icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzka1.
26. jan 2012

my dned vajickova s rascou, zapekane kuracie prsia so spenatom a syrovou omackou, ryza, salat miesany, na veceru vajickova natierka a upeciem asi babovku

sonkab
26. jan 2012

Ahojte 🙂 Nie som bohvieaka kucharka, skor by som povedala, ze dost zla ☹ Dnes chcem robit kuraci perkelt, ale z mrazaku som vybrala len prsia. Od rana nie som doma a ked sa vratim, uz nebude cas rozmrazit / ist kupit stehna. Robili ste niekedy perkelt z kuracich prs ? Dakujem 🙂

prahaxx
26. jan 2012

@sonkab robila som.. no a co 🙂 vyvar bol slaby, ale dalo sa to papat, a vela maska to ma rad manzel aj mala 🙂

papuka
26. jan 2012

@sonkab z kuracích prsíčok urob niečo iné, rezníky na prírodno s ryžou alebo nejaké soté, s hocičím, ale na perkelt sa nehodia a je ich aj škoda

kibuk
26. jan 2012

@sonkab ja robievam z prs ale aj noziek... prsia narezem na kocky alebo take vacssie kusk osolim,mierne okorenim a dam do hrnca kde je spenena cibula,posypem cervenou paprikou a zacnem dusit,podlievam vodou..ak je masko makke vyberiem,dam bokom.V hrnceku si v smotane rozmiesam trocha hladkej muky,vylejem do zakladu a necham prevriet,pridam masko,popripade dochutim.... podavam s cestovinou

sympa1
26. jan 2012

koložvárska kapusta mnaaaaaaaaaaaaam

stanislavao
26. jan 2012

@sonkab ja robim perkelt aj z pangasa, lebo syn to lubi. kludne pouzite aj prsia. dajte celu vacsiu cibulu, papriku a sol a ak mate korenie gulasove a ani nic ine tam netreba, majoran, ale ved to isto viete. dobru chut.

daniz
26. jan 2012

@sonkab alebo ich naplň, niečim čo máte radi.
U nás asi dnes cestovina asi s vajíčkom, alebo neviem 😖 😖 😖 .

lucikatn
26. jan 2012

sojová polievka (sójové fazuľky, mrkva, zemiaky, mlieko/smotana, bobkáč a celé korenie), ryža s dusenými kuracími prsiami (na kocky nakrájané mäso orestovať na oleji, poprášiť múkou a mletou paprikou, pridať zeleninu a dusiť do mäkka) a na večeru bude haruľa

lea132
26. jan 2012

Hrstkova polievka, prsia s mozzarelovou omáčkou,pyré,rukolovy šalát....a pudingos

drobik1
26. jan 2012

kalerabova polievka,ryza a kuracie prsia na zelenine s horcicou..🙂 ako dezert bublanina s cucoriedkami a cernicami..mnaaam🙂

mircova
26. jan 2012

@kibuk aj my toto ľúbime 🙂

mircova
26. jan 2012

Dnes som sa zakecala s kamoškou v meste, tak len špagerty a polievka zo včera. Zajtra mrkvová polievka s krupicovými haluškami a francúzske zemiaky, mňam,už sme ich dávno nemali.

nedockava4
26. jan 2012

...polievku mame zo vcera zeleninovu s mrvenickou a na veceru pizza 🙂
Baby, poradte nejake jedlo z kuracieho a bravcoveho mäska na dcerkinu oslavu. Take, aby bolo aj zaujivame, aj chutne. Dakujem

monulienkamt
26. jan 2012

tak ja som dnes varila zeleninovu polievku a palacinky a zajtra nemusim varit, polievky je dost a moja mamina ide robit zemiaky na kyslo, k tomu volske oko, mnam 🙂, tak som sa pozvala na obed 😀

mitka2007
26. jan 2012

zemiakovy privarok s vajickom na tvrdo.

lencyca
26. jan 2012

@sonkab ahoj,ja robievam perkelt len z prs,malý ho zbožňuje,mäsko je jemnejšie ako z bravčového

lili777
26. jan 2012

My sme dnes mali cestoviny s paradajkovou omáčkou a syrom, karfiolovo-mrkvovú polievku a chystáme sa robiť šošovicový šalát - mňam!

katka888
26. jan 2012

francuzske zemiaky a paradajkova plienka

raza
26. jan 2012

tak ja som dnes vyskúšala párkovo smotanovú polievku a koláčik sa práve pečie 🙂

raza
26. jan 2012

@kibuk aj ja takto robím 🙂

kibuk
26. jan 2012

@raza moj najstarsi syn by to v kuse jedol 😀 😀 takze u nas casto varime 😉

lucikatn
26. jan 2012

@lili777 prosím ťa ako robíš ten šošovicový šalát? dávaš to ako prílohu či hlavné jedlo?

lussy23
26. jan 2012

Tak aj ja pridám pár typov. Na tie jedlá sa aj v najbližších mesiacoch chystáme.
1:Sviečková
2. Maggi nápady - druhov je mnoho a je to aj chutné
3.Bryndzové halušky
4Pangasius v rúre
5. Diabolská
6.Kuracie na smotane
7. Palacinky - na slano, normálne, špenátové
8.Rezance
9.Pizza
10.Paradajková , kaleráboá, krémová, hrachová, šošovicová polievka
11. Zapekané rezne
12. langoše
13ŠIšky
14- ovocne guľky
15.perkelt

momicek
26. jan 2012

Dnes granatík,chlapi asi nebudú moc nadšný ale ja ho zbožnujem 😉

katka3012
26. jan 2012

Dnes spenat s volskymi okami 😵

anabelka83
26. jan 2012

kuraci perkelt s knedlou a sisky a dufam ze zostane aj na zajtra ,nechce sa mi varit 😀 😀 😀 😀

nana80
26. jan 2012

práve som dorobila šúlance 😀 a ako to tak vyzera môžem rozmyslať čo zase zajtra

januschka10
26. jan 2012

@lussy23 prosim recept na zapekane rezne, sa mi to v tom tvojom zozname zapacilo, dakujem.

januschka10
26. jan 2012

Ja dnes hovadziu polievku (mam ju od vcera) a spenatove knedle.