Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my grilujeme dnes 😀
spenatova polievka a pirohy
zeleninovo-šošovicová polievka a dukatove buchticky mnaaaaaaaaaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Fazulova polievka,rezance s tvarohom.
bože ja som vždy taka hladna ked sem nakuknem 😀 😀 😀
...my sme dnes mali šošovicový prívarok s párkom a pirôžky 🙂
spenat, vajce, zemiaky
@nedockava4 podla akého receptu si robila pirožky?
@pia22 my pangasa robíme na plechu takto: poukladáme vedla seba, nasoliť netreba, mozno trochu. V lidli kupujeme tušim zn. Mammita? take v zelenom obale korenie na ryby, to vysypem cele do velkej smotany sladkej, čo maju v lidli, ked tak pridam ešte trochu mlieka aby toho bolo viac. ochutnám či je to dosť slané, prisolím, pridám aj vegetu. nakrájam cibulu, tiež to rozmiešam v tom, alebo rovno posypem rovnomerne na pangasa, to je jedno. no a do tej zmesy smotanovej dám ešte tak 3 lyžice hl.múky (asi plnšie, teraz presne neviem, treba vyskúšať...), metličkou dobre rozšlahám. Dám zapiecť do trúby (nezakrývam). Je to strašne dobré, k tomu robím zemiaky, s tou omáčkou je to parádne! mňam musím to čoskoro spraviť 😀
@pia22 nemáš za čo len snád sa ti to podarí, ak by si to robila, lebo ja ked to robím tak čas od času tak vzdy zabudnem kolko tej muky to tam mam dat a potom je ta omačka taka bud hustejšia alebo riedka. treba to vyskúšať a potom si to zapísať radšej nech podruhé človek vie, kolko..
fíha, tak to vyskúšam zasa ja 🙂
My sme dnes na suchej strave, akurát som dopiekla zemiakové pagáče na večeru a hlavne na zajtra - máme zabíjačku, budeme jesť veeeľkou lyžicou, tak si dnes robíme miesto 😀
na večeru som dnes urobila dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
dnes sme dojedali lekvárové perky a hrstkovú polievku a zajtra bude rajčinová polievka a pečené kuracie stehienka s ryžou.
na nedelu mama varí sekanú a zemiakovú kašu tak dá aj nám 🙂
Ja som dnes robila zapekaný karfiol a varené zemiaky. Zajtra nie sme doma a v nadeľu varí manžel brokolicovú polievku, divinu,kôprovú omáčku a domácu knedľu.
tak ja som dnes nevarila nič, mm mal včera narodky, tak sme si dnes chceli urobiť menšiu oslavu len my dvaja.. nejak som však bola unavená, tak som si lahla a ke´d som sa zobudila, predo mnou šampáňo a koooopec chlebíčkov 😵 😵 😵 😵 😵 ledva funím.. 😀
@nanulik jééj, my sme práve včera dojedali hrstkovú a lekvárové perky 😀
my dnes zeleninovu polievku so slizikmi a hrachovy privarok
a zajtra brokolicova kremova polievka a asi granadir alebo bryndzove halusky.
ja prave varim kuraciu polievocku zajtra budu k tomu tvarohove slize na slano a v nedelu asi francuzaky... teda ak zajtra neskoncime niekde na obede..heheh
@egyptanka skus brydzaky zmiesat s troskou mlieka.. normalneho .. aj ked ich napr. zohrievas.. naucila ma to svokra a garantujem ti ze ak ich zohrievas aj na druhy den na mlieku tak su take ako keby si ich prave dorobila.. fakt som tomu neverila ale funguje to
@silvia.t mohla by si mi dat recept na tie rozky? dakujem 🙂)

Krémovú cesnačku s údeným syrom a krutónmi a pre mňa ešte aj žemľovku s pudingom 🙂