icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kacsik
13. jan 2012

Krémovú cesnačku s údeným syrom a krutónmi a pre mňa ešte aj žemľovku s pudingom 🙂

estterka
13. jan 2012

my grilujeme dnes 😀

kawasaki17
13. jan 2012

spenatova polievka a pirohy

anabelka83
13. jan 2012

zeleninovo-šošovicová polievka a dukatove buchticky mnaaaaaaaaaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mitomi
13. jan 2012

Fazulova polievka,rezance s tvarohom.

danielaj
13. jan 2012

@kralicica no, ja ťa obdivujem, že ešte vládzeš, si šikulka, tvoji chlapi ťa môžu na rukách nosiť 😉 držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

bubinko83
13. jan 2012

bože ja som vždy taka hladna ked sem nakuknem 😀 😀 😀

nedockava4
13. jan 2012

...my sme dnes mali šošovicový prívarok s párkom a pirôžky 🙂

libka1
13. jan 2012

spenat, vajce, zemiaky

eva7780
13. jan 2012

@nedockava4 podla akého receptu si robila pirožky?

erzebet2
13. jan 2012

@gilmorka tak to je dobra pochvala, pocula som ze dobra zemlovka je aj z vianocky,ale som neskusala, myslim,ze cerstve jalbcka su este lepsie nez zavarane...a papa ti to aj tvoje male?

pia22
13. jan 2012

@ewkaewka ako, prosim ta, robis toho pangasiusa v omacke? Ja pangasiusa milujem, ale robime len vyprazaneho🙂

koran
13. jan 2012

@pia22 my pangasa robíme na plechu takto: poukladáme vedla seba, nasoliť netreba, mozno trochu. V lidli kupujeme tušim zn. Mammita? take v zelenom obale korenie na ryby, to vysypem cele do velkej smotany sladkej, čo maju v lidli, ked tak pridam ešte trochu mlieka aby toho bolo viac. ochutnám či je to dosť slané, prisolím, pridám aj vegetu. nakrájam cibulu, tiež to rozmiešam v tom, alebo rovno posypem rovnomerne na pangasa, to je jedno. no a do tej zmesy smotanovej dám ešte tak 3 lyžice hl.múky (asi plnšie, teraz presne neviem, treba vyskúšať...), metličkou dobre rozšlahám. Dám zapiecť do trúby (nezakrývam). Je to strašne dobré, k tomu robím zemiaky, s tou omáčkou je to parádne! mňam musím to čoskoro spraviť 😀

koran
13. jan 2012

@pia22 tá smotana to je tušim aj pol litrová v takom velkom, modro bielom balení. takže dokopy aj s mliekom ked tam pridám, tak toho môže byť aj 700 ml kludne. to len aby si mala predstavu kolko.

pia22
13. jan 2012

@koran dakujeem, zlata si, uz sa mi slinky robia🙂. Ja som kedysi robila na masle, posypany podrvenymi paprikovymi cipsami to bola tiez velka mnamka😉

koran
13. jan 2012

@pia22 nemáš za čo len snád sa ti to podarí, ak by si to robila, lebo ja ked to robím tak čas od času tak vzdy zabudnem kolko tej muky to tam mam dat a potom je ta omačka taka bud hustejšia alebo riedka. treba to vyskúšať a potom si to zapísať radšej nech podruhé človek vie, kolko..
fíha, tak to vyskúšam zasa ja 🙂

teddynko
13. jan 2012

My sme dnes na suchej strave, akurát som dopiekla zemiakové pagáče na večeru a hlavne na zajtra - máme zabíjačku, budeme jesť veeeľkou lyžicou, tak si dnes robíme miesto 😀

adelaida33
13. jan 2012

na večeru som dnes urobila dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

nanulik
13. jan 2012

dnes sme dojedali lekvárové perky a hrstkovú polievku a zajtra bude rajčinová polievka a pečené kuracie stehienka s ryžou.
na nedelu mama varí sekanú a zemiakovú kašu tak dá aj nám 🙂

nanulik
13. jan 2012

@koran určite vyskúšam vyzerá to byť super, vyprážaný už ide hore krkom

miruss
13. jan 2012

Ja som dnes robila zapekaný karfiol a varené zemiaky. Zajtra nie sme doma a v nadeľu varí manžel brokolicovú polievku, divinu,kôprovú omáčku a domácu knedľu.

zebra41
13. jan 2012

@danielaj dakujem. ten skusim na buduce, lebo som nemala doma vsetky ingrediencie 🙂

tak my dnes ryzovy nakyp 🙂

raza
13. jan 2012

tak ja som dnes nevarila nič, mm mal včera narodky, tak sme si dnes chceli urobiť menšiu oslavu len my dvaja.. nejak som však bola unavená, tak som si lahla a ke´d som sa zobudila, predo mnou šampáňo a koooopec chlebíčkov 😵 😵 😵 😵 😵 ledva funím.. 😀
@nanulik jééj, my sme práve včera dojedali hrstkovú a lekvárové perky 😀

egyptanka
13. jan 2012

my dnes zeleninovu polievku so slizikmi a hrachovy privarok
a zajtra brokolicova kremova polievka a asi granadir alebo bryndzove halusky.

nanulik
13. jan 2012

@raza no ved som sa tebou inšpirovala 🙂

raza
13. jan 2012

@nanulik 😀

babulka123
13. jan 2012

ja prave varim kuraciu polievocku zajtra budu k tomu tvarohove slize na slano a v nedelu asi francuzaky... teda ak zajtra neskoncime niekde na obede..heheh

babulka123
13. jan 2012

@egyptanka skus brydzaky zmiesat s troskou mlieka.. normalneho .. aj ked ich napr. zohrievas.. naucila ma to svokra a garantujem ti ze ak ich zohrievas aj na druhy den na mlieku tak su take ako keby si ich prave dorobila.. fakt som tomu neverila ale funguje to

gilmorka
13. jan 2012

@erzebet2 maly zjedol hustu zeleninovu polievku s drobcami a z mojej zemlovky si dal 7 lyziciek ako dezert. Aj to je rekord,on mliecne nechce jest ale v tejto podobe aspon trochu tvarohu zjedol. Naposledy zemlovku ani neochutnal,takze aj tak uspech 🙂

kate.prezzo
14. jan 2012

@silvia.t mohla by si mi dat recept na tie rozky? dakujem 🙂)