Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
moj urobil palacinky, cernocha piect palacinky som nikdy predtym nevidela, ale ked on sa tak nerad foti 😀 😀 😀 😀
@kralicica cestoviny s paradajkovou omačkou a syrom 😀 hotove za 10min.moji sa za tym idu zblazniť 😀
alebo špagety,noooo u nas ako rychle jedla vyhravaju vždy cestoviny 😀
a verim ti,mne ed sa narodilo druhe dieťa tak to prve malo ledva 2,5r. /tvoj je ešte mladši 😅 / a moj starši syn ma tiež energiu za 25deti 😅
že huraaaaaaaaaaaaaaaa zajtra školkaaaaaaaaaaaaaa 😀 😅
no s cestovinkami predsa, na oleji cibulku a cesnak a tak zeleninka, mnam
ahojte maminky, tak ja sa musím pochváliť, ja som dnes robila tieto buchty a už druhý krát a proste to nebíčko v papuľke je neuveriteľnééééééééééééééé. Neviem to k ničomu prirovnať, ako sú lahodné tie buchty.
Odporúčam. Robila som to presne podľa receptu a nechala 1/2 hodinku ešte zakryté pod utierkou v izbe.
Boli teplunké, nenormálne mäkkučké a deti sa išli zadusiť. Bohužiaľ aj ja som zbodla 3ks, čo pri mojom diétnom režime je prehrešok ako ďas ☹ ☹ ☹ ☹
ahoj dievcata, poradite nejaky dobry recept na cestoviny? ja robievam najcastejsie s nivou, s tuniakom alebo so sampinonmi, ale chcela by som vyskusat aj nieco ine. napriklad aj s tofu, .....ale to nie je podmienka
@fialkaa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12822&use...
dá sa tam použiť miesto slepačieho mäska aj diétny salám, prípadne tuniak z konzervy
ja ich robim: na oleji sprazim troska slaninky, pridam cibulu, cesnak, tak kur. masko. ked sa zatiahne, osolim, pridam bazalku a oregano, olivy, ster.kukuricu, par. pretlak, trocha kecupu. na hotove na tanieri dam struhany syr. volaju sa bolonske a ako cestovinu k nim robim turbanky, spolu ich zmiesam so zmesou. dalsie robievam, zaklad olej, slaninka, cibula a cesnak, tak sampinony na tenucko, potom sunka na pasiky, sol, oregano.potom to zmiesam s tymi sikmo rezanymi rurkami, neviem si spomenut teraz rano na ich pomenovanie. je ich strasne vela, moji chalani cestovny mozu.
@fialkaa ja ich robim: na oleji sprazim troska slaninky, pridam cibulu, cesnak, tak kur. masko. ked sa zatiahne, osolim, pridam bazalku a oregano, olivy, ster.kukuricu, par. pretlak, trocha kecupu. na hotove na tanieri dam struhany syr. volaju sa bolonske a ako cestovinu k nim robim turbanky, spolu ich zmiesam so zmesou. dalsie robievam, zaklad olej, slaninka, cibula a cesnak, tak sampinony na tenucko, potom sunka na pasiky, sol, oregano.potom to zmiesam s tymi sikmo rezanymi rurkami, neviem si spomenut teraz rano na ich pomenovanie. je ich strasne vela, moji chalani cestovny mozu.
@levandullka Dakujem, budem rada, ak mi napises recept 🙂
dnes budeme mat bryndzove halusky s mlieckom 😵
Už mám 48 hodín v marináde diviačí chrbát s kosťou. Upečiem a k tomu zemiaky. Mňamka 😅
baby co varite z bryndze?okrem halusiek a takych kolacokov,pagacov?
my dnes dojedáme od včera, dorobila som iba k mäsku slovenskú ryžu, lebo zemiaky sme pojedli, a spravila som rybaciu nátierku na olovrant a zajtra staršej do školy na desiatu 😉
@nelynka18 Bryndzovú polievku
@zuzanocka11 a mas neaky zaruceny recept?dakujem 🙂
rizoto bude u nas dnes baby a chcem sa spytat na nejaky recept z masa co mam zo slepacej polievky okrem fasieriek
My dnes len večeru,kedže mužík je v robote a ja sa najem v meste🙂 ale spravím nivové cestovinky a idem skúsiť škoricové hniezda, tak som zvedavá 🙂)
@jajuska1411 pomazanka 😉 my ju mame velmi radi....
alebo rizoto, alebo paprikas ci perkelt
@katy2 a nejaky navod na nu 🙂
brokolicova polievka,ryza,bravcove stehno na horcici a k tomu kysle uhorky.
@kacsik Jeeej, škoricové hniezda, mňam. Aký máš recept? Ja ich milujem, len som ich ešte nikdy nerobila...
Dnes - držková polievka a druhé - špagety zo špagetkou .
@jajuska1411 robim ju z akehokolvek vareneho masa, alebo ked mi kusok zstane z obeda a uz ho nechceme.... Do mixera nahadzes varene masko bez kosti, makky syr (podla mnozstva masa) trochu masla (alebo ramy...) horcica, kecup, kysle uhorky, cibulka, dochutis solou alebo vegetou ak treba, cierne korenie a pustis mixer 😉 hotovka, rychla a dobra....
kuracia polievka a kuracia pečienka asi s ryžou

baby, poraďte čo variť v 38 tt., a ďalším takmer 2 ročným živý dieťaťom popod nohami, keď máte chuť len ležať v posteli a nechať sa obskakovať? 😀 teším sa, že v pôrodnici za mňa navaria 🙂