icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janulabj
2. feb 2012

dnes : syrova polievka a zemiaky na kyslo , vajičko alebo parky kto čo chce..... zajtra asi ryba, no tie kapustove fliačky čo tu čítam by som si dala ...mnaam.

susann83
2. feb 2012

Ahojte. Chcem dnes robit dukatove buchticky z mimibazaru, v recepte je hladka muka, ale nemam tolko. Mozem ju zmiesat s polohrubou??

mimmka30
2. feb 2012

ja som dnes bravcovy gulas,rizoto a ako dezert zemlovka...dufam ze aj na zajtra ostane...uff

chloe001
2. feb 2012

langose so syrom a kecupom 😅 paradajkova polievka...

trdielko149
2. feb 2012

@sumienka242 az teraz citam na mmb ten receptik lebo mam viacej casu 😀 boooze to uz aka mnamka musi byt! ja neznasam pecienku restovanu na cibuli ..ale varenu aj pecenu spapam a kedze som anemicka odporucaju sa vnutornosti teda pecienka co je pre trest ale toto vyskusam do jednej formy dam obycajnu a do druhej formy dam s pecienkou a uvidime manzel spapa ked by mi to nechutilo ... 😝
my mame dneska domace slize s kakaom/cukrom roztopenym maslom 😉
cez vikend ideme svokre zvycajne vari ona ale poziadala ma aby som ja nieco uvarila lebo je unavena a chora momentalne a robila som zapekany karfiol minule tak to chce v sobotu aby som spravila tiez dostala chut na moje dnesne fanky tak tie spravim + v nedelu no asi tuto plnku s kurčaťom a klasika polievocka 😉

lululka555
2. feb 2012

ja este vecer upeciem kysnuty slivkovy kolacik s mrvenickou 🙂

nelinka0401
2. feb 2012

@olexa vdaka.už len kúpiť brokolicu a ide sa na to 🙂

drobik1
2. feb 2012

my dnes dojedame zo vcera a na veceru spravim pizzu... 😉

adelii
2. feb 2012

Dnes spenatovy privarok s varenymi zemiakmi a krupicova zeleninova polievka...zajtra asi rizoto s krabymi tycinkami 😀
Dnes som si robila zoznam polievok,mozno niekomu pomoze:
1, kremova zampionova
2, rýchla hrášková so smotanou
3, krupicova so zeleninou a haluskami
4, fazulova domaca
5, fazulova kremova
6, sosovicova
7, zeleninova s haluskami (krupicovymi,vajcovymi, pecenovymi...) alebo s rezancami
8, cibulova s oprazenou bagetou a tvrd.syrom
9, gulasova
10, karfiolova
11, zemiakova husta
12, rajcinova
13, kapustnica vianocna
14, rybacia
15, cesnakova
16, porkova
17, kuraci vyvar
18, hovadzi vyvar
19, brokolicova

majonka79
2. feb 2012

U nas dnes trosku zmena oproti tyzdennemu planu, takze tento tyzden mi to nevyslo: tak varim Frankfurtska polievka, Zapekane zemiaky so sl. tocenou salamou, hraskom a vajickom a bude aj na zajtra...snazim sa varit aspon na dva dni, aby som sa 1 den mohla venovat babulke 🙂 prip. aj sebe 🙂 Nejaka ta knizka, ci sem-tam pocvicit.

majonka79
2. feb 2012

@adelii Tak to je super, dik 🙂 ja mam s polievkami vzdy najvacsi problem, uz aj opisujem... 😉

gilmorka
2. feb 2012

@leleh 🙂

zebra41
2. feb 2012

francuzske zemiaky

rastulka
2. feb 2012

Ahojky!U nas dnes mexicky gulas s ryzou 🙂 @susann83 ano,mozes 😀

adelii
2. feb 2012

opr.krabimi tycinkami 😕

@majonka79 nemas za co,rada pomozem 😀

mojkamirka
2. feb 2012

dnes fazulový prívarok a parené buchty

zebra41
2. feb 2012

francuzske zemiaky

monikapalo
2. feb 2012

@adelii palec hore 🙂 , na tie polievocky sa mozem aj niekedy opytat, konkretne na postup? My sme polievkovi doma, uz neviem , co by som mala vymysliet. 🙂

katinkaaa7
2. feb 2012

My sme si dnes pochutnali na kapustnici....a poobede chcem spraviť kysnutý kakaový závin 😝

monikapalo
2. feb 2012

bravcove rizotko z tarhone 🙂 , kuraci vyvar

kibuk
2. feb 2012

@susann83 uz asi neskoro pisem ale mozes zmiesat s polohrubou mukou 🙂

kittyaoliver
2. feb 2012

Dnes pecene br. stehno s paraxajkami a cibulkou, dusena kapusta a knedle. Zajtra asi langose, len neviem ake mnozstvo. Sme len traja, tak aby toho nebolo strasne vela.. Myslite, ze z pol kila muky bude ok? Dakujem 🙂

lubka89
2. feb 2012

baby potrebujem recept na plnene liskove cesto z sunkovou naplnou . ako sa to vola ? to sa potom kraja na take trojuholniky. dakujem
🙂

adulikka
2. feb 2012

dnes syr a hranolky ,tatárka

rora
2. feb 2012

dnes kura s ryzou (cina), pizova rolada z listkoveho cesta a na veceru spravim cigansku v zemli 🙂

lussy23
2. feb 2012

Dojedame zo včera - pečené zemiaky s avokadovým dipom a rezeň a zajtra už dúfam ideme podľa plánu

adelii
2. feb 2012

@monikapalo jasne,napis,ktora by sa ti hodila 🙂

kittyaoliver
2. feb 2012

@lussy23 ako robis ten avokadovy dip? Ja som vzykla z avokada robit akurat guacamole, ale skusila by som nieco aj k masu.. Diky

salamandra1
2. feb 2012

Brokolicovy krem bez zaprazky a bez smotany. Cibulku a cesnak oprazit na troche oleja a masla, pridat brokolicu, zemiacky, mrkvu zaliat vodou a ked je vsetko makke rozmixovat s nivou.

majonka79
2. feb 2012

@salamandra1 Ahoj, kolko davas tej nivy? Dik 🙂