icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jarunka111
22. jan 2012

@monulienkamt tiež sme dlho nemali, už sa mi slinky zbiehajú, ešte sa dopeká 😉 A toľko ryže som urobila, že by som nakŕmila 3 rodiny, tak som zo zvyšku urobila ryžový nákyp s marhuľami a už tu nakúkajú, že kedy to bude hotové 😀 😀 😀

danielaj
22. jan 2012

nedeĺná slepačia polievka, vyprážané kuracie rezne, bravčové rezne - dávno sme nemali, dusené plátky z bravčového karé na leči, pečené zemiaky, slovenská ryža, kompót - marhuľový, čerešňový a egrešový 🙂

luly13
22. jan 2012

@vivusika ked bolo maso total zuvackove, nechala som ho tam dlho ci kratko? Zajo sa piekol pod pokryvkou 50 min a 15 bez...

martinaema
22. jan 2012

@dadenka1 ahoj mohla by si hodiť recept na tortu?

jarunka111
22. jan 2012

@danielaj a mne by chutilo aj u teba 😉 , dobrá inšpirácia, už viem, čo budem variť, keď toto popapáme, ďakujem 🙂

akika722
22. jan 2012

@tinuskaha kraaaaaaaaaaaaaasna 😵 a ten krtko je marcipan? 😕 či hračka 😕 ?inač super napad dať tam krtka do krtkovej 😀

adelaida33
22. jan 2012

@mis_ka ahoj 🙂 no máme ho veľmi radi s rôznymi zeleninovými obmenami a dá sa robiť nielen z kuracieho, ale aj bravčového i hovädzieho mäsa so všetkými možnými prílohami. tu sú linky na inšpiráciu, ja vynechávam slaninu vždy a ak, tak ju nahrádzam moravským mäsom nakrájaným nadrobno 😉 http://www.dobre-recepty.sk/detail/6074-tokan-z... a http://www.varenie.sk/recept/kuraci-tokan/

danielaj
22. jan 2012

@jarunka111 ďakujem, aj keď to nebolo nič moc špeciálne, ale rezne sme dávno nemali, tak treba raz za čas urobiť aj tie 😉

katarinajurikova
22. jan 2012

Ahojte mne konecne dorazila zlata kucharka-rec.zo zivota,no a vyskusali sme mäs.gulky a paradajkova omacka + k tomu cestoviny,zalizovali sme sa az za usami 😉 😉

akika722
22. jan 2012

@katarinajurikova možem poprosiť recept? 🙂

monika2606
22. jan 2012

kurací srnčí chrbát a zemiaková kaša 🙂 prvý krát ale vydarilo sa hihi

katarinajurikova
22. jan 2012

@akika722 jasne mäs.gulky spravis normalne akoby na karbonatky,sol,korenie,majoranka,1 vajko,spravis gulky ,obalis v muke a vysmazis na oleji.Nakrajas cibulku ,pridas rajc.pretlak(ja kupujem v Lidli),cesnak 2 strucky,sol,bobkovy list,a trosku cukru...trosku vody ,povaris a nakoniec pridas sladku smotanu,k tomu sme mali ako prilohu kolienka. 🙂

akika722
22. jan 2012

@katarinajurikova vdaka 😵 a budu ZAJTRA 😀

katarinajurikova
22. jan 2012

@akika722 neni zac 😉 dufam,ze budu chutit...🙂

akika722
22. jan 2012

@katarinajurikova syn huči už par dni že jedli v školke a pytal si 2x "duplu" 😀

katarinajurikova
22. jan 2012

@akika722 no prosim nasmu 8 rocnemu velmi chutilo a on neni az taky velky papkac 😀

akika722
22. jan 2012

@katarinajurikova aj moj skoro 4r. miluje paradajkove omačky a cestoviny to su jeho 😀 mladši zje všetko čo nezje jeho 😀

katarinajurikova
22. jan 2012

@akika722 😀 😀 😀 😀 on tiez ,ale aj do obycajnej parad.polievky mu musim dat cukor,inak nezje... 😒 a vysm.syr ma rad,ale ten robim fakt tak 2 krat za rok...🙂

bubo1104
22. jan 2012

dnes- kapusnica s bravčovým kolenom, udeným a klobáskou . Druhé doma parená knedľa a maďarský guláš . Keď som parila knedľu odrazu som prirobila parené buchtičky - čučoriedkové . Je toho toľko , že bude aj na zajtra. Moji najbližší sa napráskajú.

akika722
22. jan 2012

@katarinajurikova ja cukor nedavam do toho,mne osobne to s cukrom nechuti,tak si nestihol zvyknuť 😅 a ani malemu to nevadi 😉 maly ma o mesiac viac ako tvoj 😵
a vysmažane robim tiež veeeeeeelmi malo a ked tak len pre mm-deti nato neučim,maju ešte čas 😅

katarinajurikova
22. jan 2012

@akika722 No nas papal kur.sniceelku na vianoce 😀 skoro sme sa popucili od smiechu 😀 😀

akika722
22. jan 2012

@katarinajurikova naš si našiel med a ine nič nechcel 🙄 dolepeny bol asi všade kde sa dalo 😖 😀

dadenka1
22. jan 2012
rastulka
22. jan 2012

My sme dnes mali vyprazane kuracie rezne, zem.pyre a marhulovy kompotik 🙂 a mne este zostalo zo vcera pecene masko,kapusta a knedle 😀 😀 😀 Este som upiekla mrkvovy kolac od @danielaj 😝 😝 😝
Namiesto orechov som dala hrozienka .......mnam,mnam........mnamka! 😀

sebi123
22. jan 2012

ahojte, my mame dnes vyvar s domaci rezancami 🙂 kuracie prsicka, zemiaciky a brokolicu na pare 😵 a teraz sa pecie http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45357 😵

titkovamiriam
22. jan 2012

@luly13 už asi neskoro,ale mladý zajac nieje problem to mozes upiect ako bežne maso alebo ako maso rada robiš,starsieho by som prespikovala,popripade na den dva napacovala a až potom piekla 😉

titkovamiriam
22. jan 2012

snes som piekla kura a jedno morcacie stehno na paprike a k tomu zemiakovú kašu 😉 ,na večeru cesnakové hrianky so syrom

trdielko149
22. jan 2012

my sme mali na obed špízy,zemiakovu kasu,uhorkovy salatik a tvarohova strudla 😉
@katarinajurikova tvoj receptik vyzera priam fantasticky 🙂 vyskusam cez tyzden davno sme nemali mlate masko 😉

ukana
22. jan 2012

u nás kurča pečené na kyslej kapuste + zemiaky 😉 ..koláč nepečiem, sme sami so synom doma, kto by to jedol 😝

danielaj
22. jan 2012

@rastulka tak to som rada, že chutil 😉 a presne tak isto som ho mala ozdobený 😀