
8. jan 2012

@yvetulka do čoho tu zeleninu? 😕

yvetulka
8. jan 2012

no s cestovinkami predsa, na oleji cibulku a cesnak a tak zeleninka, mnam

akika722
8. jan 2012

@yvetulka jaaaaaaaaaaaaaaaaj 😀 😀 😀 ja rada zeleninu parim v paraku 😅
ale robime si aj zeleninove cestoviny ak ocko nieje doma 😀 ocko by sa nam z toho isto "otravil" 😖 😅

elina313
8. jan 2012

ahojte maminky, tak ja sa musím pochváliť, ja som dnes robila tieto buchty a už druhý krát a proste to nebíčko v papuľke je neuveriteľnééééééééééééééé. Neviem to k ničomu prirovnať, ako sú lahodné tie buchty.
Odporúčam. Robila som to presne podľa receptu a nechala 1/2 hodinku ešte zakryté pod utierkou v izbe.
Boli teplunké, nenormálne mäkkučké a deti sa išli zadusiť. Bohužiaľ aj ja som zbodla 3ks, čo pri mojom diétnom režime je prehrešok ako ďas ☹ ☹ ☹ ☹

http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-pecene...

fialkaa
8. jan 2012

ahoj dievcata, poradite nejaky dobry recept na cestoviny? ja robievam najcastejsie s nivou, s tuniakom alebo so sampinonmi, ale chcela by som vyskusat aj nieco ine. napriklad aj s tofu, .....ale to nie je podmienka

gucz
9. jan 2012

@fialkaa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12822&use...
dá sa tam použiť miesto slepačieho mäska aj diétny salám, prípadne tuniak z konzervy

yvetulka
9. jan 2012

ja ich robim: na oleji sprazim troska slaninky, pridam cibulu, cesnak, tak kur. masko. ked sa zatiahne, osolim, pridam bazalku a oregano, olivy, ster.kukuricu, par. pretlak, trocha kecupu. na hotove na tanieri dam struhany syr. volaju sa bolonske a ako cestovinu k nim robim turbanky, spolu ich zmiesam so zmesou. dalsie robievam, zaklad olej, slaninka, cibula a cesnak, tak sampinony na tenucko, potom sunka na pasiky, sol, oregano.potom to zmiesam s tymi sikmo rezanymi rurkami, neviem si spomenut teraz rano na ich pomenovanie. je ich strasne vela, moji chalani cestovny mozu.

yvetulka
9. jan 2012

@fialkaa ja ich robim: na oleji sprazim troska slaninky, pridam cibulu, cesnak, tak kur. masko. ked sa zatiahne, osolim, pridam bazalku a oregano, olivy, ster.kukuricu, par. pretlak, trocha kecupu. na hotove na tanieri dam struhany syr. volaju sa bolonske a ako cestovinu k nim robim turbanky, spolu ich zmiesam so zmesou. dalsie robievam, zaklad olej, slaninka, cibula a cesnak, tak sampinony na tenucko, potom sunka na pasiky, sol, oregano.potom to zmiesam s tymi sikmo rezanymi rurkami, neviem si spomenut teraz rano na ich pomenovanie. je ich strasne vela, moji chalani cestovny mozu.

mimi21mimi
9. jan 2012

@levandullka Dakujem, budem rada, ak mi napises recept 🙂

katka3012
9. jan 2012

dnes budeme mat bryndzove halusky s mlieckom 😵

dankamat
9. jan 2012

Už mám 48 hodín v marináde diviačí chrbát s kosťou. Upečiem a k tomu zemiaky. Mňamka 😅

nelynka18
9. jan 2012

baby co varite z bryndze?okrem halusiek a takych kolacokov,pagacov?

danielaj
9. jan 2012

my dnes dojedáme od včera, dorobila som iba k mäsku slovenskú ryžu, lebo zemiaky sme pojedli, a spravila som rybaciu nátierku na olovrant a zajtra staršej do školy na desiatu 😉

zuzanocka11
9. jan 2012

@nelynka18 Bryndzovú polievku

nelynka18
9. jan 2012

@zuzanocka11 a mas neaky zaruceny recept?dakujem 🙂

jajuska1411
9. jan 2012

rizoto bude u nas dnes baby a chcem sa spytat na nejaky recept z masa co mam zo slepacej polievky okrem fasieriek

kacsik
9. jan 2012

My dnes len večeru,kedže mužík je v robote a ja sa najem v meste🙂 ale spravím nivové cestovinky a idem skúsiť škoricové hniezda, tak som zvedavá 🙂)

katy2
9. jan 2012

@jajuska1411 pomazanka 😉 my ju mame velmi radi....
alebo rizoto, alebo paprikas ci perkelt

jajuska1411
9. jan 2012

@katy2 a nejaky navod na nu 🙂

mitka2007
9. jan 2012

brokolicova polievka,ryza,bravcove stehno na horcici a k tomu kysle uhorky.

levandullka
9. jan 2012

@kacsik Jeeej, škoricové hniezda, mňam. Aký máš recept? Ja ich milujem, len som ich ešte nikdy nerobila...

bubo1104
9. jan 2012

Dnes - držková polievka a druhé - špagety zo špagetkou .

katy2
9. jan 2012

@jajuska1411 robim ju z akehokolvek vareneho masa, alebo ked mi kusok zstane z obeda a uz ho nechceme.... Do mixera nahadzes varene masko bez kosti, makky syr (podla mnozstva masa) trochu masla (alebo ramy...) horcica, kecup, kysle uhorky, cibulka, dochutis solou alebo vegetou ak treba, cierne korenie a pustis mixer 😉 hotovka, rychla a dobra....

gianni
9. jan 2012

kuracia polievka a kuracia pečienka asi s ryžou