Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby, podavam spravu, mrkovy chlebik je fantasticky; odporucam 😵
gulášová polievka a špagety 😀
Čaute, u nás je fazuľová omáčka s perkeltom 🙂 mňam
takze ja plnene rezniky a mne rybu + ryza a zemiaky 😉
nič 😢 ,ja budem mať na obed rožky 😖
cessy,rezníky su lepšie 😀
mukky tak dojdi....reznik bude aj pre teba 🙂 , ale zase na druhej strane reznik nieje moc zdravy..... 😀
takze nemas tak moc co lutovat 😉
dakujem za pozvanie 😉 ,vcera si tusim pisala ake ides robiť?takze aké?..ci nejaká zmena?
raz za čas aj rezníky možu byť a ked si dáš k tomu zeleninu a nie zemiaky či ryzu,nepriberieš..
ja som uz pecivo nemala riadne dlho,takze sa na moj obed teším 😀 ,rožky so salámou kalinkou,k tomu paprika,paradajka..mnam 😀 salámku som nemala teda riadne dlho,hadam aj viac ako mesiac,tak dnes mozem .. 😀 🤐
všetci išli zase lyžovať a tak mám ešte aj dnes od varenia pokoj 😵 😵 😵 , ale sebe dačo rýchle, ale neviem, čo 😕
asi cestovinky a cottage syr, k tomu brokolička? Hmmmmm, to bude rýchlovka 😉
ozi uvar si spagety,na ešte teplé pridaj plátky masla,nastruhaný syr../žiadny kečup!/ 😀 .to je všetko,chuť je mnam 😀 odkedy moja mama videla ze ich ja takto jem,praktizuje to aj ona 😀 a takto hotove si ich berie aj do prace,a ked ich zohrieva tak nie su suché 😉
mukky, dík, ale nemám tvrdý syr, včera sme mali návštevu a sme minuli k vínku 😕 , ale nabudúce skúsim
ja túto kombináciu s cottage syrom mám rada k zemiakom, na jar aj s mladou cibuľkou a je to mňamka 😉
na večeru upečiem graham.rožky, dnes ich obalím v semiačkach a k tomu anglická zeleninka, tú s mm zbožňujeme, najmä po Vianociach 😝 ako ľahká večerka
vepro, knedlo, zelo 😝
hotovo a už je aj zjedené 😀
iinuska, prečo 😝 , veď mňam 😉
mukky veruplene rezniky boli....a este aj kapustovo mrkvovy salatik 🙂
a aky sir davas do tych spagiet, udeny, alebo neaku tehlu??
cessy tvrdy sy ako eidam..udený som este nedavala...
na veceru bolo kuracie rizoto , mnam, asi si pojdem este nabrat 😀
slepecia polievka, rezne a zemiakove pyre. U niekoho klasika, u nas obcas.
mukky urcite vyskusam, dakujem za tip.....
aj neake korenie tam davas??? 😕
ja dnes struckova polievka na kyslo /fazulove lusky/ a harmoniky co tu bol na ne recept pred nedavnom. no a mala som stare jablka tak som spravila jablkovy kolac a na vrch som dala zlaty klas a poliala cokoladou. 😎
rychle,lacne,syte... 😀 😀 😀
prave som kupila velke zemiaky aj ja na tie harmoniky, vyzeraju tak chutne a jednoducho sa to robi, mnam, niekedy cez tyzden ich spravim
Ahojte
ja dnes karfiolová polievka s opekaným chlebíkom a palacinky 😉
ja mam este zo vcera cernohora, tak len urobim zemiakovu kasu
ozi, to znamena, ze sa zalizujem 😝 😀
inak dnes nevarim nic.mame zo vcera 🙂
mne zostalo zo vcera a bola to mnamka aj ked moc bravc.nemusim (ale obcas urobim muzovi radost) Karé na taliansky sposob http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9801 + urobim zemiakove pyre
ja dnes nic nevarim, len ryzu a malemu som robila paradajkovu polievocku s cestovinou. 😅
špenátová polievka a ryža s kuracím maskom na zeleninke
dnes mame palacinky tvarohove,cokoladove a lekvarove.. 😉
a včera bol vysmážaný syr + hranolky a piekla som orechovú bábovku
ja dnes nič,este mám pre mna jednu davku cestovín a mm si teraz uvaril klobasku 😀 ,drobec má polievku zeleninovu s červenou šošovicou
zajtra asi urobím "rezne naopak",alebo "vyprážané rezne bez vyprážania"
mňam,samé lakocinky tu čítam 😀

Zajtra budu na obed dusene kuracie prsia s haluskami...ci ako sa to vola? 😅