icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adulikka
9. jan 2012

kupila karfiol tak spravím polievku z neho ,mrkva,kaleráb,petržlen...cesnakové krupicové halušky .vyberiem z polievky karfoil ....a karfiol obalím k tomu zemiaky a spravím uhorkový šalát

libka1
10. jan 2012

morcaci vyvar zo vcera a zemiaky na cibulke a slaninke s acidkom

adelaida33
10. jan 2012

kurací tokáň a ryža

levandullka
10. jan 2012

Takže dnes kuracie závitky so šunkou a syrom, tarhoňa a nejaký šalátik 🙂. Plus ako dezert citrónový koláč, ktorý som upiekla ešte včera večer 🙂

claudica
10. jan 2012

U nás dnes šošovicová polievka a ryžový nákyp 😉

babulka123
10. jan 2012

zeleninkova polievka - mixnuta s opecenym chlebikom, a cestoviny so syrovou omackou

kkubekova
10. jan 2012

U nas dnes bude zeleninova polievka s pismenkami a ryzovy nakyp 😝

levandullka
10. jan 2012

@kkubekova Vidiiis? Aj my mame este ryzovy nakyp v chladnicke. A taky od maminky, takze uzasny 🙂. Zrejme aj na nho dnes pride este rad 🙂

majonka79
10. jan 2012

U nás zapekané zemiaky s kyslou kapustou a klobáskou 😉

mata71
10. jan 2012

mi dnes vypražany syr,opečene zemiaky, tatarka,vajičkova polievka s kockami opeceneho chlebika.
na veceru varene parky,chlebik ,horcica,caj

tereza79
10. jan 2012

rizoto,to sme dávno nemali...

sara07
10. jan 2012

my tomu hovoríme madarská fazulová polievka

na cibulke speníme cibulu, mrkvu, petržlen, potom pridáme trocha klobásy, osmažíme,....zalejeme vodou, klasika korenie,sol.mletá paprika, bobkový list,, dáme ešte malú konzervu paradajkového pretlaku alebo mixované paradajky, zemiaky,,,,varime do mäkka a potom pridám uvarenú fazulu

je to taká obmena fazuli na kyslo a je moc fajn.
.Matúš máva vtedy mrkvovú polievku - na drobno nastruhanú mrkvu udusenú na olivom oleji, zalejeme vodou a pridame červenú šošovicu, uvaríme a rozmixujeme

zebra41
10. jan 2012

Ahojte, vedeli by ste mi poradit? Chcela by som urobit klasicku smotanovu tortu - piskoty, smotana, piskoty, ovocie, smotana, piskoty. No rada by som po bokoch dala tie dlhe piskoty - myslite,ze mi to tam bude drzat po stuhnuti? Ci treba na to nejaky grif 🙂 ? Dakujem

A dnes kelova polievka a cestoviny so syrom

kralicica
10. jan 2012

žemľovku, polovica slivková, polovica hrušková, veľký plech

gucz
10. jan 2012

Hovädzia polievka (od babky) a ako druhý chod pyré a pečené kurča

a2303
10. jan 2012

Včera, pečená panenka (mala som ju v olivovo-vínovom-koreninovom páci) obtočená bacon slaninkou, kukuricová ryža a ľadový šalát. Dnes cesnaková krémová polievka, rezne, pečené zemiaky so smotanou, zaváraný karfiol k tomu a hríbový perkelt s ryžou.

janulabj
10. jan 2012

cesnakova polievka so syrom a zemiakami, a druhe spravim pizzu, stale tu o nej pišeme, tak mam chut 🙂

bubo1104
10. jan 2012

Dobrý deň - dnes som varila zeleminovú polievku a druhé opečená sekaná + zemiaková kaša , kompótik domáca výroba - jablkový

firstbaby
10. jan 2012

u nas dnes zeleninova polievka, mala este bude dojedat zapekanu brokolicu a my kolozvarsku kapustu co varil tatino 😉 vsetkym dobru chut!!! 🙂

sebi123
10. jan 2012

my dnes mame kremovu hraskovu polievku s opekanym chlebikom a bravcovu cinu k tomu ryzu 😉

levandullka
10. jan 2012

@zebra41 Ja som to videla (aj aj chcela robiť, len som nestihla) tak, že sa tá torta potom celá okolo tých piškót obviazala peknou stužkou a urobila sa tam mašlička 🙂. Potom budú držať určite a bude to ešte aj estetické 🙂

nelynka18
10. jan 2012

takze vynikajuca bryndzova polievka(1x robena) a vysmazena cvikla so zemiakmi mnamky 😵

danielaj
10. jan 2012

@zebra41 ja som takú tortu robila v lete staršej dcére k narodeninám, ale ja som robila klasickú tortu nie nepečenú a okolo som dávala trubičky plnené, dávala som ich večer pred oslavou, obviazala stužkou, ale do ďalšieho dňa tie trubičky namokli a poohýbali sa, 😠 ☹ takže som potom dávala tesne pred oslavou nanovo, neviem, či sa to nestane aj s piškótami, ale skôr si myslím, že tie by mali asi lepšie držať, a neohnú sa ako tie moje trubičky 😒

danielaj
10. jan 2012

@nelynka18 vysmážaná cvikla? to som ešte nerobila, ako to chutí? to uvaríš a potom nakrájaš a obalíš v trojobale? 😉 mám veľa cvikle, tak by som skúsila 🙂

danielaj
10. jan 2012

u nás dnes zemiaková polievka so strúhancami, cestoviny s omáčkou (mleté mäso, šampióny, kukurička, kečup.....) a ešte mám zarobené zvlášt pesto, ak by niekto chcel len také 🙂

nelynka18
10. jan 2012

@danielaj ja to jem 2krat a je to super...to len nakrajas na asi 2mm kolieska cim tensie tym lepsie a vysmazis naprirodno...chuti to fakt super...takto mi to poradili baby tu tiez som nevedela ake to bude ale je to super... 🙂

danielaj
10. jan 2012

@nelynka18 vďaka, vyskúšam, som myslela, že klasika v trojobale 😉

mimi21mimi
10. jan 2012

Syrovo-smotanova cesnakova polievka a bolonske spagety.... pre malu rizoto so zajacom.

nelynka18
10. jan 2012

@danielaj mozno by to slo aj tak neviem,neni zaco 🙂

adros
10. jan 2012

rajčinová polievka s cestovinovou ryžou, fašírky so zemiakmi