Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my máme dnes zemiakový paprikáš :D
dnesne obedne menu : kalerabova polievka, fasirka so zemiakovou kasou
salatova polievka a penne so syrovo - smotanovou omackou ( sampinony, kukurica ) 🙂
Hrachova polievka s krutonmi,pre nás čína,pre malu kura na zelenine
zapekany karfiol na zemiakoch, cesnaku a slaninke
Kedze som sa dnes vonka zakecala a doma motala, tak len narychlo - mrkvova kremova polievka a spenat so zemiakmi a vajickom natvrdo 😉
Kapustová polievka zo včera a domáca pizza
Musela som uvariť slepačiu silnú polievku, pretože môj manžel je "chorý" po včerajšom žúre 😀
Zapekám brokolicu so syrom, zemiakovú kašu k tomu.
kačací vývar a kung pao 🙂
dnes sosovicova polivocka a palcinky s dzemom,cucoriedkami a slahackou s cokoladou...🙂mnam!!!!!!!!!!!!!!
Dusené morčacie na zelenine so zemiakmi, pórková krémová polievka. Zajtra šišky s lekvárom a rajčinová 🙂
restovana pecen s ryzou 😒
šošovicová polievka a Alex si rozkázala "paaciky" , tak sme spolu robili palacinky 🙂
kuraci perkelt a halusky 🙂
slepacia polievocka, rezne zo zemiakmy a s uharkovym salatom 😵
francuzke zemiaky a paradajkova polievka so syrom 🙂
zo vcera zemlovka, vecer spravim este harulu (zemiakove placky) a zajtra alebo na sobotu diabolske rezne so zemiakmi 🙂
No odkedy som tehotna, nemozem sporak ani vidiet. Takze kazdy den vari manzel. Tak mam takto oddych kym mi opat nebude lepsie. Ale taku paradajkovu polievku a francuzske zemiaky by som si dala.
kolac v prasku, jeden margarin, 4 vajicka, a super kolac z toho, mnam
prazenicu si urobil moj z plante, nieco ako pekane banany....
musli v jogurte, ale to sa nevari 😉
a fufu a gusi, africke jedlo super, mnam 😉
hlivovy paprikas a celozrnne kolienka, kur. prsia zapecene s mozarelou a paradajkou + pecene zemiaky 🙂
rizoto 🙂
2.den varenia- normalne sa prekonavam 🙂 kuracie rezne varene zemiacky🙂
zeleninová polievka a rezance s tvarohom
obalovane rizky, bramborova kase, zeleninova husta polevka a Tiramisu 😉
zajtra - zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, gnocchi s dusenymi pomodorinami a pestom a parmskou sunkou. Na veceru slana strudla (sunka, syr, kecup, cibula) a tuniakovy quiche.
dnes som nevarila boli sme na vystave-kto stihate zbehnite:
http://www.incheba.sk/vystavy/danubius-gastro.h... 😉
my sme dnes dojedali koložvársku kapustu a zajtra mám na pláne len špagety s domácou omáčkou a syrom
My zeleninova polievka a telacie na smotane s knedlou 😉 , kupodivu dieta vsetko zjedlo 😝

zapekane cestovinky s kuracim maskom a zeleninou poliate omackou 4 druhy syra/