icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kinka555
11. jan 2012

kremovu brokolicovu polievku a lekvarove pirôzky 🙂

martinkaa
11. jan 2012

ananásové kuracie prsia s ryžou 🙂

rastulka
11. jan 2012

1kg muky,4dl acidka,5dkg drozdia,1dl mlieka,3Pl cukru,1 velke vajicko,sol.Cesto miesime kym sa nezacnu tvorit bublinky a uz sa nelepi na steny nadoby, vtedy este pridame 3Pl roztopeneho margarinu.Este raz dobre premiesime,nechame kysnt hod..Potom cesto zlahka vyvalkame,potreme 4-5 lyz.margarinu a cesto zvinieme,nechame este 30min kysnut.Mozu sa plnit podla chuti,my zboznujeme tvarohove 😀 50dkg tvarohu,1 vanilkovy cukor,3Pl cukru,1 vajicko,cit.kora,hrozienka 😝 😝 😝

sweetsuzi
11. jan 2012

@l.lara Biela spargla sa cisti vzdy, zelena sa nemusi ked je mlada. Ja mam velmi rada len tak povarenu a poliatu maslom, alebo opecenou struhankou na masle, potom zvyknem robit aj tak ze ju povarim, po 3 - 4 kusy zabalim do platkov sunky, posypem syrom a zapeciem, alebo potom kremovu polievku. To povaris nakrajanu na kusky vo vode s trochou cukru, soli a citronovej stavy, hlavicky po chvili vyberies, tie su rychlo makke a zbytok rozmixujes, pridas smotanu a dochutis.

sweetsuzi
11. jan 2012

@lucka23 www.apetitonline.cz ja odoberam aj casopis, ale casto chodim pre inspiraciu aj na stranku, hlavne je ze som odtial este nikdy neuvarila nic co by sa nevydarilo alebo bolo zle, maju recepty odskusane a je tam aj dobre vyhladavanie .... skus pozriet 😉

jarunka111
11. jan 2012

brokolicová krémová, domáca pizza 😉

eva7780
11. jan 2012

vypr.karfiol,zemiaky a tatarka

bubinko83
11. jan 2012

ja som robila včera tieto placky a boli superneeeeeeeeeeeee http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22563

rastulka
11. jan 2012

@l.lara Ach jaj,ja som truba.........vyssie najdes recept! 😉

lussy23
11. jan 2012

včera sme ešte dojedli to kurča a urobli sme si k nemu hrnaolky. Dnes máme rezance so smotanou, alebo tvarohom, ako kto chce 🙂

raza
11. jan 2012

tak dneska hŕstková polievočka a perky z cesta z rožkov. mňam 🙂

kibuk
11. jan 2012

dnes ako som uz pisala kelova polievka a este som upiekla bebekovnik- zavin z bebe pudingovou naplnou 🙂

mimikett
11. jan 2012

trosku neskor odpisujem, ale predsa. Robila som tento recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1111. Naozaj skvele cesto, urcite treba nechat vykysnut tu hodinku, po pol hodinke prehnietit cesticko a potom zas polhodinka. Z cestom sa dobre pracovalo a je naozaj vyborne 😉

mimikett
11. jan 2012

v pondelok bola obalovana treska so zemiacikmi, vcera kuracia pecienka na stave+kolienka a dnes paradajkova polievka a zeleninove rizotko 😵

titkovamiriam
11. jan 2012

a niake fotecky z kuchyne-živanska,španielaky,paprikáš a omeletka

babulka123
11. jan 2012

ja prave varim gulasik na zajtra .. tak dufam ze ostane aj na piatok ..

nanulik
11. jan 2012

včera som robila kuracie pečienky na štave s ryžou a šparglovo-mrkvová polievka
to bolo aj dnes a teraz idem čítať čo bude zajtra

babulka123
11. jan 2012

@dida84 dakujem velmi pekne.. nakoniec som to doriesila syrovou omackou { na moje prekvapenie zostalo zo vcera - mali sme s cestovinami} tak som ju troska rozrieila s mliekom a dala som tam viac nivy .. vvelmi dobre to bolo spolu ..

smejkoh
12. jan 2012

dnes rajcinova polievka so syrom, opecene jelitka (jaternicky) so zemiakovou kasou a salatikom

@titkovamiriam Teda, to je mnamka, az mi slinky vybehli 🙂

teleranka
12. jan 2012

@smejkoh ahojky a nedas amaterke ako ja navod, ako sa taka rajcnova polievka robi? bola by som veelmi vdacna. ja si iba pamatam, ze moja mamka do nej davala tusim krupy alebo trosku ryze 🙂

firstbaby
12. jan 2012

a my dnes nevarime, ideme ku svokrovcov na obed 😉 vcera som robila lievance, dolky a bolo ich taaaak vela a boli take dobre 😎

sisanka
12. jan 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8842 ja robim dnes tento salat, vyprazanu rybku so zemiakmi a este zapeceny baklazan...a najmensiemu polievocku z domaceho zajaca 🙂

titkovamiriam
12. jan 2012

dnes zapekana brokolica a polievka zo vcera 🙂

evka4
12. jan 2012

@titkovamiriam ahoj, prosim ta, ako robis zapekanu brokolicu? dakujem 🙂

yvetulka
12. jan 2012

my mame zapekanu brokolicu s cestovinou od vcera

lussy23
12. jan 2012

ahojte, nemáte nejaký recept na omáčku na cestoviny? Najlepšie bez mäsa.

mata71
12. jan 2012

polievka hraškova,,bravčove na smotane a priloha bud halušky,knedla alebo vyvarim špiralky cestoviny....

majka35
12. jan 2012

presne to, čo @titkovamiriam
zapekaná brokolica a polievka zo včera 🙂

adelaida33
12. jan 2012

u nás tiež polievka zo včera - zemiaková s kôprom, a druhé: zapekané ryby so syrom, ľadový šalát a čerstvý chlieb

danielaj
12. jan 2012

u nás dnes šošovicová omáčka, hustý guláš z diviny (srna, diviak), urobila som k nemu knedľu, malej ryžu k tomu, lebo knedľu nechce 😒