icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
12. jan 2012

@kralicica Ahoj,ja nerobim parene buchty z toho isteho cesta co kysnute knedle.Moje parene buchty:45dkg muky,2 vajicka,8dkg hery,3Pl cukru,3dkg drozdia,3dl vlazneho mlieka,sol.ja ich plnim vychladnutim cok.pudingom 😉

zuzka1.
12. jan 2012

@levandullka maslove susienky, podrvit, zaliat maslom roztopenym klasickym, dat piect cca na 10minut, mascarpone vylsahat s vanilkou, citronou stavou, vanilkovym cukrom, jeden zltok,vrstvu dat na susienky, zapiect cca 10 minut na 200 stupnov, na vrch som dala maliny,davam aj visne. taky domaci cheesecake

tosomja
12. jan 2012

kuracie prsia s brokolicou, kukuricou v syrovej omáčke, ryža k tomu
palacinky ako dezert 🙂

zajtra fazuľovú polievku s údeným.

erzebet2
12. jan 2012

@tosomja ako robis tu syrovu omacku?

tosomja
12. jan 2012

@erzebet2 priamo do poduseného mäsa nechám rozpustiť nivu, bambino, tvrdý syr - keď treba, pridám smotanu (ale dnes som nedala). Pekne to aj zahustí omáčku, nepotrebuješ múku, ani solamyl 🙂

zebra41
12. jan 2012

ahojte, zajtra by som chcela spravit ryzovy nakyp. viete mi vsak poradit ako ho spravit, aby nebol "suchy"...aby sme ho proste nemuseli polievat stavou? Dakujem

erzebet2
12. jan 2012

@tosomja dik,ja nivu nemusim,takze by to mohlo byt aj bez nej nie?znie to dobre a brokolicu a kukuricu mozem..mnam 🙂

gilmorka
12. jan 2012

U nas bude zajtra zemlovka 🙂

erzebet2
12. jan 2012

@gilmorka prosim ta a z coho ju robis? z rozkov?a davas aj sneh navrch?

mimikett
12. jan 2012

dnes som robila zapekane cestoviny s kuracim maskom a spenatom, zostalo aj na zajtra, takze zajtra mame veget od varenia 😵

lussy23
12. jan 2012

@lizatko1009 - ďakujem

levandullka
12. jan 2012

@zuzka1. Ďakujem za receptík 🙂. Teším sa kedy ho vyskúšam 🙂

adulikka
12. jan 2012

@pancake na tu pizzu ,aby bola tenká daj menej múky ako dávaš.

danielaj
13. jan 2012

@zebra41 ja som predvčerom robila tento prvý krát a bol výborný,šťavnatý http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33894

eva7780
13. jan 2012

dnes guláš z diviny

danielaj
13. jan 2012

dnes dojeme šošovicovú omáčku a včera ste ma navnadili na langoše 😵 , tak urobím tie, ale urobím polovicu obyčajných a druhú polovicu urobím plnenú, raz sme to jedli v Bojniciach v Zoo a boli výborné, tak vždy robievam polovicu takých plnených, plním šunkou, šampiónmi, syrom a rajčinami, prehnem napoly a vypražím, 😉 je to veľmi dobré, taká obmena 🙂

danielaj
13. jan 2012

@eva7780 my sme mali včera 😉

eva7780
13. jan 2012

@danielaj ak to dobre chapem,surovy langos naplnis a tak vyprazis?moze to byt dobre

danielaj
13. jan 2012

@eva7780 presne tak, je to dobré, syr sa vo vnútri roztečie a je to mňam 😉 ale dá sa plniť hocičím, aj zeleninou, ale nám najviac chutí, syr, šunka, šampiony a rajčiny, alebo kečup, všetko nakrájam, syr nastrúham, zmiešam dokopy a naplním 😵

tosomja
13. jan 2012

@erzebet2 jasné, ak máš doma hoc len bambino - je to jemnejšie. Niva je dosť aromatická, ale my ju zase môžeme 😀

vivusika
13. jan 2012

hrachová polievka so zelenimou, cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou 🙂

firstbaby
13. jan 2012

dnes u nas hraskova polievka s krupicovymi haluskami a kura na paprike s cestovinou 😉

kibuk
13. jan 2012

dnes nevarim 😵 podojedame co ostalo v chladnicke na zajtra mam na plane spagety so syrovou morcadellou 🙂

bubinko83
13. jan 2012

aj my dnes dojedame zo včera polievku ,mame palacinky a večer si spravime toasty 🙂

adelaida33
13. jan 2012

dnes dojeme zemiakovo-kôprovú polievku a spravím rezance s tvarohom

zabka4
13. jan 2012

my dnes mame pečene jelítka s kašou a cviklou, mňam.

nelynka18
13. jan 2012

baby plnena panenka vrelo odporucam da sa iba zapiect a je to delikatesa 🙂 kupila som u mäsiara za 5,50 a obed hotovy za pol hodku 🙂

jajuska1411
13. jan 2012

chlebove placky

dankaob
13. jan 2012

Brokolicovu polievku a zemiaky na kyslo s volskym okom.

majka35
13. jan 2012

zeleninová polievka s krupicovými haluškami, cuketové placky, kefír