Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@levandullka maslove susienky, podrvit, zaliat maslom roztopenym klasickym, dat piect cca na 10minut, mascarpone vylsahat s vanilkou, citronou stavou, vanilkovym cukrom, jeden zltok,vrstvu dat na susienky, zapiect cca 10 minut na 200 stupnov, na vrch som dala maliny,davam aj visne. taky domaci cheesecake
kuracie prsia s brokolicou, kukuricou v syrovej omáčke, ryža k tomu
palacinky ako dezert 🙂
zajtra fazuľovú polievku s údeným.
ahojte, zajtra by som chcela spravit ryzovy nakyp. viete mi vsak poradit ako ho spravit, aby nebol "suchy"...aby sme ho proste nemuseli polievat stavou? Dakujem
U nas bude zajtra zemlovka 🙂
dnes som robila zapekane cestoviny s kuracim maskom a spenatom, zostalo aj na zajtra, takze zajtra mame veget od varenia 😵
@lizatko1009 - ďakujem
@zuzka1. Ďakujem za receptík 🙂. Teším sa kedy ho vyskúšam 🙂
@zebra41 ja som predvčerom robila tento prvý krát a bol výborný,šťavnatý http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33894
dnes guláš z diviny
dnes dojeme šošovicovú omáčku a včera ste ma navnadili na langoše 😵 , tak urobím tie, ale urobím polovicu obyčajných a druhú polovicu urobím plnenú, raz sme to jedli v Bojniciach v Zoo a boli výborné, tak vždy robievam polovicu takých plnených, plním šunkou, šampiónmi, syrom a rajčinami, prehnem napoly a vypražím, 😉 je to veľmi dobré, taká obmena 🙂
hrachová polievka so zelenimou, cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou 🙂
dnes u nas hraskova polievka s krupicovymi haluskami a kura na paprike s cestovinou 😉
dnes nevarim 😵 podojedame co ostalo v chladnicke na zajtra mam na plane spagety so syrovou morcadellou 🙂
aj my dnes dojedame zo včera polievku ,mame palacinky a večer si spravime toasty 🙂
dnes dojeme zemiakovo-kôprovú polievku a spravím rezance s tvarohom
my dnes mame pečene jelítka s kašou a cviklou, mňam.
baby plnena panenka vrelo odporucam da sa iba zapiect a je to delikatesa 🙂 kupila som u mäsiara za 5,50 a obed hotovy za pol hodku 🙂
chlebove placky
Brokolicovu polievku a zemiaky na kyslo s volskym okom.
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, cuketové placky, kefír

@kralicica Ahoj,ja nerobim parene buchty z toho isteho cesta co kysnute knedle.Moje parene buchty:45dkg muky,2 vajicka,8dkg hery,3Pl cukru,3dkg drozdia,3dl vlazneho mlieka,sol.ja ich plnim vychladnutim cok.pudingom 😉