icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sharmana
18. jan 2012

Vajíčkovú polievku a lososa na masle so zemiakovou kašou

egyptanka
18. jan 2012

u nas krupkova polievka a zemiakovy privarok.

ewana73
18. jan 2012

baby prosim vas ako dlho vydrzi domaca kysla kapusta v 7deckovej flasi? kapustnicu sice varim ale iba pre mm,kedze ja ju jest nemozem ,varim ju len tak spamäti ani ju nechutnam.ostala mi od sviatkov 1 flasa,myslite,ze by som ju este mohla pouzit,nebude uz pokazena?ja to rozoznat neviem 😀

titkovamiriam
18. jan 2012

@ewana73 ak ju mas v chladnicke nic jej nebude,inak ak ti ostane nabuduce kludne zamraz 🙂

sumienka242
18. jan 2012

Lasagne s kuracím mäsom, mozzarelou, zeleninkou a bešamelom 😎

ewana73
18. jan 2012

@titkovamiriam dakujem.ano v chladnicke. zamrazit?to som ani netusila,ze aj kysla kapusta sa da zamrazit. 🙂

titkovamiriam
18. jan 2012

@ewana73 jasne že da ja ked kupujem tak 5l vedro nieco uvarim nieco pojeme len tak a ostatne si dam do sackov a zamrazím a je potom uplne super

ewana73
18. jan 2012

@titkovamiriam no ja kyslu kapustu nemozem ,tak dokopy ani neviem ,okrem kapustnice som nikdy nic nevarila.co okrem kolozvarskej a halusiek sa da este urobit?

titkovamiriam
18. jan 2012

ja robievam kapustnicu,segedinsky,kolozvarsku,rozne salatiky z nej,dusenu ako prilohu,kapustniky,samozrejme strapacky....

jarunka111
18. jan 2012

urobím nejaké mäsko, asi hovädzie na mrkve s ryžou. Malý (2,5 roka) bude rád, stále len "maminka mesko" 😀

1977
18. jan 2012

Poradite my uz neviem ake mam vymyslat polievky.Slecna pyty vajcovu zasmazenu este somju nerobila.Poradite my?Dakujem Zuzana

ewana73
18. jan 2012

@titkovamiriam tie zapekane vyzeraju uzasne!!!! dakujem !! urcite nieco vyskusam pre mm. ja od malicka nemozem kyslu kapustu ani nic kde je ocot, dokonca ani majonezu,tatarku nejedavam ani kecup ani ziadne zavaraniny kde je pozity ocot. od malicka mam na toto "alergiu" moj zaludok to neznesie.dokonca ani polievky na kyslo,jednoducho nic 😒 .ocot nemozem ani len citit,nie to este,ze nieco zjest.akonahle by som zjedla nieco kde je pridany takyto druh kyseliny,narobi to v mojom zaludku taku sarapatu,ze o chvilu je vsetko von a potom mam dva dni problem so zaludkom.tak preto ani ked varim nieco take pre mm,ja zasadne ani nechutnam a on si potom dochuti.

gilmorka
18. jan 2012

ja som prave na zajtra urobila kapustove fliacky nasladko. Robila som prvy krat, uvidime ci su take dobre ako tie,co robieva moja mama

eva7780
18. jan 2012

@titkovamiriam ten kolac vyzera fantasticky,az som vyhladla 😀
ako prichutiš kapustu ked robis kapustniky?este som ich nikdy nerobila.Kapusty mame dost,tak treba minat

eva7780
18. jan 2012

@gilmorka mne u mamy viac chuti a mojej mame zase u starkej 😀 😀 aj ked varim priblizne rovnako,ako som sa doma naucila

gianni
18. jan 2012

poradíte? dnes som robila muffiny podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/muffiny-fotore... ,chutovo o.k.,akurát sa mi prilepili o košíček,do teraz som robievala len vo forme,ale dnes som nestíhala vymazať tak som do formy dala košíčky,vyberala som ich už skoro vychladnuté,neni chyba v tom?

gucz
18. jan 2012

My dnes dojedáme, včera som na večeru piekla smotanovo-vajíčkový osúch, deťom som uvarila puding. Teraz rozmýšľam, že upečiem dačo slané

levandullka
18. jan 2012

@gianni Ja robím stále podľa jedného receptu a o ten košíček sa to vždy trošku prilepí. Ale ľahko sa dá dať dole. Či tebe sa pri tom rozpadne celý muffin?

jasin
18. jan 2012

po dvoch tyzdnoch som sa dokopala k vareniu.. aspon granatír 😒

egyptanka
18. jan 2012

@jasin a das nam radu ako sa da nevarit dva tyzdne? 😲 😅

jasin
18. jan 2012

@egyptanka pracovat nestihat, obletovat partnera a nechat zarabat restauracie..

briketa
18. jan 2012

@titkovamiriam oh segediiiiin, az tak ze zavijam 😀 strasne by som si dala. asi si spravim a zamrazim. u nas to nikto okrem mna jest nebude. to je asi jedno z jedal co clovek musi mat ako vyrastal aby to mal rad. moj muz celkovo kyslu kapustu ani nahodou.

Ja som vcera musela menit plany varenia, lebo sa mi "sama spotrebovala" smotana....
som sa "potesila"

lussy23
18. jan 2012

Tak u nás sa zase menili plány. Langoše bud asi až na budúci týždeň, namiesto nich boli moj e obľúbené pečené zemiaky a polievka. Dnes máme zapekané cestoviny, keďže vtedy keď sme ich mali robiť boli špagety s marcadelou, či ako sa to volá 😀

egyptanka
18. jan 2012

@jasin jaaaaaj, no ja som skupa na to, aby zarabali restiky a moja dcera potrebuje jest v pohodli domova 🙂

U nas si na zajtra drnda vypytala paradajkovu polievku a hrachovy privarok ... viem divna kombinaia, ale neulahod dcerenke 🙂

jasin
18. jan 2012

@egyptanka keby som mala deti tak by to bolo ine to by som sa musela prinutit varit, ale teraz nam takyto stravovaci system vyhovuje 🙂

a deti maju vseobecne zvlastne navyky 🙂 ale ked jej chuti tak nemas dovod jej nevyhoviet 🙂

lucikatn
18. jan 2012

dnes len palacinky lebo malý má od včera horúčky nad 39 st. (zúúúbky) a nič iné sa mi nepodarí do neho dostať len obľúbené palacinky 😖 a na ráno bude pizza podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45328 a obed? to netuším - uvidí sa podľa malého či mi vôbec niečo dovolí uvariť ☹

egyptanka
18. jan 2012

@jasin to poznam, ked sme s muzom boli len sami tak nam obed stacila aj prazenica a chodili jest kade-tade, raz pizza, potom fast food, tradicna ceska kuchyna, nejaka klasika, obedy v Ikea ... xixi. Az sa niekedy cudujem, ze kedy som vlastne varila.

gianni
18. jan 2012

@levandullka no tie boky sa rozpadnú,asi budem robiť len vo forme,alebo dáš tvoj recept? 😉

titkovamiriam
18. jan 2012

@ewana73 fuha to teda je alergia ☹